- 11 Mart 2022
- 303
- 273
- Konu Sahibi Papatya0593
- #4.401
Öyle yapıyorum zorluyorum kendimi canımMinik minik yudum şeklinde içmeyi dene cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapıyorum zorluyorum kendimi canımMinik minik yudum şeklinde içmeyi dene cnm
çokk teşekkür ederim sizede hayırlı olsuun. sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz insallah :)Hayirli olsun cnm bende tup bebekle gebe kaldim florya huseyin cengiz tavsiye ederim
Hamile kalmadan dogum yapacagim zamana baktim mayıs 7 gosteriyor ben sezeryan oldugum icin 38. Haftada aliyolar oda nisan ayina denk geliyor belkide yetisirim sizeAmin askım benim sagolasın hepinizin güzel haberlerini bekliyorum insallah
Canim tecrubeliyim bu konuda. Ev kokmuyor sana öyle geliyor. Ben iki gebeligimde yasadim bu durumu hatta mide bulantim tiksintim coktu bazi insanlari bile görünce ıyy diyodum bulantim basliyordu uç noktadaydim bu durumdaSize de tuhaf kokular geliyor mu?
Ya evin içinde dört dönüyorm küçük ev az eşyalı ama çok farklı bir koku alıyorum içim rahat etsin diye dip bucak çamaşır suyuyla temziledim temiz olan herşeyi tekrardan yikadm ona rağmen yok uzandığım yerde alıyorum o kokuyu ve acaip rahatsız ediyor midem bulanıyor
Benim tam tersi oldu ya normalde hiç bisiyi kafaya takmam her şeye sinirlenir oldumHamilelik sizi de daha soft daha dingin yaptı mı kızlar. Ben kendimi hiç olmadığım kadar sevgi dolu hissediyorum , uzaktan yakından desteğini gördüğüm herkese minnet doluyo içim. Geçirdiğim zor süreçlerin de etkisi olabilir, ya da hormonlarım beni sakinleştiriyor
Ya evet cok sulu seyler degılde daha cok katı seyler ıstıyor canım. Ama onumde olsa herseyı yerım gibiSulu yemek yiyebiliyor musun ya ben bi onu yiyemiyorum içim almıyor:/ hep kuru şeyler canım istiyo
Oyy maşallah kuzumaaaaKızlar çıktım doktordan ayy şükürler olsun gayet iyiyiz kalp atıslarını duyduk allah ım nasıl bir duygu eşim agladı bende panik atak var benim kalp yerinden cıkcak doktor ddi bebekten cok suan senin kalp atıslarını duyuyorum dedi bu da minnosun resmi karından baktı ramzi teorisine bakın 3. Kare 7 eylülde bidaha cagırdı ense kemik omurgalarına bakalım dedi tekrar idrar testi verdim bide kan verdim gene baska değerlerede bakıcam ddi
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonuna çok açık oluyoruz bu yüzden bol su önemli, içemeyince bebek için bir sorun olacağını sanmam.Günaydın kızlarrr yaklaşık bir haftadır devam eden bulantılarım var ilaç kullanıyorum azaldı fakat suyu az içiyorum bebeğime bir zararı olur mu zorluyorum kendimi gün içinde anca 5 bardak falan ya içiyorum ya içmiyorum
Ayy öyle mi benim ilk hiç bir bilgim yokCanim tecrubeliyim bu konuda. Ev kokmuyor sana öyle geliyor. Ben iki gebeligimde yasadim bu durumu hatta mide bulantim tiksintim coktu bazi insanlari bile görünce ıyy diyodum bulantim basliyordu uç noktadaydim bu durumda
Evet idrar yolu enfeksiyonu en başında geçirdim zaten maalesef :& elma iyi geliyor öyle yaparım teşekkür ederimGebelikte idrar yolu enfeksiyonuna çok açık oluyoruz bu yüzden bol su önemli, içemeyince bebek için bir sorun olacağını sanmam.
Salatalık, limon ya da elma armut dilimi atabilirsin suyun içine hafif tadını değiştirir.
Su içmeyi kolaylaştırır.
Benim seslere bile bulantım oluyor gerçekten uç noktadayızCanim tecrubeliyim bu konuda. Ev kokmuyor sana öyle geliyor. Ben iki gebeligimde yasadim bu durumu hatta mide bulantim tiksintim coktu bazi insanlari bile görünce ıyy diyodum bulantim basliyordu uç noktadaydim bu durumda
Herkeste farklı tâbi de bı sıkıntı olmazsa normal doğum 40 da sezeryan 2 hafta öncesi yani 38 de oluyor doğumKızlar ortalama kaçıncı haftada oluyor doğum tam 40 mı yoksa 36-38 gibi mi?
37 hafta öncesi prematüre sayılırKızlar ortalama kaçıncı haftada oluyor doğum tam 40 mı yoksa 36-38 gibi mi?
çok teşekkür ederim amin inşallahHoş geldiniz aramıza, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ben de BÖyle bir hamilelik var mı diyordum ne mutlu sizeKızlar sizdeki bu mide bulantısı nedir ya olmayan kokuları hissetmeler insanlardan bile tiksinmeler. maşallah nazar değmesin bende hiç bulantı yok inşallahta olmaz. İlk gebeliğimde de olmamıştı. 5 aya kadar hamile gibi bile hissetmemiştim bebenin tekmeleri yiyince anlamıştım
BenGünaydınlar
8. Haftayı bitirmek üzere olup mide bulantısı olmayan var mı
O hiç belli olmuyor ben 2020 de doğum yaptım oğlum sağolsun 42. Haftaya girecektik hala gelmedi en sonunda suni sancı ile başlatıldı doğumKızlar ortalama kaçıncı haftada oluyor doğum tam 40 mı yoksa 36-38 gibi mi?