Baya gecikmiş olsaydı çıkardı bence, düzensiz olmasının sebebi ne pekiHamilelik ihtimali yok mu benim bazen 1 ay olmuyorum çok düzensiz maalesef
Teşekkür ederim. İnşallah bir mucize olur ama pek sanmıyorum hayırlısı inşallahÇok gecmis olsun. Allahtan umit kesilmez gercekten baska bi doktra daha gidin olmazsa .Herseyin hayirlisini nasip etsin Allahim insallah .
Teşekkür ederim canım. Sanada geçmiş olsun ya önemli birşey değildir inşallah şimdi nasılsınYaa çok üzüldüm geçmiş olsun canım benim de kanamalarım var perşembe günü hastanede yattım
İnşallah canım ama pek sanmıyorum olsaydı kese görünürdü sanırımNeden bu kadar erken bıraktırdıki keseyi göremedik dedin gerçi ama belki ilk önce 2si tutunup sonra 1 kalmıştır değer ondan düşmüş olamaz mı acaba inşallah öyledir kuzum
İnşallah canım güzel sonuçlanana kadar devam yapacak birşey yokAllah büyüktür canım içini ferah tut Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Umudunu asla kaybetme bugğn değilse elbet bir gün olacak
Ben de kızlar 24 nisan ne zaman test vereceksinizBende 24 nisanda transfer oldum
Amin canim insallah mucizen seninledir.hic olumsuz dusunme neler yazilio burda . Birseyin olmasida olmamasida Allahtan.herseyin hayirlisini kolaylikla nasip etsin AllahTeşekkür ederim. İnşallah bir mucize olur ama pek sanmıyorum hayırlısı inşallah
İyiyim teşekkür ederim bende kese göründü rahimde kanama alanı yok dedi doktor ama ne olur ne olmaz tereddütlüyüm hayırlısı olsun inşallah ilk başlarda çok korkuyordum şimdi alıştım rabbim en güzelini en doğru zamanda sana da nasip eder mutlakaTeşekkür ederim canım. Sanada geçmiş olsun ya önemli birşey değildir inşallah şimdi nasılsın
Cok guzel cikmis sonucun canimBugün test sonucum çıktı 2 günde bir yaptım bu ikinci tahlilim. 11. Gün oluyor yani transferin 661 çıktı
Ben son güne kadar test vermemeye çalışacağım canım senBen de kızlar 24 nisan ne zaman test vereceksiniz
Hangi gün kan verin dediler canım sana?Ben son güne kadar test vermemeye çalışacağım canım sen
Arkadaşlar 6. Gün vermişti bi ikisi çıkmıştı aslında ben 9. Gün vermiştim transfer günü hariç sayıyoruz bugün 6. Gün ama eşimi ikna edemem o ille bekleyelim der kaset test de yapamam bazen yanlış çıkıo o güne kadar strese girmek istemiyorum negatif çıkarsa diyeBen son güne kadar test vermemeye çalışacağım canım sen
Bende negatif çıkmasında korktuğum için yapmiyim diyorum ama inşallah kendimi tutarımArkadaşlar 6. Gün vermişti bi ikisi çıkmıştı aslında ben 9. Gün vermiştim transfer günü hariç sayıyoruz bugün 6. Gün ama eşimi ikna edemem o ille bekleyelim der kaset test de yapamam bazen yanlış çıkıo o güne kadar strese girmek istemiyorum negatif çıkarsa diye
Mayısın 6 si canım sana hangi gün dedilerHangi gün kan verin dediler canım sana?
Thread '24 Nisan transfer olanlar buraya'Arkadaşlar 6. Gün vermişti bi ikisi çıkmıştı aslında ben 9. Gün vermiştim transfer günü hariç sayıyoruz bugün 6. Gün ama eşimi ikna edemem o ille bekleyelim der kaset test de yapamam bazen yanlış çıkıo o güne kadar strese girmek istemiyorum negatif çıkarsa diye
Thread '24 Nisan transfer olanlar buraya'Hangi gün kan verin dediler canım sana?
Canım tüpbebek sebeplerimizide yazalım mıHaydi canlar topiklerimizi oluşturalim birlikte.Transfer tarihlerinizi ve embriyo bilgilerinizi yazın. Birbirimize destek olalım insaAllah.
Ay kızlar ben yaptım test elim ayağım titriyor var mı var gbi bi bakın çok heyecanlandım kalbim çıkacakBende negatif çıkmasında korktuğum için yapmiyim diyorum ama inşallah kendimi tutarım
Ay kızlar ben yaptım test elim ayağım titriyor var mı var gbi bi bakın çok heyecanlandım kalbim çıkacakEki Görüntüle 3240589