- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Paketli gıda tüketmemeye çalışıyorum ama ekmek pilav yiyorum biraz ya acıkınca, şekeri de meyveden almak lazım ama kaçamaklar oluyor bazenCnm protein sebze ve meyve karbonhidratin hic bir faydası yok şekerin de öyle paketli gıdalardan uzak durmakta fayda var
Ne iyi doktormusEvet evet azalt dedi. Ben kestirmeden yazdim. Yoksa o uzun uzun anlatti. Yazarken kısa keseyim dedim
Evet hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çok oluyo ve tehlikeli. Ben de bütün tahlilleri yaptırıp gittim doktora. Malesef idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Monurol şase verdi, dün gece kullandımKızlar bu arada bisey daha unutmuşum. Ben doktora girmeden saglik ocaginda tam kan sayım yaptırmıştım onlara baktı. Bir de haricen İdrar testi de istedi doktor. İdrar yolu enfeksiyonu hamilelikte tehlikeli başka bir durum. Ayda 1 İdrar testi vereceğim. Her ay buna ekstra zaman ayırıp hastaneye gitmek istemeyen için (zaten muayene ücretleri çok pahali) sağlık ocağında da verebilirsiniz. Ben öyle yapicam. Bilgi edinmek isteyen olursa diye yazmak istedim.
Bende de az oluyor canım cok değilKızlar akıntınız oluyor mu ? Benim çok çok az oluyor acaba bir terslik mi var diye endişeleniyorum.
Beyaz akıntı demi kizlar kahverengi akıntıya bahsetmiyoruz, onun olmaması gerekiyor.Bende de az oluyor canım cok değil
Beyaz şeffaf akıntı kuzumBeyaz akıntı demi kizlar kahverengi akıntıya bahsetmiyoruz, onun olmaması gerekiyor.
Bende oda az ya , adet olmamakta tuhaf geliyor yıllardır alışmışızBeyaz şeffaf akıntı kuzum
Hele ben her ay iğnelik olurdım adet sancısından bayılırdım keyfini cıkarcam 9 ayBende oda az ya , adet olmamakta tuhaf geliyor yıllardır alışmışız
Hele ben her ay iğnelik olurdım adet sancısından bayılırdım keyfini cıkarcam 9 ay
Kuzucum %60 tan fazla artmış içimi ferah tut sen inşallah yavrularımız bize tutunacak yarın tekrar ver bakalım aynı saatlerde inşallah güzel artacak merak etmeKızlar bana yardımcı olurmusunuz bata iki gün kala 31 temmuz da 309 cıkmıstı ayın 2 si yani dün verdim 551 cıkmıs düşükmü sizce
Sagol kuzumm benim ya cmtsi artık doktora randevu var daha fazla strese girmemeyeim diyorum direk muayene olayımKuzucum %60 tan fazla artmış içimi ferah tut sen inşallah yavrularımız bize tutunacak yarın tekrar ver bakalım aynı saatlerde inşallah güzel artacak merak etme
Canim bu en mantiklisiymis, doktor bakar gerekeni söyler zaten, kese fln da görünürse Allahin izniyle rahatlarsinSagol kuzumm benim ya cmtsi artık doktora randevu var daha fazla strese girmemeyeim diyorum direk muayene olayım
Maşallah sağlıkla artsın adet geçmedi herhalde henüz. Değer 1000-1500 lere ulaştığında kese görülüyo. 2 günde 2 ye katladığını göz önünde bulundurarak hesap yapabilirsinizHanimlar benimde kan testim pozitif çıktı, 16.93 inşallah sağlıkla ilerlerdoktora ne zaman gitmeliyim. 10 gün sonra keseyi görebilir miyim? Cuma ve pazartesi kan vericem yeniden artışı takip etmek için
Yok geçmedi henüzMaşallah sağlıkla artsın adet geçmedi herhalde henüz. Değer 1000-1500 lere ulaştığında kese görülüyo. 2 günde 2 ye katladığını göz önünde bulundurarak hesap yapabilirsiniz
Maşallah sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba kızlar.Bende İn şa Allah Nisan annesi olucam.1.6 sene denedik...4 ay klomen ovitrelle olmadı..sonda mfk ürünlerini aldım..ikinci ayda kaldım Kandan verdim bu gün 507 çıktı..bata 3 gün var.Hepimiz sağ salim çocuğumuzu kucağımıza alak.
Amin Allah canımMaşallah sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
10 gün sonra 1000 li değerlere henüz ulaşmaz galiba ama belli olmaz aynı hızda artmıyo beta, hızlı artarsa 10 gün sonra da görülebilirYok geçmedi henüz10 gün sonra gitsem gözükür mü acaba bilemedim
Hmm onu bılmıodum. TesekkurlerTek başına bhcg degeri anlam ifade etmiyor. Artış hızı önemlidir ama sizin gecikmenin 6.gunu 6300 gelmiş. Degeriniz gayet yüksek gözüküyor.