Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hastası çok o da başarılı bir doktor ama ben çağlar hocama inandığım ve güvendiğim için özge hocaya gittim pcos var haşimato hastasıyım ve çikolata kistim var ilk doğumum da tüp bebekti 2020 de doğum yaptım hiç korunmadık normal yolla olmuyor malesef sizinki neydi acaba? Amin inşallah

Var canım gözünüz aydın benim de 24 nisandı ben de dün yaptım benim de böyle çıktı hemen hemen

İyi yapmışsınız bu yola çıktığınız doktorunuza güvenmeniz çok önemli çünkü yol uzun olabiliyor. Siz şanslısınız maşallah ilk denemelerde başarılı olmuşsunuz ama yıllarca uğraşan defalarca deneyen insanlar gördüm Allah hepimize yardım etsin çok zor. Ben Mustafa hocadan çok memnundum ama kısmet 2 defa çift embryo transfer ettik negatif oldu
Bizde ki sorun spermde ileri hareketlilik yetersizdi.
3. Transferimde pozitifi gördüm ama bu tedavim yurt dışında oldu hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsam biraz olsa rahatlıycam.

Ovulasyon testiyle yapılan hamilelik testi kesinlikle saglıklı sonuç vermez. Hamilelik hormonu hcg dir. Hamilelik testide hcg hormonuna hassastır Ovulasyon testi LH ya hassastır. Onun için hamilelik için yapılırsa yanıltabilir. İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız.

Ben kısa süreli kalmayı basaramıyorum ya 10 dakikada nasıl cıkabilirim hiç hesaplayamıyorum allahtan soguk ve ılık arası duş alıyroum

Bende ekleyemedim kendimi yardımcı olurmusunuz

Kızlar transfer sonrası, estoferm, progestan karından iğne, kalçadan iğne günde 5 adet fitil hap, coraspin, Oksapar iğne hergün alıyorum. Sizde de durum aynı mı? Gebelik sonrası da bunlar kullanılıyor mu?

Kızlar transfer sonrası, estoferm, progestan karından iğne, kalçadan iğne günde 5 adet fitil hap, coraspin, Oksapar iğne hergün alıyorum. Sizde de durum aynı mı? Gebelik sonrası da bunlar kullanılıyor mu?
Bende oksapar prolutex iğne prograf estrofem 3 tane vitamin ve progesteron fitil kullanıyorum gebelik sonrasıda bir süre devam ediyormuş sanırım emin değilim

Ben sadece estrofem, prolutex ve coraspin kullandım. Transferden sonra 7. Gün pembe leke gelince coraspini kestiler. Şimdide sadece estrofem ve prolutex kullanıyorum. Estrofemi kalp atışını duyana kadar, prolutexi ise 10. Haftaya kadar kullanacakmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…