- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Göztepedekine mi gidiceksin canım medical ? Benim doktorum da orda birazdan gidicdm ilk kontroleBen alıcam galiba tek tek sordum doktor muayeneleri 450 650 tl falan.
Bir de benim evimin etrafında orta ölçekte hastane yok. Acıdem florance nightingale falan var.
Medical parkta 13000 tlye buldum
Kovidde coraspin veriyorlardı zaten pıhtı atmasın diye
Üstü mavi ile çizili olanlar pakette yokmuş 13.000 tl dediler nasıl??
Evet evet ben de öyle yazdım ya üstü çizili olanlar dahil değilmiş.Kuzum ben bunu sormuştum bu fiyata dörtlü tarama ikili tarama epidural dahil degil demişti onlarıda 1250 şer fln eklemişti galiba ben birazdan gidicem ztn ne var ne yok ekletip sorucam
Evettt orayaa gitmeyi düşünüyorumGöztepedekine mi gidiceksin canım medical ? Benim doktorum da orda birazdan gidicdm ilk kontrole
GünaydınGünaydın kızlar
Merak ettim yaşlar kaç bu grupta, kaç yaşındasınız :)
Günaydın ben 33, istanbuldan ilk bebeGünaydın kızlar
Yakınmışız, ben de 30 :)GünaydınBen 35
Yaşlar yakın çıkıyo :) ben de 30, İzmir, 2.bebeGünaydın ben 33, istanbuldan ilk bebe
Amiin canım inşallah hoş geldinBen de yerimi alayım inşallah rabbim sağlıkla nasip eder de bu topicte yazisiriz hayırlısı ile.
Kuzum benimkide mehmet ahmet cambaz tamam cıkınca anlatıcam:) yoldayımEvet evet ben de öyle yazdım ya üstü çizili olanlar dahil değilmiş.
Evettt orayaa gitmeyi düşünüyorum
Arkadaşım gidiyor senin doktorun hangisi? Onun ki çağrı hanımmış.
Yaaa sen bütün detayları öğren o zaman çünkü benim gitmeme daha 10 gün var tatildeyim
Günaydın,Günaydın kızlar
Günaydın canım bende 30 ilk bebişGünaydın kızlar
Erkenci olmayan kuşlar gurubu şimdilik ama daha başındayız bakalım30 yaş grubuyuz hepimiz masallah
Tam yaşıtmışızGünaydın canım bende 30 ilk bebiş
GünaydınGünaydın kızlar
Ben dün başladım canımKızlar aranızda oksapar kan sulandırıcı vurulan var mı ?