Benim de 2. Canım.oğlum 23 aylık.açıkçası oğlum çok huysuz ve zor olduğu için ikinci için bu kadar bekledim yoksa çoktan yapardım
baktım ki biraz da tek tabanca olduğundan bizi parmağında oynatıyor.ikinciye start verdik.ilk geçen ay hamile kaldım ama yeni taşınmıştık hep ağır koliler kaldırdım meğer hamileymişim.doktorun dediğine göre kimyasal olabilir ama bence bildiğimiz düşüktü.hemen 2. Ay start verdik üstüne yine hamile kaldım
bunda da son iki gün pembe pembe lekelenmeler gördüm.ilkinde de tam bu hafta böyle bir leke görmüştüm hatta bir gece de hastanede yatırmıştı doktor düşük ihtimaline karşı.ordaki hemşire oğlun olacak bu erkek çocuklarda görülen yerleşme kanaması demişti
gerçekten de oğlum olmuştu.hayırlı ve sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil.
Oğlum çok zor bir bebekti.sürekli ağlıyordu,uyku zaten yoktu.hala da çok zor bir çocuk.
Kardeşi inşAllah onun tam tersi olur
Bu arada ilk çocuğumda tam 9.haftada ilk hareket olarak tekme yemiştim ama şimdiki hamileliğimde hem karnım çok çabuk çıktı hem de ilk günlerden beridir sürekli hareket hissediyorum.ilk günlerde karnımda sanki kelebek uçuyordu şu anda daha büyük bir kelebekmiş gibi oldu