- Konu Sahibi Papatya0593
Merhaba. Kalp atışı duyan aldu mu acaba ve kaçıncı haftada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana QFolin diye bir marka vermişti hamilelik öncesinde doktor onu kullanıyorum. Ama bitince değiştiriceö arkadaşımın çok tavsiye ettiği bir marka vardı onu alıcam. Öğrenince yazarımHanımlar folik asit kullanıyor musunuz? Kullaniyosaniz hangi markayı önerirsiniz
Haftaya bebek oluşur mu acaba 6.hafta olacakCanım bebek oluştuktan sonra baş popo mesafesi olcecek doktor o zaman haftani söyleyecektir
Benim satımla uymuyor malesef. 14 günde bir yumurtlamıyorum geç döllendiBana da şu kadar haftalıksın demedi keseyi gösterdi. şuan için hafta belirtmesi erken bence. Diğer kontrolde bebek oluştukça hafta belirtir. Bende sat baz alarak söyledim haftamı
Malesef burda henüz o kadar büyük bebe yok herkes en erken önümüzdeki haftayı bekliyorMerhaba. Kalp atışı duyan aldu mu acaba ve kaçıncı haftada?
Günaydın..Günaydın güzel anneler nasılsınız bugün belirtileriniz ne durumda
Bu arada paketten kastım;Kızlar Benim özel sağlık sigortam yok.
Bir arkadaşım hastanelere ait doğum paketlerinden bahsetti. Daha önce doğun paketi alan var mı?
Canim folik asit kullaniyo musun bende alicam da bugün folik asit hangisini alsam bilemedimGünaydın güzel anneler nasılsınız bugün belirtileriniz ne durumda
Benim de 5+3 doktor pazartesi çağırdı inşallah duyulurMalesef burda henüz o kadar büyük bebe yok herkes en erken önümüzdeki haftayı bekliyor
Ben en başından beri diofol kullanıyorum. Doktorum prof. Onu önerdiHanımlar folik asit kullanıyor musunuz? Kullaniyosaniz hangi markayı önerirsiniz
Tamam teşekkür ederim, doktora gitmeden başlayayım diyorumBen en başından beri diofol kullanıyorum. Doktorum prof. Onu önerdi
Ben Vifolic kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle. Omega 3, vitamin, mineral destekliHanımlar folik asit kullanıyor musunuz? Kullaniyosaniz hangi markayı önerirsiniz
Ara ara kasık ağrısı ve akıntı dışında benim hiç belirtim yok yaGünaydın güzel anneler nasılsınız bugün belirtileriniz ne durumda
Benim de 5+3 doktor pazartesi çağırdı inşallah duyulur
Malesef öyle, kalp atışı en önemlisi. Onu duyduk mu daha rahat oluruz artıkKalp atışı da duyulunca çok yakınlarımıza söyleme zamanı gelecek gibi hissediyorum.
Henüz bi kimseye diyemedim
Dünkü doktor bana 8 haftaya kadar bekleriz biz doktorlar en önemli eşiktir ondan önce kimseye deme dedi
Hanımlar folik asit kullanıyor musunuz? Kullaniyosaniz hangi markayı önerirsiniz
Yok bebeğim mfk nın içinde fodega vardı folik asit o bitti cumartesi doktora gidicem bakalım hangisini yazarsa söylerimCanim folik asit kullaniyo musun bende alicam da bugün folik asit hangisini alsam bilemedim