2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
MelodiminEsi MelodiminEsi bugün verdim kayısı püresini yüzünü çok ekşitti ama verdim azcık, bakalım gelecek mi kaka😅
Canım ben de hazırladım birkaç gün mutlaka vereceğim aşırı katılaştı 😕
Bir kere vermekle olmaz sanırım. Mart annelerinde sabah aç karna yazmıştı bir arkadaş.
Çok sevmediyse bebe bisküvisi ekleyebilirsin

Canım ben de hazırladım birkaç gün mutlaka vereceğim aşırı katılaştı 😕
Bir kere vermekle olmaz sanırım. Mart annelerinde sabah aç karna yazmıştı bir arkadaş.
Çok sevmediyse bebe bisküvisi ekleyebilirsin
Canım sana yazdım yaptı ya biraz erken davranmışım sanırım olsun yarında rahat yapar😂

Bu arada munchkin suluk almıştım oğluma pipetten içemez diye düşündüğümden tommee tippeenin alıştırma biberonunu kullanıyordum ama onunda hem biberon hem de alıştırma ucu var. Oğlum biberon ucuyla suyu daha keyifli içiyordu. Munchkini deneyeyim dedim bugün baya hoşuna gitti ondan su içmek. Alıpta daha küçük diye denemeyen varsa bi deneyin siz de 🤩

Demir damlasını verirken de zorluk yaşıyorum. İstemiyor. Ağzını sımsıkı kapatıyor. Elma suyuna karıştırıp ver demişti doktor.
Biraz güldürüp ağzını açtığı an biraz biraz boşaltıyorum. Öyle vermiş oluyorum. 😢
kolay bi yoldan başka ne yapılabilir? Kolayca demir damlasını alıyor mu bebekleriniz?
Enjektorle veriyorlarmis cnm ben kasigi dilinin ustune bastiriyorum o sekilde yutuyor

Bu arada munchkin suluk almıştım oğluma pipetten içemez diye düşündüğümden tommee tippeenin alıştırma biberonunu kullanıyordum ama onunda hem biberon hem de alıştırma ucu var. Oğlum biberon ucuyla suyu daha keyifli içiyordu. Munchkini deneyeyim dedim bugün baya hoşuna gitti ondan su içmek. Alıpta daha küçük diye denemeyen varsa bi deneyin siz de 🤩
Ya ben aventin alistirma bardagini aldim ve kesinlikle icmiyor ya. Oioinunda pipetli sulugunu almistim ama denemedim henuz denesemmiki suyu cok az icmeye basladi

Ben dün ilk kez verdim anlamadı sadece yalıyor pipet kısmını, nasıl öğreteceğim çekmesini bilemedim zamanla heralde kendi öğrenecek ☺️

Kızlar uyku eğitimi düşünen var mı? Tavşan uykusu diye hesap var uyku eğitimcisi. Yorumları çok güzel bilemedim.

Kızlar uyku eğitimi düşünen var mı? Tavşan uykusu diye hesap var uyku eğitimcisi. Yorumları çok güzel bilemedim.
Mart annelerinde bi anne aldi ama internetteki bilgilerden pek de bi farki yok demisti. Valla bilmiyorumki para tuzagi gibi geliyor bana ya. Seninkinin uykulari nasil cokmu uyaniyor cnm?

Benim var şuan yanımda değil ama ilk iş deneyeyim eve geçince☺️

Bende minikkoalanınannesinden fiyat sormuştum canım, anlatmadan uyku eğitimi diyor, ben sonra vazgeçtim, YouTube da Melis Keşan ile gizem erbirer in uyku ansiklopedisi videosu var onu izleyebilirsiniz, ben o videodan sonra gerekli olmadığına karar verdim

Ya ben aventin alistirma bardagini aldim ve kesinlikle icmiyor ya. Oioinunda pipetli sulugunu almistim ama denemedim henuz denesemmiki suyu cok az icmeye basladi
Dene bakalım belli olmaz belki onu sever
Ben dün ilk kez verdim anlamadı sadece yalıyor pipet kısmını, nasıl öğreteceğim çekmesini bilemedim zamanla heralde kendi öğrenecek
Benimki de eveledi geveledi anlamadı eline verdim baktım napacak diye uğraştı uğraştı başardı sonunda 😂

X