- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.221
Günaydıınn kızlarrGünaydınlarrr güzel anneler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydıınn kızlarrGünaydınlarrr güzel anneler
Nasılsın canımGünaydıınn kızlarr
Noktasına kadar katılıyorum. Bastona dönüşebilen ve üzerine puseti takılıp çıkan hatta o puset de oto koltuğuna dönüşen bir araba almıştım ve aşırı uygundu hala da memnunum benden çok pahalıya alanlarinki kırıldı. Ben 600 liraya almıştım arkadaşlarinki en ucuzu 3bin liraydı yıllar önce bile.Bebek arabasında çok pahalıya kaçmayın kızlar. 10 yıl önceki tecrübeme dayanarak en rahatı olsun süspansiyonlu olsun terletmesin vs gereksiz detaylar. Oğlum anakucağı olan aparatını kullandıktan sonra bi daha hiç binmek istemedi. 1 yaşından itibaren de hiç kullanmadım. Tek hareketle katlanır ve hafif olmasına dikkat edin çünkü diğer türlü tek başınıza çok zorlanırsınız ve çok yer kaplar. Doğduktan sonra her şey farklı oluyor. Çocuk sizi yönlendiriyor, siz onu değil mesela kutu kutu göğüs pedi aldım, 1 tane bile kullanmadım. Dolu dolu sütüm vardı 2 yaşına kadar ama hiç akmadı. Herkesin durumu aynı olmuyor. Yenidoğan kıyafetlerine çok yüklenmeyin. 1 hafta sonra bile giydiremediğiniz olacak çok hızlı büyüyorlar. Benim tecrübelerim böyle
Günaydın canım senle satlarımız aynıAyy hadi hayırlısı olsun
Yaş 26
Sat 4 temmuz
İlk kilo 55
İlk çocuk
Evet bende farkettim sen keseyi görmüşsen bende görürüm demek şuan doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimiGünaydın canım senle satlarımız aynı
Ayy az kaldı senindeEvet bende farkettim sen keseyi görmüşsen bende görürüm demek şuan doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
Yarına randevu buldum çok mutlu oldumAyy az kaldı seninde
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınNasılsın canım
Randevu buldum çok daha iyi oldum canım sağolİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Hayırlı olsun canımKızlar yaptım sanırım şimdi herkes ilk sayfadaki bilgileri yazsın ekleyelim tabloya
Kızlar beta HCG nasıl cuma vermiştim kani kaç haftalık oluyor son adet günüm 8 temmuz
Benim son 6 temmuz..bata 3 gün kala verdim 507 çıktı.İyi canım..her kesde aynı olmuyor..Kızlar beta HCG nasıl cuma vermiştim kani kaç haftalık oluyor son adet günüm 8 temmuz
Sonucunuz 670 ise 3 4 haftalık görünüyor tabloya göreKızlar beta HCG nasıl cuma vermiştim kani kaç haftalık oluyor son adet günüm 8 temmuz
Gözün aydın canım, hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzRandevu buldum çok daha iyi oldum canım sağol
Canim son adet tarihinden hesaplaman gerekiyor şuan 4+3sün değerinde çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar beta HCG nasıl cuma vermiştim kani kaç haftalık oluyor son adet günüm 8 temmuz
Değerin gayet güzel canım. Sat a göre 4 haftalık olmalısınKızlar beta HCG nasıl cuma vermiştim kani kaç haftalık oluyor son adet günüm 8 temmuz
Kuzum sen bidaha kan verdinmi doktor ne zaman gidicen bideCanim son adet tarihinden hesaplaman gerekiyor şuan 4+3sün değerinde çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah
Daha vermedim canım bugün çağırmıştı beni gidicem 12de randevumKuzum sen bidaha kan verdinmi doktor ne zaman gidicen bide