- 1 Şubat 2022
- 537
- 746
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.821
Ben olizzi markasınınkini aldım organik bebek için olan. Kendimiz kullanmamak için zor duruyoruz malum biraz pahalı ama acayip güzel bi zeytinyağı.Zeytinyağı markası var mı tavsiye edeceğiniz
Canım kaç gün oldu yapmayalı? Yaptı mı? Benim oğlan da yapmadı 3 gündür ya ama zorlamıyo da kendini kabız gibi de değil sanırım anlamadımGeç olsun güç olmasın boşver bende 3 gündür vermedim valla kaka gelmeyincemaşallah ona bizim de daha 3-5 gün oldu tam dönme , annem çabuk emekler bu diyo da bakalım
Evet evet meyve ile başlasam çoktan başlardım ben. Onu yedirmek de çok kolayönce sebze diyorlar canım genelde, niyetim bi kabak bakalım yarına inşallah
Bakayım inşallah. Migros Carrefour da vs olur mu netten mi aldınBen olizzi markasınınkini aldım organik bebek için olan. Kendimiz kullanmamak için zor duruyoruz malum biraz pahalı ama acayip güzel bi zeytinyağı.
Aynısı canım 2-3 gün oldu ek gıda vermeyeni de 4-5 gün oldu hala kaka düzene girmedi yapıyor ama az az anlamadımCanım kaç gün oldu yapmayalı? Yaptı mı? Benim oğlan da yapmadı 3 gündür ya ama zorlamıyo da kendini kabız gibi de değil sanırım anlamadım
Canım sen bi armut kabak falan versene. Benimki yapmayınca ben direkt onlara geçiyorumAynısı canım 2-3 gün oldu ek gıda vermeyeni de 4-5 gün oldu hala kaka düzene girmedi yapıyor ama az az anlamadım
Ay korktum resmen ek gıdadan vermiyorum bişe bugün kabak vereceğimCanım sen bi armut kabak falan versene. Benimki yapmayınca ben direkt onlara geçiyorum
Kızlar moralim çok bozuk
Gece sürekli ağladı ama canınyanıyor gibi dayanamadım calpol verdim
Ateş yok bişe yok
Ama uğunacak kadar ağlıyor
Hep uyandı böyle yaptı
N’oluyo bu çocuğa ya
Cnm gecmis olsun calpol verince rahatladimi pekiKızlar moralim çok bozuk
Ateş yok bişe yok
Hep uyandı böyle yaptı
N’oluyo bu çocuğa ya
Ay görsen ne masajlar neler yaptım, uykusu var ama bağırıyor, dişten başka bişe aklıma gelmiyor, bu gece de böyle olursa doktora götüreceğimCanım benim diş olabilir mi? Olsun ver şifa olsun. Ağrısı var demek ki illa ateş olmasa da. Kıyamam kuzuma. Gazı da olabilir. Kaka yapamado ondan da olabilir. Bir suya sok karın bölgesi filan biraz masaj yap bakalım.
