Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ilk aşılamam onun öncesinde başka bir hastanede klomen tedavisi olmuştu çok doktor hastane araştırdım gittim de ne yapılması gerektiğini söylemiyorlarki bir türlü

Ben bilinmeyen infertilite die ikinci aşılamayı düşünmüyor değilim size Muzaffer hocamı demişti
Yok bana iki kez aşılama yapan doktor ismi gökalp öner kayseri gelm3. Yü yapalım dedi ben de başka doktora geçtim imkansız dedi tutmaz aşılama direk tüp bebek boş yere zaman kaybetmişsiniz boş yere para vermişsiniz dedi dediği gbi de oldu

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız inşallah bende buralara güzel haberler le gelirim
İnşallah canım bence aşılama zor tutuyor çok az kişide sizinki bi de bilinmeyen infertilite ya bülent hocaya ya çağlar hocaya gidin hem bilgililer hem deneyimliler ilgilirler ben ikinci için de çağlar hocaya gelmek için aradım burda özge hocayı tavsiye etti ona gittim erkn test yaptım çok şükğr pozitif gene inşallah darısı size olsun tüm isteyenlere

Aminn Rabbim herkese bu süreçte selamet versin çok zor gerçekten

Birde muame ücreti ne kadar tüp bebek ne kadar maliyetli
Bülent hoca Acıbadem malsak ta diye biliyorum bende Acıbadem kozyatagı şubesinden tedavi gördüm opu 30 bin transfer 8 bin dondurma çözme ücretini hatırlayamadım yarın gideceğim sorarım doktor muayenesi Prof olduğu İçin en son 2.800 gibi Birşey di transfer günü ve öncesinde serum takacaklar onlarda 500 TL falan dı sanırım bütün Acıbadem de fiyatlar aynı mı onu bilmiyorum

Benim iki donmuş yumurtam vardı diğer tüp bebek tedaviden kalma benimki de kayseri acıbademde okdu canım sadece transfere 16700 verdik 2 bin lirası intralipid serum

Of off maddi manevi stres yapmamak elde değil

Benim iki donmuş yumurtam vardı diğer tüp bebek tedaviden kalma benimki de kayseri acıbademde okdu canım sadece transfere 16700 verdik 2 bin lirası intralipid serum
Ciddimisizin siz şubeden şubeye göre değişiyor o zaman bizim kozyatagı şubesi yeni açılmış bir şube onun farkındayım hatta çok müşterisi yok o yüzden çok memnundum her gittiğimde sıra beklemeden giriyordum her çalışan beni tanıyordu o kadar sakin bir şube idi demekki ücret şubenin ününe göre değişiyor çünkü sizin dediğiniz transfer ücreti olan 17 bin i ben ekim ayın da opu ücreti olarak vermiştim Şubat ta olduğum opu da da 30 bin vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…