- 3 Eylül 2022
- 2.669
- 2.397
- 32
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah sağlıkla kucağımıza alalımÇok şükür sağlıkla kucağına al inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah sağlıkla kucağımıza alalımÇok şükür sağlıkla kucağına al inşallah
Amin amin gerçekten sabırsızlanıyoruz, en yakın zamanda inşallah hissedelimO haftalarda bende öyle minik şeyler hissetmiştim bende doktora sorduğumda bu kadar erken hissedemezsin demişti bana yıkılmıştım aslında benimde erken ikiz olduğu için hissedebiliyormuşum bende, ama şuan hissetmek gerçekten çok tatlı bir duygu inşallah en kısa zamanda sende bekleyen herkeste hisseder yaşar bu duyguyu :))
Çok şükür tekrardan hayırlı, uğurlu olsun canım benim, Rabbim sağlıkla, sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi nasip eylesinBaştan beri hissettiğin çıktı annesi maşallah subhanallahKızlar fetal sonucum çıktı temiz geldi çok şükür veeee oğlum oluyor
Evet canım baştan beri hissettiğim çıktı Allah’ıma şükürler olsunAmin amin gerçekten sabırsızlanıyoruz, en yakın zamanda inşallah hissedelim
Çok şükür tekrardan hayırlı, uğurlu olsun canım benim, Rabbim sağlıkla, sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi nasip eylesinBaştan beri hissettiğin çıktı annesi maşallah subhanallah
Geçmiş olsun canım senin adına çok sevindim
Yerleşme kanaması olabilir. doktor kanama alanı görmemiş ne güzel bak. İçini ferah tutmaya çalış. İlk kanama olduğunda bende stres yapmıştım ikinci kanamamı umursamadım bile doktor kontrolde ben söylemeden kendisi kanama alanı gördü ama onu bile takmadım neden bilmiyorum içimde müthiş bi rahatlık var. sende öyle olmaya çalış. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Mevlaya kalmış İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Çok geçmiş olsun size de, çok şükür iyisiniz sizde bende çok telaş yaptım üzüldüm ama strese girmemem lazım, burada destek oluyor birbirimize iyiki varsınız, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.Canım merhaba hayırlı olsun öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kanama olayını hiç kafana takma. Akıntımın renki değişse bile panik yapardım ben. Korktuğum şey başıma geldi hep. 13 haftalık hamileyim ve neredeyse bütün hamileliğim lekelenme ve kanama ile geçti. 10 gün önce felan hastanelik oldum 4 gün hastanede yattım kanamadan dolayı. Kanama deyince aklına öyle lekelenme gelmesin bilgiğin bardaktan boşalır gibi kan fışkırdı resmen avuç içi büyüklüğünde parçalar geliyodu sürekli ve bu kanama 24 saat sürdü artık kan değerlerim çok düşmüştü bebeği almayı düşündüler bir ara doktrolar kanama durmamıştı ve kan değerlerim hayati tehlike oluşturmaya başlamıştı ama bebek çok iyiydi şükürler olsun içerde takla atıyor oynuyordu. 24 saatin sonunda kanamam azaldı ve 2 hafta olacak neredeyse hala daha devam ediyor lekelenme şeklinde. Yani uzun lafın kısası bebeğin eğer sağlıklı ise her türlü kanama atağını atlatıyor. Rahimde kanama alanı görünmemesi kanama alanı olmadığı anlamına gelmez. Eğer kanama alanı rahim arka duvarı ile kese arasında ise zaten ultrasonda görünmüyor. Kese temizse hiç takılma bence 9 ay kanayıp doğuranlar var. Bebeğin iyi mi sen ona bak canım.
Çok güzel gözün aydın sağlıcakla kucağına gelsin oğlun inşallahKızlar fetal sonucum çıktı temiz geldi çok şükür veeee oğlum oluyor
Amin inşallah canım teşekkür ederimÇok güzel gözün aydın sağlıcakla kucağına gelsin oğlun inşallah
Son 8 haftada ayda 2 cagiracaklarini sanmıyorum canım doğum yaklaştığı için nst lere daha sık aliyorlar diye duyuyorum hep ama inşallah o günlere geldigimizde konuşuruz bunları nasıl ilereleyecek süreç görelimOrası öyle tabi uzun süreli olmuyor ama bi makalede okumuştum riskli bir durum yoksa ilk 32 hafta ayda bir son 8 haftada ayda iki ideal olanıymış dayanabilirsem bakayım deneyeceğim bide düşününce doktorun işine gelir canım yoksa ayda iki gitmem o bile ayda bir diyorsa vardır bildiği
Aldığın her iki haber içinde gözün aydın canım sağlıkla gelsinKızlar fetal sonucum çıktı temiz geldi çok şükür veeee oğlum oluyor