- 26 Nisan 2023
- 469
- 573
- 34
Tebrik ederimmne zaman transfer olmuştunuz kaçıncı gün pozitifi gördünüz acabaNaz8684 canım yeni gelen arkadaşlarımız var listeye ekle istersen. Bir de benim sonucum pozitif çıktı şükürler olsun onu da ekleyebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederimmne zaman transfer olmuştunuz kaçıncı gün pozitifi gördünüz acabaNaz8684 canım yeni gelen arkadaşlarımız var listeye ekle istersen. Bir de benim sonucum pozitif çıktı şükürler olsun onu da ekleyebilirsin
bir de folik asit ve d vitamini kullanıyorum vitamin olarakKızlar transfer sonrası, estoferm, progestan karından iğne, kalçadan iğne günde 5 adet fitil hap, coraspin, Oksapar iğne hergün alıyorum. Sizde de durum aynı mı? Gebelik sonrası da bunlar kullanılıyor mu?
Teşekkür ederim darısı sizin başınıza olsun inşallah dualarım sizlerleTebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Teşekkür ederimm ben 17 Nisan'da transfer olmuştum ama doktorun dediği güne kadar hiç test yapmadım daha doğrusu yapamadım cesaret edemedim 29unda sonucun pozitif olduğunu öğrendim. Bugünde değerin yükseldiğini gördük yarın randevu oluşturulacak inşallah en yakın zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallahTebrik ederimmne zaman transfer olmuştunuz kaçıncı gün pozitifi gördünüz acaba
Bende cesaretim kırılmazsa yarın test yapacağımTeşekkür ederimm ben 17 Nisan'da transfer olmuştum ama doktorun dediği güne kadar hiç test yapmadım daha doğrusu yapamadım cesaret edemedim 29unda sonucun pozitif olduğunu öğrendim. Bugünde değerin yükseldiğini gördük yarın randevu oluşturulacak inşallah en yakın zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah
Merhaba bende 24 nisanda transfer oldum 30 nisanda idrar testi yaptım negatif çıktı. Biraz modum düştü ama hemşirem dediki 6. Gün kana beta hcg çıkıyor 5. Günde sonuç çıkmaz dedi. Genel olarak dinlenerek geçirdim evin içinde yürüyüp yattıp oturuyorum. Doğal besleniyorum. 4 lt su içiyorum. Ara ara diken diken oluyorum bir üşüme hali geliyor biraz sonra geçiyor. Göğüslerime dokununca ağrı vardı bugünde dokunmadam bile ağrıyor ama böyle yana yana ağrıyor. Belim çok hassaslaştı fazla ayakta durunca ağrıyor. Sol kasığımda ara ara batmalar oluyor. Kuyruk kemiğimde fazla oturunca ağrıyor. Heçşireme söyledim bunları oda dediki bunlar gebelik belirtileri ama kesin sonuç kan testiyle belli olur dedi. Sende anlatabilir misin bu süreçte neler yaptığını yaşadığını canımMerhaba bende 24 nisanda transfer oldum hiç test yaptınızmı? Ben yarın ilk testimi vereceğim süreci nasıl geçirdiniz
Yarın hayırlı haberlerini bekleyeceğiz canım rabbim yardımcın olsunBanada 6 mayıs kan tahlili dediler de ben merakımdan dolayı yarın sabah yaptıracağım ☺
Canım hangi testten yaptın?Merhaba bende 24 nisanda transfer oldum 30 nisanda idrar testi yaptım negatif çıktı. Biraz modum düştü ama hemşirem dediki 6. Gün kana beta hcg çıkıyor 5. Günde sonuç çıkmaz dedi. Genel olarak dinlenerek geçirdim evin içinde yürüyüp yattıp oturuyorum. Doğal besleniyorum. 4 lt su içiyorum. Ara ara diken diken oluyorum bir üşüme hali geliyor biraz sonra geçiyor. Göğüslerime dokununca ağrı vardı bugünde dokunmadam bile ağrıyor ama böyle yana yana ağrıyor. Belim çok hassaslaştı fazla ayakta durunca ağrıyor. Sol kasığımda ara ara batmalar oluyor. Kuyruk kemiğimde fazla oturunca ağrıyor. Heçşireme söyledim bunları oda dediki bunlar gebelik belirtileri ama kesin sonuç kan testiyle belli olur dedi. Sende anlatabilir misin bu süreçte neler yaptığını yaşadığını canım
estrofemKızlar transfer sonrası, estoferm, progestan karından iğne, kalçadan iğne günde 5 adet fitil hap, coraspin, Oksapar iğne hergün alıyorum. Sizde de durum aynı mı? Gebelik sonrası da bunlar kullanılıyor mu?
