- 7 Kasım 2014
- 6.898
- 10.538
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.981
Maşallah ben de uyusun istiyorum çünkü artık ben de bağışıklık falan kalmadı... Zombi gibiyim...Gece iki sefer besleniyordu. 01:00 gibi bi sefer bi de 05:00 gibi. 05:00tekini kesmek kolay oldu. Emzik verip pışpışlayınca uyuyordu yeniden.
Tek sefer uyanmaya başladı o da 03:00 civarı. Onu kesmek için gündüz beslenme miktarını yavaş yavaş arttırdım, aç olmadığını düşündüğüm miktara ulaşınca bi kaç gece uyumadan bekledim başında, kameradan izledim :)))) hafif kıpırdanmaya başladığında daha uyanmadan emziği düştüyse emziğini verdim, azıcık pışpışladım. 3-5 gün sonra uyanmamaya başladı. Yani aslında açlıktan değil uykusunu bağlayamadığı için uyanıyormuş.
Buraya nnot düşeyim, kilo alımı normaldi ve ben sağdığım için içtiği süt miktarından emindim. Bi de anneler gerçekten hissediyor, aç olduğuna dair en ufak bi şüphem olsa yapmazdım. Siz de emin olmadan yapmayın.
Bu sayede uzun uzun uyumayı öğrendi. Her annenin takıldığı bi konu olurmuş bebeğini büyütürken. Kimi yemeğini kimi uykusunu takar diyorlar. Ben uykusu konusunda takıntılıyım itiraf edeyim. Şimdi tüm gece uyuyor 11 saat uyanmadan.
Dün gece 39 derece ateşle acile götürdük çok kustu... İdrar yolu enfeksiyonu dediler, az önce de burnu akmaya başladı. Çok zormuş gerçekten 6 saat acilde kaldık