Canım verdim 10 dk içinde uyudu heralde o kadar kısa sürede etki etmez, bide memeci benim ki biliyorsunuz ya memeyi bile almıyor, memeyi alsa dalacak, böyle 12 de uyudu gece 3.30 da kalktı gene aynı akşam ki gibi çığlık kiyamet zorla uyuttuk tekrara ama yani Farklı bi ağlama bu anlamadım ya , annemde ne huysuz ben böyle ağlayan çocuk görmedim dedi moralim bozuldu valla iyiceCnm gecmis olsun calpol verince rahatladimi peki
İnternetten aldım canım ben marketlerde var mı hiç bilmiyorumEvet evet meyve ile başlasam çoktan başlardım ben. Onu yedirmek de çok kolay
Bakayım inşallah. Migros Carrefour da vs olur mu netten mi
Aynısı canım 2-3 gün oldu ek gıda vermeyeni de 4-5 gün oldu hala kaka düzene girmedi yapıyor ama az az anlamadım
Geçmiş olsun canım bu gece benim oğlan da ağlamadı ama yatakta döndü durdu bi rahat edemedi kaka yapamadığı için gibi hissediyorum gaz çıkarıp duruyor ama kaka yapamadı yaa bugün günkurusu vermeyi deneyeceğim haşlayıp püre yapıp belki yoğurda karıştırıp veririm, haftaya 6 ay kontrolümüz var onu bekliyorum doktora göstermek için senin kontrol yakın mıCanım verdim 10 dk içinde uyudu heralde o kadar kısa sürede etki etmez, bide memeci benim ki biliyorsunuz ya memeyi bile almıyor, memeyi alsa dalacak, böyle 12 de uyudu gece 3.30 da kalktı gene aynı akşam ki gibi çığlık kiyamet zorla uyuttuk tekrara ama yani Farklı bi ağlama bu anlamadım ya , annemde ne huysuz ben böyle ağlayan çocuk görmedim dedi moralim bozuldu valla iyice
Ay ben devlete gidiyorum 5 ayda götürdüm 6 da götürecektim, sorularım vardı, orda daha getirmene gerek yok kilo alımı yeterli 9 da ay da getir dedi, rutin kontrolü yok yani ama ben kafama göre götürürüm bi araİnternetten aldım canım ben marketlerde var mı hiç bilmiyorum
Geçmiş olsun canım bu gece benim oğlan da ağlamadı ama yatakta döndü durdu bi rahat edemedi kaka yapamadığı için gibi hissediyorum gaz çıkarıp duruyor ama kaka yapamadı yaa bugün günkurusu vermeyi deneyeceğim haşlayıp püre yapıp belki yoğurda karıştırıp veririm, haftaya 6 ay kontrolümüz var onu bekliyorum doktora göstermek için senin kontrol yakın mı
Benimki de böyleydi sabaha karşı, acayip bir bağırmayla ağladı. Gaz da çıkardı ama kar etmedi. Memede de ağladı. En son babasıyla balkona çıktılar orada sakinleşti. Soğuk iyi geldi herhaldeCanım verdim 10 dk içinde uyudu heralde o kadar kısa sürede etki etmez, bide memeci benim ki biliyorsunuz ya memeyi bile almıyor, memeyi alsa dalacak, böyle 12 de uyudu gece 3.30 da kalktı gene aynı akşam ki gibi çığlık kiyamet zorla uyuttuk tekrara ama yani Farklı bi ağlama bu anlamadım ya , annemde ne huysuz ben böyle ağlayan çocuk görmedim dedi moralim bozuldu valla iyice
Ay yenidoğanken daha kolaydı sanki yaBenimki de böyleydi sabaha karşı, acayip bir bağırmayla ağladı. Gaz da çıkardı ama kar etmedi. Memede de ağladı. En son babasıyla balkona çıktılar orada sakinleşti. Soğuk iyi geldi herhalde
melio modelinden memnun musunuz acaba? ben de eezy twist ve gelio arasında tereddütte kaldım.Ben melio modelini aldım birkaç ay önce yurtdışından. Aton5 anakucağı, adaptör, yağmurluk, kışlık tulum ve bardaklığı ile birlikte 13.000 tl gibi bir fiyata gelmişti. Hatta sonra Kasım indirimine girmişti aldığımız yerde yaklaşık 2000 tl kadar daha pahalıya almış olduk diye üzüldük. Sanırım şimdi operaistanbul da kampanya yapmış Türkiye’den almayı düşünenler için çok iyi fırsat çünkü operaistanbul birdenbire çok orantısız zam yapıyor.
Hay Allah ya ne oldu ki böyleKızlar moralim çok bozuk
Ateş yok bişe yok
Hep uyandı böyle yaptı
N’oluyo bu çocuğa ya
Annem Nurse harvey in bi jelini almış içeriğini araştırmadım ya dün onu da sürdüm sanki rahatlattı, tetagil temiz içerik onu da alayım en iyisi, bugün gündüz hiç bir sıkıntısı yoktu bakalım gece nasıl geçecekHay Allah ya ne oldu ki böylediştendir belki, tetagil bulundur evde canım calpolden önce onu dene