Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallahhhh tabi ki var 🙏🏽🧿😍 hayırlı olsun 🙏🏽
Allahım ya çok mutluyum elim ayağım titriyor napacağımı bilemedim kesin var dimi ilk bi çizgi çıktı sonra diğeri nasıl yaptım testi onu da bilmiom ağlıyorum şuan allahım sizlere de nasip etsin inşallah vardır🤲

Eklentiler

• 08F6BCC1-7601-4D23-B1D2-C8D2AB254850.jpeg
    08F6BCC1-7601-4D23-B1D2-C8D2AB254850.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 794E1A36-04FD-4356-AAD9-8582D94C11DF.jpeg
    794E1A36-04FD-4356-AAD9-8582D94C11DF.jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 59
  • 4D72714C-BFBA-4F7B-9ED5-AD26B179679E.jpeg
    4D72714C-BFBA-4F7B-9ED5-AD26B179679E.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 59
  • D4975E19-0609-43C4-A5E0-409AC93F3128.jpeg
    D4975E19-0609-43C4-A5E0-409AC93F3128.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 60
Allahım ya çok mutluyum elim ayağım titriyor napacağımı bilemedim kesin var dimi ilk bi çizgi çıktı sonra diğeri nasıl yaptım testi onu da bilmiom ağlıyorum şuan allahım sizlere de nasip etsin inşallah vardır🤲
Canım ne mutlu sana şu heyecanın güzelliğine bak inşallah bu mutluluğun hep devam eder 🥰🥰🥰 2. Çizgi de maşşalah çok net kaçıncı gün bugun

Canım ne mutlu sana şu heyecanın güzelliğine bak inşallah bu mutluluğun hep devam eder 🥰🥰🥰 2. Çizgi de maşşalah çok net kaçıncı gün bugun
6. Gün canım allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin allahım aslında hiç yapmayacaktım dolabı açtım bi baktım test varmış yapsam mı dedim elim titreye titreye yaptım🙈

6. Gün canım allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin allahım aslında hiç yapmayacaktım dolabı açtım bi baktım test varmış yapsam mı dedim elim titreye titreye yaptım🙈
Titremezmi canım benim ben çok korkuyorum bu testlerden ben ilk tüp bebek deneyimim den 10. Gün böyle sabah 06:00 gibi erken gebelik testi yaptım hiç unutmam 2. Çizgi hiç yoktu akabinde moralim bozuldu yattım rüyalarımda erken gebelik testinde 2. Çizgi çıkıyordu gerçek olanı rüya sanıyordum rüya olanı gerçek sanıyordum 😂 çok zor bir gündü benim için ondan sonra bir daha asla erken gebelik testi almadım 2. Denemem de korkudan direk kan verdim 3. Denemem de de kan verdim

Var var maşallah canım kan versen muhtemelen 40/50 arası çıkar bu silik değerle ama transferin 6.günü için gayet iyi maşallah

Kizlar hamile olanlri tebrik ediyorum.
Aranızda en düşük Amh değeri kaç olubta tüp bebekle pozitif sonuç alanınız oldu? Amh değerim 0,24 hangi doktoru önerirsiniz?

Merhaba Aret Kamar ya da Bülent tıraş bu iki hocaya genellikle sizin durumunuzdaki gibi kadinlar gidiyor ve ikiside çok iyi doktorlar… Ben Bülent tıraşta hamile kaldım başka problemlerim vardı, arkadaşım Aret Kamar da 🙏🏽

Ya kızlar bir şey sorcam progestan fitil kullanıyoruz ya onun böle pozitif çıkarma etkisi yoktur dimi çünkü testi yaparken fitil de aktı doğal olarak korktjm biraz 😔 kan vermeye de girmedim eşim gitmeyelim diip duruyor günü bekleyelim dio

Bu ara da keseyi kaçıncı haftada gördünüz. O kadar çok endişe ediyorum ki her şey yolunda gibi olsa da boş gebelikten filan. Doktorum sabah aradı haftaya hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Kese kontrolü için

Ya kızlar bir şey sorcam progestan fitil kullanıyoruz ya onun böle pozitif çıkarma etkisi yoktur dimi çünkü testi yaparken fitil de aktı doğal olarak korktjm biraz 😔 kan vermeye de girmedim eşim gitmeyelim diip duruyor günü bekleyelim dio
Kanda zaten artık pozıtıf çıkar benim eşimde aynı sizin eşiniz gibi idi ben yerleşme kanamasını gördüm tamam dedim artık pozıtıf alırım dedim 7. Günümdü gidicem kan verip rahatlıcam dedim eşim annem babam hepsi karşı çıktı gününü bekle diye hiç birini dinlemedim gittim verdim rahatladım yani hala da aynılar doktor 3 Mayıs a kalp atışı günü verdi 2 haftadır günü bekliyorum benden sonra tranfer olanlar kalp atışını duydu ben halen muayene günü bekliyorum başka hastaneye gidip baktırayım diyorum ailem gene aynı şeyi yapıyor gününü bekle

X