- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.241
Yaaa hadi hayırlı haberler gelsin canım haber ver cıkıncaDaha vermedim canım bugün çağırmıştı beni gidicem 12de randevum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa hadi hayırlı haberler gelsin canım haber ver cıkıncaDaha vermedim canım bugün çağırmıştı beni gidicem 12de randevum
Fetal dna dimi duydum. Ama dolarlaymışKuzum hamileylken de genetik testi diye bişey var 10. Haftadan sonra kan örneği alıp yurtdısına gönderiyorlar raporu orda inceleyip bütün genetigini kromozomlarını herşeyini inceleyip cinsiyeti de ortaya cıkıyor sana geri gönderiyorlar ama biraz tuzlu galiba
İstanbula dönünce eşimi yollicam sağlık ocağınaÖnce esin kan veriyor canım risk yüksek gozukurse sen veriyorsun sonrasında
Hamilelik esnasında yapıyorlar mı bilmiyorum ama Önce eşin verdiği için söylemeden verebilir
Arkadaşım 8.haftada kontrole gider gitmez almış.Canım bu paketleri genelde 2. Trimesterda yaptırıyorlar. 12. Haftada da kendin ödediğini varsayarsak
16. -20. -24(ki bu haftalardan birinde detayliya gideceksin doktora gitmezsin ben öyle yapmıştım. Birisini eksik say ) -28 -32 -34-36-37-38-39-40 ki 40 haftada doğum nadir oluyor
Tamam canımYaaa hadi hayırlı haberler gelsin canım haber ver cıkınca
Oyy maşallah minnoşa darısı başımızaKızlar ben şimdi çıktım doktordan keseyi gördü karından 7.6 mm miş haftaya kese büyümüş mü diye kontrole çağırdı
H Hemsiree2e yaş 30 3. Gebelik sat28 Haziran 76
Ayy hadii hayırlı olsun kuzum benimkide cmtsi 5 mm di ay minicikler ya yerimmm ins sırada kalp atıslarınıda duyalımKızlar ben şimdi çıktım doktordan keseyi gördü karından 7.6 mm miş haftaya kese büyümüş mü diye kontrole çağırdı
H Hemsiree2e yaş 30 3. Gebelik sat28 Haziran 76
Ya sorma ahahah bende dikkat etmeye çalışıyorum ama cok acıkıyorm eşimde yiceksin diyp duruyogöğüslerim ilk günden itibaren dolmaya başladı
Hiiçç memnun değilim bu durumdan
Alacağım kilolardan da korkuyorum
İnstagram da sadece göbüşü olan fıstık gibi hamileler görüyorum
Evet en önde sensin ilk doğuranlardan biri sen olursun canım benim de 5 nisan görünüyo ama geç döllenme o yüzden biraz geridedir. Sezaryen olur yine ve ben de muhtemelen nisanın ilk günleri ya da martın son günleri doğum yaparım gibi. Şimdiden çok heyecanlıHerkese günaydın
Hamileliğini yeni öğrenen ve yazan herkese de tebriklerr
Ben de tabloya vereyim bilgileri.
sata göre en önce ben doğurucam gibi burda gerçi ufak bi geç döllenme durumumda var neysee bakalım.
Yaş 33
Sat 22 haziran
İstanbul
1. Çocuk
58 kg
Ya sorma ahahah bende dikkat etmeye çalışıyorum ama cok acıkıyorm eşimde yiceksin diyp duruyo
daha erken görünmeme rağmenEvet en önde sensin ilk doğuranlardan biri sen olursun canım benim de 5 nisan görünüyo ama geç döllenme o yüzden biraz geridedir. Sezaryen olur yine ve ben de muhtemelen nisanın ilk günleri ya da martın son günleri doğum yaparım gibi. Şimdiden çok heyecanlı
Zamanla zamanla :) her usg de büyüdüğünü gördükçe, sonra tekmelerle feleğini şaşırttıkça anlıceksın her şeyidaha erken görünmeme rağmen
een az moda giren benim okuyorum da heyecanları sevinçleri
niye böyle gayet normalim bilmiyorum hiç hamile gibi hissetmiyorum
Ne zaman yüklenecek bana analık ne zaman
yaaa umarımZamanla zamanla :) her usg de büyüdüğünü gördükçe, sonra tekmelerle feleğini şaşırttıkça anlıceksın her şeyi
Açtınız mı acsba konuyu2023 NİSAN AYI ANNELER GRUBU GÜNCEL
Konuyu açmadık canım editörden aldık konuyu.Açtınız mı acsba konuyu
Inanamadiginiz için olabilir belki görünce varlığını yüklenir duygularyaaa umarım
çünkü çok yükselemediğim için suçlu hissediyorum kendimi
niye sabah akşam bebişle yatıp bebişle kalkmıyorum diyorum
bu cumartesi kalp atışını duyarsam belki biraz daha inanırım bu fikre