- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.561
Ben erdem turhan a canım defne çok aşırı kalabalık diye gitmiyorm eskiden orda hemşireydmHaydar Mısırlıoğlu na canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben erdem turhan a canım defne çok aşırı kalabalık diye gitmiyorm eskiden orda hemşireydmHaydar Mısırlıoğlu na canım
Evet valla kalabalık ama bi şekilde katlanıyor insan :) şu an nerede hemşiresinBen erdem turhan a canım defne çok aşırı kalabalık diye gitmiyorm eskiden orda hemşireydm
Bıraktm hemşireliği canım ilaç firmasında çalışıyorumEvet valla kalabalık ama bi şekilde katlanıyor insan :) şu an nerede hemşiresin
En iyisini yapmışsın yapılacak meslek değil bende hemşireyim ( eğer hamileliğim sağlıkla ilerlerse sınava yeniden girip farklı bir meslek seçmek istiyorumBıraktm hemşireliği canım ilaç firmasında çalışıyorum
Bilmiyorum ki canım tamamlansa atıcam kızamıkcık daha tamamlanmmaıs onu bekliyorum kızamıkcık TSH B12 d vitamini PH İdrar testi şekere bakmıs WBC RBC HGB HCT MCV MCH PLT RDW Mon baso eos neut lym bla bla daha cok gidiyor böyle canım bakalım ne dicekHangi değerler acaba canım nelere baktı? Biyokimya vitaminler hemogram falan mı?
Ayyy ne güzel hemşirelerimiz var neden bırakıyorsun canımEn iyisini yapmışsın yapılacak meslek değil bende hemşireyim ( eğer hamileliğim sağlıkla ilerlerse sınava yeniden girip farklı bir meslek seçmek istiyorum
Genel kan tahlilleri. Hemogram, biyokimya, idrar, hormon testleri falan. Bana da baktırdı canım. Çoğu istiyo bunlarıBilmiyorum ki canım tamamlansa atıcam kızamıkcık daha tamamlanmmaıs onu bekliyorum kızamıkcık TSH B12 d vitamini PH İdrar testi şekere bakmıs WBC RBC HGB HCT MCV MCH PLT RDW Mon baso eos neut lym bla bla daha cok gidiyor böyle canım bakalım ne dicek
Ben onlara baktırmıştım canım tabii Dr a göstermedim görünüyor mu sistemden bilemem ama baktırmıştım :) hatta düzenli bi şekilde bakıyordum arkadaşlarım yeter kan kalmayacak verme bakma artık diyorlardı :)Bilmiyorum ki canım tamamlansa atıcam kızamıkcık daha tamamlanmmaıs onu bekliyorum kızamıkcık TSH B12 d vitamini PH İdrar testi şekere bakmıs WBC RBC HGB HCT MCV MCH PLT RDW Mon baso eos neut lym bla bla daha cok gidiyor böyle canım bakalım ne dicek
Çalışma şartları çok zor canım bırakmıyorum şu an da ama farklı bir seçeneğim olsa arkama bile bakmazdım :)Ayyy ne güzel hemşirelerimiz var neden bırakıyorsun canım
Ben demiyorum onu doktorlar diyor :)Canim onu çok dedin 7 cook uzun bi süre max 2 gün yasar sperm
Döllenme 1 günde gerceklesmiyor ama öyle dusun :) yani bende kizim zamaninda 1 defa ilişki oldu esim askerdeydi o yüzden ben geç dollenme şansı yok dediğimde doktor anlattiAma yumurtanın ömrü 1 gün, o zaman 2 kere yumurtlama olmuş olmalı aynı ay içinde
Özelde mi çalışıyorsunuzÇalışma şartları çok zor canım bırakmıyorum şu an da ama farklı bir seçeneğim olsa arkama bile bakmazdım :)
Hayır devletteyimÖzelde mi çalışıyorsunuz
Bana da yapacağını söyledi keseyi görmeye gittiğimizdeYok kuzum beta değil bana doktor 50 ye yakın tahlile baktı onu merak ettim sizlere de ole yapan oldumu diye
bidaha ne zaman cagırdı canım seniBana da yapacağını söyledi keseyi görmeye gittiğimizde
Bugün sonuçlarıma göre çağıracak da yazmadı henüz bekliyorumÇ
bidaha ne zaman cagırdı canım seni
Ben de devletteyim. Bırakmayı düşünmedim belki daha yeniyim ondan.Hayır devletteyim
Canım belki kalp atışı görülür. 1 hafta bekle herkesin aynı hafta duyulmuyor bence hiç umudunu kaybetme. Dualarım seninleKızlar doktordan geldim daha da geriye düşmüş kese boyutu. Bugün 6+4 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ve en önemlisi kalp atışı yok 7.haftaya girmişken çok daha iyi gelişmeler beklerdim dedi. Çok olumlu konuşamayacağım, cumartesi tekrar bakalım hala bi gelişme yoksa pazartesi, salı kürtaj yapmamız gerekecek dedi. Eğer bu bebek de sağlıksızsa hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönlendiricem sizi çünkü belli ki ya yumurta ya da sperm geninde bozukluk var ve ancak tüple sağlıklı embriyo elde edebiliriz dedi. Sanırım önümüzdeki hafta kürtaj olacağım G Gzmyts53
Ya hayır ya ne diyeceğimi bilemedim canım çok geçmiş olsun yeniden sağlıkla nasip olsun nasıl istiyosa öyle gelsin, sen istiyor musun tüp bebekKızlar doktordan geldim daha da geriye düşmüş kese boyutu. Bugün 6+4 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ve en önemlisi kalp atışı yok 7.haftaya girmişken çok daha iyi gelişmeler beklerdim dedi. Çok olumlu konuşamayacağım, cumartesi tekrar bakalım hala bi gelişme yoksa pazartesi, salı kürtaj yapmamız gerekecek dedi. Eğer bu bebek de sağlıksızsa hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönlendiricem sizi çünkü belli ki ya yumurta ya da sperm geninde bozukluk var ve ancak tüple sağlıklı embriyo elde edebiliriz dedi. Sanırım önümüzdeki hafta kürtaj olacağım G Gzmyts53 S sultansultan90