- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.581
Benim gitmek istediğim dr da erkek. Bugün kadın bir dra göründüm ama öteki doktorun izni bitince gideceğim ona.Benimki erkek..hamile kaldığımı görünce..bu doktoru övduler..valla bilmiyorum kafam karışık..acaba sağlıklı gebelikmi bende.İn şa Allah görürüz keseyi
Küçük bir kese var şu an dedi Çok şükür. Onun siyah beyaz çıktısını da verdi. Bir de dedi ki aslında erkenden hamileliği öğrenmeye gerek yok. Ama acele ediliyor dedi. Ben erken gebelik testiyle öğrenmiştim çünkü adete 1 gün kala.
Genel olarak hiçbir şey demedi bana. Folik asiti söyledi hemen. Folik asit kullandığımı söyledim. 3 aydır. Ona 3 ay daha devam et dedi. Kullandığım markayı değiştirmeme gerek yokmuş.
Ve heyecandan aklıma hiçbi şey sormak gelmedi. Arada bel ağrım oluyor onu bile sormadım normal mi diye. Ya da nasıl beslenmeliyim falan. Kan testine gerek yok şu anda. 10 gün sonra kontrole bekliyorum dedi. İnşallah sağlıkla tamamlanır. Şimdilik böyle ilk kontrol. Diğerinde sorularımı kağıda yazıp gideceğim. Genel olarak soğuk sakin bir doktordu.