Kızlar merhaba yazışmalarınızın bazılarını okuyabildim ve size hem moral hemde destek olmak için yazmak istedim. 21 martta transfer oldum ve 3 nisan kan testi verme günümdü ilk 3 gün yattım ve sonrasında normal yaşantıma döndüm ama yinede dikkat ettim kendime hiç bir belirti aramadım kendimde asla test yapmayı bile düşünmedim çünkü ne zaman test yapsam hep tek çıkardı ve hep hüsrana uğrardım transferden sonra bol bol kabak çekirdeği yedim tavsiye ederim sizlerede. Test günüm geldi ve kan verdim sonucum 1140 çıktı iki gün sonra tekrarla dedi
Doktorum 2517 çıktı bebişim tutunmuş bana bu arada hiç lekelenmem ve herhangi bir belirtim asla olmadı kızlar umudum yoktu diyebilirim sonra doktoruma gittim 14 nisanda ve kalp atışını falan duyduk çok şükür sonra 18 nisanda inanılmaz derecede kanamam geldi kendimi tuvalete çok zor attım resmen bir idrar kadar kanamam başlamıştı dedim bebek kesin gitti hemen şehrimdeki en yakın doktora gittim bebişim hala bizimleydi kalp atışını falan dinledik ve bir gece hastanede yatırdılar düşüğe karşı kalçadan iğne 4 serum ve haplarla kanamam kesildi bu arada transferimden beri göbekten sabah akşam prolutex 25 mg kullanıyorum. Doktor bol bol yatıcaksın 3 aylık olana kadar dedi düşüğe karşı önlem amaçlı dedi. Şuan 8 hafta 4 günlük oldum ve sürekli yatıyorum ayrıyetten o kanamadan sonra hep lekelenmem başladı ve her gün lekelenmem geliyor azar azar akşam saatlerinden sonra kesiliyor yarın kontrolümüz var bakalım bebiş ne durumda göreceğiz Allah ın izniyle. Yani diyeceğim şu ki çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar her ne olursa olsun moralinizi hep yüksek tutun hiç bir zaman karamsar olmayın Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Yiyeceği ekmeği varsa bu dünyada bebişin her şekilde Rabbim koruyor kolluyor bol bol dua edin gerisi Allah ın taktiri bende 7 sene bekledim evladımı Rabbim bu zamana nasip etti çok şükür. Dualarda buluşmak dileğiyle inşallah kendinize çok iyi bakın kızlar