- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Kuzum hiç stres yapma geç döllenmeden kaynaklıdır sen içini ferah tut duycaksın miniğin pıt pıt kalbiniSalı günü gidicem tatlım, kese ölçümüne göre 2-3 gün geride çıkmıştı. Umarım bir sorun çıkmaz çok korkuyorum
Günaydın canım ben 24 yaşındayım ilk bebisim sanırım en küçük benimGünaydın kızlar
Merak ettim yaşlar kaç bu grupta, kaç yaşındasınız :)
Pek yakın degıl ama cok nazıksınYakınmışız, ben de 30 :)
Ben de folidoce kullanıyorumBen folidoce kullanıyorum canım. Kadın doğum a gittiğinde Dr önerir sana da folik asit ihtiyacına göre
Eveet şu an en küçüğümüz sensin demekGünaydın canım ben 24 yaşındayım ilk bebisim sanırım en küçük benim
Benim geç döllenme olasılığı pek yok canım ya çok düzenlidir reglim. Ve ben de bata 3 gün kala, 3+1 haftalıkken öğrendim. Hatta HCG çok az arttı bi ara %60 bile değildi. Sonra dış gebelik dedi bi doktor, kürtaja alıyordu beni. Hemen başka birine gittim keseyi gördükBunda korkcak bi şey yok canım ya biraz geç döllenmedir. Mesela benim adete 4-5gün kala erken gebelik testi negatifti, adet 2 gün gecikince pozitifi gördüm. Doktor geç döllenme iki kez yumurtlamışsın dedi. Şimdi benim de son adete göre 3-4 gün geride diye tahmin ediyorum
İnşallah kuzum, o anı yaşayacağım en sonunda inşallahKuzum hiç stres yapma geç döllenmeden kaynaklıdır sen içini ferah tut duycaksın miniğin pıt pıt kalbini
Sat ne zamandi kuzum senin?
30 la 35 arasınde ne var ki :)Pek yakın degıl ama cok nazıksın
Suan en minik annemiz sensinGünaydın canım ben 24 yaşındayım ilk bebisim sanırım en küçük benim
Anladım canım senin süreç daha farklı işlemiş. Ama çok şükür kese görünmüş ya kalp atışı da gelicekBenim geç döllenme olasılığı pek yok canım ya çok düzenlidir reglim. Ve ben de bata 3 gün kala, 3+1 haftalıkken öğrendim. Hatta HCG çok az arttı bi ara %60 bile değildi. Sonra dış gebelik dedi bi doktor, kürtaja alıyordu beni. Hemen başka birine gittim keseyi gördüko yüzden yani bu tedirginlik
4 temmuzdu kuzum bat da 2 agustostuSat ne zamandi kuzum senin?
Gözün aydın sağlıkla kucağına versin inşallah rabbim
Amin inşallah mucizem beni bırakmayacakAnladım canım senin süreç daha farklı işlemiş. Ama çok şükür kese görünmüş ya kalp atışı da gelicek
BeeenKızlar aranızda oksapar kan sulandırıcı vurulan var mı ?
Dozu cok yuksek bunun kadin doğumcunuza sorun günlük ihtiyacımız 400mg sadeceHoşbuldumm canım hangi folik asiti kullanıyorsun benim aile hekimim bunu yazdı da iyimidir acaba
Cnm senin perinatolog ile ilerlemen daha iyi olabilir riskli gebeliğe giriyoEvet canım ilk düşükten sonra bütün herşeye bakıldı sonucunda lupus pozitif geldi
25Günaydın kızlar
Merak ettim yaşlar kaç bu grupta, kaç yaşındasınız :)
Bende Kasım ayinda üçüz hamile kaldığımda üç kese vardı biri boştu bozuldu gitti diğerlerinde de kalp atışı duyulmadı, kurtaj olmak zorunda kalmıştım. Doktorum beni pazartesi çağırdı belkide bana da vericek iğneGenetik pıhtılaşma testi yaptın mı acaba?
Bebisi gördün müBen kullanıyorum. Daha önce bir düşük, bir dış gebelik var. 4000 lik başladık