- 12 Haziran 2019
- 19
- 24
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Bu arada gözün aydın darısı başımıza canım
Gebelikte 2.5 altı olmasını istiyorlar ilacı var hemen düşer stres yapmayın düzenli aralıklarla kontrol ettirin değerinizi hayırlı olsun
Amin amin inşallahTeşekkür ederim :) içim rahatladı.
Grupça hepimizin sağlıkla ilerlesin hamilelikleri inşallah
Iyi pişmiş et yiceksiniz yesillikler sirkeli su da çok iyi yıkanmalı disarda salata filan yemeyin paketli gıdalardan uzak durmak lazım bol sebze meyveKızlar doktorum dediki ilk haftalar hurma maydonoz yemeyin bende faydalı diye 5 gündür hurma yedim ya kasılmalara düşüğe neden olabiliyormuş ilişki içinde ilk üç ay ve son üç ay önermiyolar 3. Ayda ilişki faydalıymıs ztn günde bir türk kahvesi rahatlıkla iç ddi maden suyu tüket günlük dedi ama sade olucak dedi havuz kesinlikle yasak ddi denizde 20 dakikadan fazla durma dedi şimdilik böyle sizlerinde doktorları önerilerde bulunduysa paylaşalım bilgilendirelim birbirimizi
Evet hurma, kiraz, maydanoz özellikle ilk aylarda pek tüketilmemeli.Kızlar doktorum dediki ilk haftalar hurma maydonoz yemeyin bende faydalı diye 5 gündür hurma yedim ya kasılmalara düşüğe neden olabiliyormuş ilişki içinde ilk üç ay ve son üç ay önermiyolar 3. Ayda ilişki faydalıymıs ztn günde bir türk kahvesi rahatlıkla iç ddi maden suyu tüket günlük dedi ama sade olucak dedi havuz kesinlikle yasak ddi denizde 20 dakikadan fazla durma dedi şimdilik böyle sizlerinde doktorları önerilerde bulunduysa paylaşalım bilgilendirelim birbirimizi
Aa ben şok, ben hurmada yiyorum maydanozda, ilişki hususunda doktora sormayi unuttum , bisey olmaz dedim onada dikkat etmiyorum, internette sıkıntı yok diyor ama kizlar bu acaba düşük riski olanlar için mi , çünkü risk grubunda değilim ilk gebeligim , kaybım yok daha önceKızlar doktorum dediki ilk haftalar hurma maydonoz yemeyin bende faydalı diye 5 gündür hurma yedim ya kasılmalara düşüğe neden olabiliyormuş ilişki içinde ilk üç ay ve son üç ay önermiyolar 3. Ayda ilişki faydalıymıs ztn günde bir türk kahvesi rahatlıkla iç ddi maden suyu tüket günlük dedi ama sade olucak dedi havuz kesinlikle yasak ddi denizde 20 dakikadan fazla durma dedi şimdilik böyle sizlerinde doktorları önerilerde bulunduysa paylaşalım bilgilendirelim birbirimizi
Gözünüz aydın sizin için çok çok sevindim , benim ki tüp bebek değil ama yollardan geçtim sizi çok iyi anlıyorum, inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba, bende aranıza katıldım.
3.5 yıldır bebek istiyoruz 2. tüp bebek denememde dün pozitifi gördüm çok şükür. Transferin 10. gunu 89.57 cıktı kan değerim. Yarın tekrar kan vereceğim, insallah sağlıkla ilerler hepimizin ki.
Yok kuzum benimki normal cıktı ama yeme dedi düşüğe sebep olabiliyormus bırak istersen daha yeme ilişkide ole 3. Aydan sonra yapabilirsin diyolar tutunma vs içerde rahime zararı olmasın diyeAa ben şok, ben hurmada yiyorum maydanozda, ilişki hususunda doktora sormayi unuttum , bisey olmaz dedim onada dikkat etmiyorum, internette sıkıntı yok diyor ama kizlar bu acaba düşük riski olanlar için mi , çünkü risk grubunda değilim ilk gebeligim , kaybım yok daha önce
Masallah bende tup bebek ile gebe kaldim ins sağlıkla kucağımıza alirizMerhaba, bende aranıza katıldım.
3.5 yıldır bebek istiyoruz 2. tüp bebek denememde dün pozitifi gördüm çok şükür. Transferin 10. gunu 89.57 cıktı kan değerim. Yarın tekrar kan vereceğim, insallah sağlıkla ilerler hepimizin ki.
Saglıkla tutunsun insallahMerhaba, bende aranıza katıldım.
Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba, bende aranıza katıldım.
Teşekkür ederim dogrudur, sanırım bu konuda doktordan doktora değişiyor , dusuk riski yoksa hiç bir sıkıntı yok cinsellikle ilgili diyende duymustum.Yok kuzum benimki normal cıktı ama yeme dedi düşüğe sebep olabiliyormus bırak istersen daha yeme ilişkide ole 3. Aydan sonra yapabilirsin diyolar tutunma vs içerde rahime zararı olmasın diye
Sağlıkla gitsin inşallahMerhaba, bende aranıza katıldım.
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın sizin için çok çok sevindim , benim ki tüp bebek değil ama yollardan geçtim sizi çok iyi anlıyorum, inşallah sağlıkla ilerler️
Amiiim, insallah.Masallah bende tup bebek ile gebe kaldim ins sağlıkla kucağımıza aliriz
Çok şükürSaglıkla tutunsun insallahhepimiz zorlu süreçlerden geçtik bu aşamaya kadar gerçekten 1.5 sene bizde ugrastık 3 çatlatma iğneleri olmadı aşılama dediler yoruldum hormonlardan mfk ürünlerinyle oldu cok şükür rabbim bebişlerimzi saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Teşekkürler, amin insallahGözünüz aydın çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Yaa cok teşekkür ederimSağlıkla gitsin inşallah
Tebrik ederim şimdiden emeğinizi biliyorum
Aa sen baya erken öğrendin o zaman ne güzel ya4 temmuzdu kuzum bat da 2 agustostu
Canım dytrabiaaslan var instada kadın paylaşmış danışanlarının fotolarını hamileyken 25 kilo veren var 18 kilo veren var şok oldum. Kilo yüksek olunca olabiliyor.Günaydın kızlar. Ben kilolu hamile kaldım kilo vermek istiyorum. İlk 3 ayda verebilir miyim?
Havuz enfeksiyon açısından sıkıntıBen havuzda da denizde de sıkıntı yok diye biliyordum henüz doktora gitmedim ama sakıncalı mıymış yani