Awox erken gebelik testi biliyor musun bunu canmmCanım hangi testten yaptın?
Onu hiç duymadım canım ya ben predictorle yaptım o da erken gebelik testiydi daha demin de kaset basit testim vardı evde onla yaptım o negatif çıktı moralim bozuldu ama kanda da 16.7 çıktı neye inanacağımı şaşırdım çok üzüldüm şuanAwox erken gebelik testi biliyor musun bunu canmm
Ben 2 gün dinlendikten sonra normal hayatıma başladım. Benimde şiddetli bir bel ağrım var. Ara ara üşümeler bende de oluyor çok ilginç bir şekilde titriyorum. Mümkün olduğu kadar sağlıklı beslenmeye ve 2-3 litre su içmeye özen gösteriyorumama onun dışında bir belirtim yok yarın 8.günüm olacakMerhaba bende 24 nisanda transfer oldum 30 nisanda idrar testi yaptım negatif çıktı. Biraz modum düştü ama hemşirem dediki 6. Gün kana beta hcg çıkıyor 5. Günde sonuç çıkmaz dedi. Genel olarak dinlenerek geçirdim evin içinde yürüyüp yattıp oturuyorum. Doğal besleniyorum. 4 lt su içiyorum. Ara ara diken diken oluyorum bir üşüme hali geliyor biraz sonra geçiyor. Göğüslerime dokununca ağrı vardı bugünde dokunmadam bile ağrıyor ama böyle yana yana ağrıyor. Belim çok hassaslaştı fazla ayakta durunca ağrıyor. Sol kasığımda ara ara batmalar oluyor. Kuyruk kemiğimde fazla oturunca ağrıyor. Heçşireme söyledim bunları oda dediki bunlar gebelik belirtileri ama kesin sonuç kan testiyle belli olur dedi. Sende anlatabilir misin bu süreçte neler yaptığını yaşadığını canım
Teşekür ederim hepimizin yarın sonucu mutlaka yazarım:)Yarın hayırlı haberlerini bekleyeceğiz canım rabbim yardımcın olsun
Bence kanda çıktıysa gerisi fasa fiso bu arada bende predictoru istemiştim ama malum dün pazardı nöbetçi ecz awox vardı mecbur aldım. Ama bence ben hamileyim bugün ilk kez hissettim inşallah hepimiz hamileyizdirOnu hiç duymadım canım ya ben predictorle yaptım o da erken gebelik testiydi daha demin de kaset basit testim vardı evde onla yaptım o negatif çıktı moralim bozuldu ama kanda da 16.7 çıktı neye inanacağımı şaşırdım çok üzüldüm şuan
Cuma günü mü test vereceksin canımBen 2 gün dinlendikten sonra normal hayatıma başladım. Benimde şiddetli bir bel ağrım var. Ara ara üşümeler bende de oluyor çok ilginç bir şekilde titriyorum. Mümkün olduğu kadar sağlıklı beslenmeye ve 2-3 litre su içmeye özen gösteriyorumama onun dışında bir belirtim yok yarın 8.günüm olacak
Canım merhaba yarın kaçıncı günün test veriyormusun bende çarsamba günü hastaneye gideceğim kalp atışı İçin yarın sonucu bana da söyle olur muMerhaba bende 24 nisanda transfer oldum hiç test yaptınızmı? Ben yarın ilk testimi vereceğim süreci nasıl geçirdiniz
Canım bu arada erken gebelik testinde mi negatif çıktıOnu hiç duymadım canım ya ben predictorle yaptım o da erken gebelik testiydi daha demin de kaset basit testim vardı evde onla yaptım o negatif çıktı moralim bozuldu ama kanda da 16.7 çıktı neye inanacağımı şaşırdım çok üzüldüm şuan
Ay inşallah canım öyleyizdir bana çarşamba gel dediler bence sen de çarşamba git diğerinde de 9. Gün öğrenmiştimBence kanda çıktıysa gerisi fasa fiso bu arada bende predictoru istemiştim ama malum dün pazardı nöbetçi ecz awox vardı mecbur aldım. Ama bence ben hamileyim bugün ilk kez hissettim inşallah hepimiz hamileyizdir
Erken gebelik testim pozitif kan pozitif normal kaset test negatifCanım bu arada erken gebelik testinde mi negatif çıktı
Kuzum dünden sonra bende çarşamba gidecek yürek yokAy inşallah canım öyleyizdir bana çarşamba gel dediler bence sen de çarşamba git diğerinde de 9. Gün öğrenmiştim