2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Normal canım o zaman çünkü benim oğlan bana aşırı düşkün diyordum ya babanem bende bi suredir hemen ona alıştı, dedim ki bende demek ki çalışsam biri baksa zamanla aşılacak dedim illa
Canım ama biz yanındayken zaten gayet alışık gibi. Oynuyor kucağına gidiyor ki baştan beri hep gider geliriz sık sık. Ama ben okula gidince tek kaldıkları zaman basıyor ağlamayı

Ne tozu verdi canım? Bebeğin şu an kaç aylık?

Canım ama biz yanındayken zaten gayet alışık gibi. Oynuyor kucağına gidiyor ki baştan beri hep gider geliriz sık sık. Ama ben okula gidince tek kaldıkları zaman basıyor ağlamayı
Aa tabi o kısımları bilemiyorum canım ama alışır ya hayat şartları çoğumuz ya çalışıyoruz ya çalışacağız

Çok korkuyorum uyurken burnundan geliyor emerken genzine kaçıyor öksürük var çocuğum korkuyor
Ben küçükken yatarak emziremezdim mesela hep boğazına kaçardı süt sonra da burnun dan gelirdi kusarken, kusmanın şeklini doktora anlattığında normal bu yenidoğan reflüsü diyorlarsa korkma canım büyüdükçe geçiyor emin olabilirsin ama alerji vs ise birşey diyemiyorum

Anladım teşekkürler valla tam bişi demedi doktor

Gaviscon infat diye bir ilaç, bir aylık bebisime
Ay yok canım ya daha bir aylık küçücük biz de geçtik bu yollardan, önlemini alıp bebeğinin büyümesini bekleyeceksin. Yan yatırabilirsin. Reflü yatağı kullanıyorum demiştin zaten. İnan büyüdükçe geçiyor ilaçlar bir yere kadar fayda ediyor sütün tazyikli ise geriye doğru yaslanıp emzir

Kızlar bebeğimin burnu akıyor ve hapşırıyor. Tıkanıklık da var, önerdiğiniz nebülizatör var mı?

Papatya0593 canım oğlunun rahatsızlığı ne durumda?
Rprnn canım senin kızının bacağı nasıl?
Bizimki iylesmedi halen 6 aylık olunca götürdüm dediki halen iylesme yok gittiğim prof bölgenin en iyisiymis bu konuda da uzmanmis bana dedi ben kendi tecrübeme güveniyorum riskini bile alırım senin kızın düzelir 3 ay sonra kontrole getir diye işte ocak ayında götürcem bakalım. İnşallah düzelir yaa gözle görünür hiç bir anormallik yok şükür ama ilerde sıkıntı yaratırmiş

Papatya0593 canım oğlunun rahatsızlığı ne durumda?
Rprnn canım senin kızının bacağı nasıl?
Canım 9. Ayda kontrolü var fizik yaptırmaya çalışıyorum çok direniyor hemen ağlıyor ama annem falan daha iyi sanki dedi bana da sanki daha dik duruyor başı gibi geldi elhamdüllillah ,inşallah tamamen düzelecek boyun eğriliğimiz duam o

Ay inşallah ocakta hiçbir sıkıntı kalmamış düzelmiş derler canım

Canım Rabbim şifa versin yardımcınız olsun Düzelecek inşallah umutlu olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…