2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Canım ben artık sütün doyurduğunu güvenemiyorum ya yemek istiyorsa açtır gibi geliyor yemek yiyip ardına emdiği oluyor tatlı niyetine bazen zaten daha iştahsız oluyor o zaman hiç zorlamıyorum hep meme gece de zaten öyle ama akşam yemem istediğinde veriyorum , bu ay tartılmadıkta kaç oldu bilmiyorum eskisi gibi de almıyorlar zaten

Cnm.ben yese verirdim bizimle sofraya oturuyor onada bi kac kasik veriyorum ama yemiyor. Yani sende salcasina tuzuna dikkat ettikten sonra nolacakki. Yiyorsa ver bence ne guzel.

Ben bir tarif vereyim oğlum bayıla bayıla yedi.. Yarım elmayı normal rende ile rendeleyip biraz tarçınla tereyağında biraz çevirdim. (Elmalı kurabiyeye iç yaparız ya aynı onun gibi) Sonra pirinç ununu suyla açıp üzerine ekleyip karıştırdım muhallebi kıvamına geldi. Biraz soğuyunca da dut pekmezi ve cam rendede rendelediğim ceviz ekledim.. Benim bile yiyesim geldi çok lezzetliydi valla bi deneyin:))

Bizim oğlan da bizim yediklerimizden yerse daha güzel yiyor. Ben de bizim yemekleri tuzsuz yapıp oğlana ayırıp gerisine tuz atıyorum. İçine yazdan yaptığımız domates püresi ya da salça ekliyorum yemeklerin ama onları da çok az ekliyorum tuzlu olduklarından.. Koca tencerede oğlanın yediği miktara düşen tuz oranı bi hayli düşüktür diye düşünüyorum yine de bol su içiriyorum böbrekler zarar görmesin diye inşallah sıkıntı olmaz.. Bize zamanında hep kendi yediklerinden vermişler çok şükür problemimiz yok:)

Emerken ısırıyor mu en merak ettiğim o
Benimki aylardır dişi yok ama gel gör nasıl ısırıyor Canm çok yanıyor
Benimki de dişten önce damağıyla sıkıştırıyordu ama dişle hiç yapmadı. Onun yerine parmakla sıkıştırma çıktı şimdi, iki parmağının arasında vıyır vıyır döndürüyor, yüzünde de yaramaz bir ifadeyle. Ben elle sağımı beceremediydim maşallah kızım fışkırtıyor sütleri

Aşırı değil canım günde en az 1 kez yaşıyoruz ama özellikle doyduktan sonra oynuyorsa yapabiliyor bıraktırıyorum vermiyorum öyle yaparsa
He iyi bari dişle yapmasn da
Not aldım en kısa zamanda deneyeceğim
Kendi kaynağı ya nasıl kullanacağını iyi biliyor Benim kız da öyle tam terif ettiğin gibi tepki gösterince de hoşuna gidiyor
herkes o konuda çok korkutuyor dişi çıkınca fena yapar eder diye merak ettim öyle mi cidden

Diş çok acıtıyor zaten dişini değdirse hemen anlıyorum ısıracak çekiyorum bide sanki çıkarken yapıyor çıkınca değil, bizde bide ara ara dişlerini gıcırdatıyor ya ona asıl göçük oluyorum yapma oğlum diyorum hemen ağzını açmaya çalışıyorum ama arada yapıyor

Ay sorma düzenli tırnak kesiyorum yoksa heryerim cimcik

Şimdiden mi gıcırdatiyor kıyamam ya bu bebekler harikaa ya oyun haline getiriyorlar biraz da

Yaşayıp göreceğiz zor olacağı kesin.
Sen çalışmaya mı başladın canım nasıl gidiyor zorluyor mu hem annelik hem İş
Evet canım çalışıyorum kesinlikle çok zor gidiyor. Bebeğim beni ve babasını inanılmaz arıyor. Annem bakıyor ama yine de alışamadı

Canım her çocuk bir değil. Seninki meme düşkünü baya. Öyle olunca yemeği yedir gitsin. Ama ben yemeğe ağırlık verirsem emmez ve sütüm azalır.

İnşallah alışır yoksa başka bir çare arayacağız

Daha bu hafta geldi annem. Bakalım alışabilecek mi
Normal canım o zaman çünkü benim oğlan bana aşırı düşkün diyordum ya babanem bende bi suredir hemen ona alıştı, dedim ki bende demek ki çalışsam biri baksa zamanla aşılacak dedim illa

Çok kusuyor benim sıkıntım bu reflü yatağı doğduğu günden beri kullanıyorum sütüm de tazzikli olduğu için ztn dik tutuyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Bana da toz verdi doktor fakat herkes zararlı ilaç küçücük bebeğe alerji testi yaptırılmalı sut alerjisi olabilir filan demişler ama doktor bize test filan yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…