Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim. İnşallah bir mucize olur ama pek sanmıyorum hayırlısı inşallah
Amin canim insallah mucizen seninledir.hic olumsuz dusunme neler yazilio burda . Birseyin olmasida olmamasida Allahtan.herseyin hayirlisini kolaylikla nasip etsin Allah .dualarimiz seninle

Teşekkür ederim canım. Sanada geçmiş olsun ya önemli birşey değildir inşallah şimdi nasılsın
İyiyim teşekkür ederim bende kese göründü rahimde kanama alanı yok dedi doktor ama ne olur ne olmaz tereddütlüyüm hayırlısı olsun inşallah ilk başlarda çok korkuyordum şimdi alıştım rabbim en güzelini en doğru zamanda sana da nasip eder mutlaka

Ben son güne kadar test vermemeye çalışacağım canım sen
Arkadaşlar 6. Gün vermişti bi ikisi çıkmıştı aslında ben 9. Gün vermiştim transfer günü hariç sayıyoruz bugün 6. Gün ama eşimi ikna edemem o ille bekleyelim der kaset test de yapamam bazen yanlış çıkıo o güne kadar strese girmek istemiyorum negatif çıkarsa diye

Bende negatif çıkmasında korktuğum için yapmiyim diyorum ama inşallah kendimi tutarım

Kızlar bişe soracagım gögüs agrılarınız gebelikten sonra ne zaman basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…