Merhaba. Bugün kızımın gövdesinde de kızarıklıklar gördüm. Bi anda oldu. Gecesinde de elini göğüs kısmına götürüp duruyordu. Midesinde mi ağrı var derken meğerse yavrum döküntüden kaşınıyormuş.
Bacaklarında da vardı.
Hemen çocuk doktorumuza götürdüm. Tam 7 ay dolunca götürecektim. Birkaç gün erken oldu.
bebeğim egzama olmuş alerjiden.
ek gıdayı kesmeme rağmen yani sadece mama ile beslenmesine rağmen artan kızarıklıklar mama mı buna sebep oldu diye düşündürdü. Evet mama da etkenmiş. Mamayı da kullanmayacağım.
Her ay gayet iyi kilo alan bebeğim bu ay hiç kilo almamış. Kilosu geçen aykiyle aynı. Hiçbir şey yemiyor dedim. Ek gıdayı reddetmesi de kilo alamaması da alerjiye bağlı dedi.
Mamayı bile raporla alacağız artık toplu olarak. Canımız Hipp’e elveda ediyoruz.
İnek sütü olmayacak beslenmesinde. Alerji için damla da kullanacak. 2 yaşına kadar böyle.
Alerji testi yaptırdık. Kan aldılar. Çok fena
Hangi besinlere alerjisi var görmek istiyoruz. Ama bazen hiçbir besine alerji çıkmayabiliyormuş. O zaman bünyesi yapıyor diye yorumluyoruz dedi doktor.
Ayrıca 2.doz bexero aşısı da oldu.
İdrar testi de istedi. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Hemşire de söyledi kız bebeklerde idrar tahlili çok zor oluyor diye. Gerçekten zor gibi. İdrar torbası kullanmak gerekiyor.
Ve mustela stelatopia kremler ç bu zamanda büyük yardımcı olacak inşallah. Kaşıntılarını rahatlatır.