- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #4.681
Senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıylaGünaydın canım. Benim de saat 11 de. İnşallah her şey yolundadır. İlk kez kalbini dinleyeceğim
Çıkınca yaz buraya ben de yazacağım.
Bu arada telefona kayıt yapacağım eşim için izin verir inşallah dr
Senden de güzel haberler bekliyoruz canımGünaydın canım hayırlı sabahlar olsun canım hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah amin inşallah hepimizin yolunda gider bende bugun kalp atışı için gidicem müjdeli haberlerle dönelim inşallah amin
Amin inşallah canımmmmSenden de güzel haberler bekliyoruz canım
ay harika yaa reçetesiz alabilir miyim acabaBenim midemde çok berbat ama prilam Dr diye Bi ilaç alıyorum çok güzel 1 tane içince 2 gün idare ediyor 3. Gün sabahına berbat kalkıyorum yine hemen 1 tane daha atiyorum
Amin aminnn inşallahGünaydın canım hayırlı sabahlar olsun canım hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah amin inşallah hepimizin yolunda gider bende bugun kalp atışı için gidicem müjdeli haberlerle dönelim inşallah amin
İnşallah duyar gelirim çok teşekkürlerGünaydıın. Güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla
Maşallah yaİnşallah hepimiz müjdeleniriz canım benim 6+1
dogrudur bazen insanlar gereksiz duyar edebiyatı yapabiliyo öyle saçma bi şey algıladımSaçma sapan sensin evladına laf mı ettim ben şimdi nasıl okuyorsun acaba!!! İnsan evladından almaz derken sana özel kasti birşey demedim sana üzüldüm dedim
Belki de ben yanlış dile getirdim sende kusura bakma olur öyle şeyler hepimiz heyacnli ve gerginiz nede olsadogrudur bazen insanlar gereksiz duyar edebiyatı yapabiliyo öyle saçma bi şey algıladım
yazıdan duygu okunmuyo kırdıysam kusura bakma :/
Yok hayır sıkışık gitmek gerekmiyor. İlk defa ve kese için gidecekseniz zaten karından değil vajinal bakarlar. Onda da sıkışık olmak gerekmiyorGünaydın kızlarbende bugün ilk defa gidicem kese için çok heyecanlıyım bana da dua edin inşallah bir sorun yoktur bide bişey sorcam normalde ultrasona sıkışık bı şekilde gidiliyor ya hamileykende mi öyle gitmek gerek ilk hamilelik olunca bilmiyorum
Vücudunda eskisinden %50 fazla kan pompalaniyor yaklaşık olarak cok normal canımTabi o korku hepimizde oldugu kadar bende de var, ama bugün ayri bi kalbim hızlı atiyor korkuyorum. Hormonlardan dolayi olabilir mi
6+2de duydumKalp atışını karından bakılarak duyan arkadaşlar tam olarak kaçıncı haftada duydunuz
Yorumlardan anladığım kadarıyla canımızın çektiği şeylerle cinsiyetin bir alakası yok ama bilemiyorumGenelde erkek bebekte insanın canı daha çok et tarzı şeyler istiyor
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinHerkesde farklı mı oluyor bilmiyorum ama ben 2 kere düşük yaptım ikisinde de hep yoğun kanamam oldu yani sadece lekelenme gibi değildi adet kanaması gibiydi ama 1 2 saat süren yoğun dolu dolu adet kanaması gibi kanamanız olduysa acil doktora başvurun sadece lekelenme ise bi sorun olacağını düşünmüyorum
150 grmı geçmeden tüketin diyorlar. Yoksa cıva tehlikesi yayıyor bu balıklar. Makul ölçüde hepsinden yerim ben.E somonun zararı yok diye biliyorum canım rahatlıkka tüketebilirsiniz diye okumustum bende onları somon çinekop fln
Progestan kullanıyordum zaten hem fitil hemde iğne. Fitili ve kan sulandırıcıyı bıraktırdı. İğneyide iki günde bir oluyordum hergüne çıkardı. Kanamada gece kalktığımda koyu kahverengi lekeye dönüşmüştü. Şuan daha da açıldı rengi. Umarım bir sorum olmaz Perşembe kontrolümüz varKanamanın hiçbir türü ihmale gelmez. Ciddi bi sorun yoktur belki ama doktorunun bi görmesi lazım. Progestan başlatır ya da dozunu yükseltir
Çok geçmiş olsun, Allah sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin inşallah vakti zamanı geldiğinde@Hemsiree2e beni listeden silersin hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için az önce doktordan geldim sabah ki kanamam düşük yapmışım ondanmış daha önce yaşamadığım için anlamamıştım kesem çoktan bozulmuş dedi doktor daha yeni eve geldim uzun bir süre topikte olmam sanırım geçen aydan sonra neyse hepinize hayırlı geceler sağlıkla büyüsün gelsin minnaklarınız
Bende hep karından bakıyor. Vajinal bakılmadı. Dr.a göre değişiyor o durum. Kesemi de karnımdan bakıp gördüYok hayır sıkışık gitmek gerekmiyor. İlk defa ve kese için gidecekseniz zaten karından değil vajinal bakarlar. Onda da sıkışık olmak gerekmiyor
İnşallah canımSenin de güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla