Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederimmne zaman transfer olmuştunuz kaçıncı gün pozitifi gördünüz acaba
Teşekkür ederimm ben 17 Nisan'da transfer olmuştum ama doktorun dediği güne kadar hiç test yapmadım daha doğrusu yapamadım cesaret edemedim 29unda sonucun pozitif olduğunu öğrendim. Bugünde değerin yükseldiğini gördük yarın randevu oluşturulacak inşallah en yakın zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah

Bende cesaretim kırılmazsa yarın test yapacağım

Merhaba bende 24 nisanda transfer oldum hiç test yaptınızmı? Ben yarın ilk testimi vereceğim süreci nasıl geçirdiniz
Merhaba bende 24 nisanda transfer oldum 30 nisanda idrar testi yaptım negatif çıktı. Biraz modum düştü ama hemşirem dediki 6. Gün kana beta hcg çıkıyor 5. Günde sonuç çıkmaz dedi. Genel olarak dinlenerek geçirdim evin içinde yürüyüp yattıp oturuyorum. Doğal besleniyorum. 4 lt su içiyorum. Ara ara diken diken oluyorum bir üşüme hali geliyor biraz sonra geçiyor. Göğüslerime dokununca ağrı vardı bugünde dokunmadam bile ağrıyor ama böyle yana yana ağrıyor. Belim çok hassaslaştı fazla ayakta durunca ağrıyor. Sol kasığımda ara ara batmalar oluyor. Kuyruk kemiğimde fazla oturunca ağrıyor. Heçşireme söyledim bunları oda dediki bunlar gebelik belirtileri ama kesin sonuç kan testiyle belli olur dedi. Sende anlatabilir misin bu süreçte neler yaptığını yaşadığını canım

Canım hangi testten yaptın?

Kızlar transfer sonrası, estoferm, progestan karından iğne, kalçadan iğne günde 5 adet fitil hap, coraspin, Oksapar iğne hergün alıyorum. Sizde de durum aynı mı? Gebelik sonrası da bunlar kullanılıyor mu?
estrofem

progestan

levotiron

Oksapar iğne

Decavit

balık yağı

coraspin

folibol

Proluton iğne haftada 1

D vit. Damla

Probiyotik

Ben bunları kullanıyorum canım

Awox erken gebelik testi biliyor musun bunu canmm
Onu hiç duymadım canım ya ben predictorle yaptım o da erken gebelik testiydi daha demin de kaset basit testim vardı evde onla yaptım o negatif çıktı moralim bozuldu ama kanda da 16.7 çıktı neye inanacağımı şaşırdım çok üzüldüm şuan

Ben 2 gün dinlendikten sonra normal hayatıma başladım. Benimde şiddetli bir bel ağrım var. Ara ara üşümeler bende de oluyor çok ilginç bir şekilde titriyorum. Mümkün olduğu kadar sağlıklı beslenmeye ve 2-3 litre su içmeye özen gösteriyorumama onun dışında bir belirtim yok yarın 8.günüm olacak

Bence kanda çıktıysa gerisi fasa fiso bu arada bende predictoru istemiştim ama malum dün pazardı nöbetçi ecz awox vardı mecbur aldım. Ama bence ben hamileyim bugün ilk kez hissettim inşallah hepimiz hamileyizdir

Cuma günü mü test vereceksin canım
Bendede ani titreme oluyor üşüyünce rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

Merhaba bende 24 nisanda transfer oldum hiç test yaptınızmı? Ben yarın ilk testimi vereceğim süreci nasıl geçirdiniz
Canım merhaba yarın kaçıncı günün test veriyormusun bende çarsamba günü hastaneye gideceğim kalp atışı İçin yarın sonucu bana da söyle olur mu

Canım bu arada erken gebelik testinde mi negatif çıktı

Bence kanda çıktıysa gerisi fasa fiso bu arada bende predictoru istemiştim ama malum dün pazardı nöbetçi ecz awox vardı mecbur aldım. Ama bence ben hamileyim bugün ilk kez hissettim inşallah hepimiz hamileyizdir
Ay inşallah canım öyleyizdir bana çarşamba gel dediler bence sen de çarşamba git diğerinde de 9. Gün öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…