- 20 Mart 2011
- 13.741
- 32.273
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.701
Canım neler denettin? Ay her gün ne yemek yapsam derdi ikiye çıktı sanki bendeBenim bebe düzenli yapıyor kakayı ama patates yediği 2. Gün yapmadı annesi direk kabız etmiş
Yok çok şükür bunların hiç biri olmadı. Ama 2 3 gündur kızımın özellikle ellerinde minik minik kızarıklık, sivilce benzeri şeyler çıktı yüzünde 2 3 tne var ellerinde 10 taneden fazla. Nette baktım alerjiyms. Yaşayaniniz var mı acaba ?Vücudunda kızarıklık kabarıklık döküntü tarzı belirtiler kakada mukus ya da kan
Daha biz pattisi yeni bitirdik bugünde evde muz vardı onu verdim ya havuç kabak yoktuCanım neler denettin? Ay her gün ne yemek yapsam derdi ikiye çıktı sanki bende
Canım sen ek gıdaya başlamış mıydın orda verdiğin bir şeyden dolayı olabilirYok çok şükür bunların hiç biri olmadı. Ama 2 3 gündur kızımın özellikle ellerinde minik minik kızarıklık, sivilce benzeri şeyler çıktı yüzünde 2 3 tne var ellerinde 10 taneden fazla. Nette baktım alerjiyms. Yaşayaniniz var mı acaba ?
Memlekete geldim düzgün doktor sıra bulmak imkansız
Patates üstüne muz iyice kabız mı olsun annesiDaha biz pattisi yeni bitirdik bugünde evde muz vardı onu verdim ya havuç kabak yoktusonrada sen kabızlığı hatırlatınca kabız olacak çocuk dedim bi havuç aldırayım bari
Ek gıda Öncesinde ellerinde 2 3 vardı sonra çoğaldi. Bide memlekete geldik ya kızım biraz fazla öpüldü ondan da olabilir mi acabaCanım sen ek gıdaya başlamış mıydın orda verdiğin bir şeyden dolayı olabilir
Benim oğlumunda sessiz olduğu bir dönem oldu ama şimdi susmuyor değişik sesler çıkarmaya çalışıyor merak etme fırtına öncesi sessizlik gibi düşün :)bir sorum var size. Doktora gittiğimde sormayı unuttum yine. Benim kızım sesler çıkarırdı. Konuşunca o da karşılık verir gibi sesler çıkarıyordu. Agu hagu gibi şeyler de dedi. Çığlık atıp sesini keşfettiği süreçler oldu. Her gören bu çok çabuk konuşacak derdi.
Ama bi süredir hiç yapmıyor bunları. Ben çok relaxım. Normal diyip geçiyorum da ailem bu çocuğa noldu modunda. Beni de düşündürüyorlar.
Niye sessiz diye üzülüyorlar. Yani ağlarken mızmızlanırken çıkardığı sesler dışında nadir ses çıkarır oldu. Biz onunla konuşunca kitap okuyunca da sessiz kalıyor. Sadece gülerek tepki veriyor. Yaşayan var mı? Niye kesildi sesi böyle acaba
Ben de hep şüpheleniyordum. Kakasını 18 gün yapmadığı oldu ama doktor hemen kesme süt ürünlerini çok zayıfsın sen çökersin dedi. Bu hafta bir bırak dedi deneme amaçlı. Her gün kakasını yapıyor.Benimkinin başıda çok terliyor kızlar, kakada mukusta oluyor bi keresinde ip şeklinde kana benzer bişey gördüm kırmızı , doğduğundan beri kusma da var azaldı ama bende bi tık şüpheleniyorum alerjiden kendim takip ediyorum başından geçen arkadaşlarım var hemen sürükleme doktora dediler, kana özellikle dikkat ediyorum bakalım tekrar olacak mı
Benim kızda vardı. 1 haftadır süt ürünleri kestim. GeçtiYok çok şükür bunların hiç biri olmadı. Ama 2 3 gündur kızımın özellikle ellerinde minik minik kızarıklık, sivilce benzeri şeyler çıktı yüzünde 2 3 tne var ellerinde 10 taneden fazla. Nette baktım alerjiyms. Yaşayaniniz var mı acaba ?
Memlekete geldim düzgün doktor sıra bulmak imkansız
Bizimde kakada problem yok canım günde en az 2 yapıyordu , ek gıda da işte 1 gün yapmadığı oldu oda patates yedi normal benceBen de hep şüpheleniyordum. Kakasını 18 gün yapmadığı oldu ama doktor hemen kesme süt ürünlerini çok zayıfsın sen çökersin dedi. Bu hafta bir bırak dedi deneme amaçlı. Her gün kakasını yapıyor.
Olabilir canım biraz dikkat et, her gün banyo yaptır bakalım geçecek miEk gıda Öncesinde ellerinde 2 3 vardı sonra çoğaldi. Bide memlekete geldik ya kızım biraz fazla öpüldü ondan da olabilir mi acaba
Aaaa ciddi misin dur resim atabilsem atayım bi bak sana zahmet aynı mıBenim kızda vardı. 1 haftadır süt ürünleri kestim. Geçti
Dikkat edicem bakalımOlabilir canım biraz dikkat et, her gün banyo yaptır bakalım geçecek mi
Çok zor canım senin için. Allah kolaylık versin. Ama bu alerji durumları zamanla geçiyormuş. Çok sürmez umarım sizin de…Bizimkinin ilk yüzünde bişeyler vardı sonrasında kusma ve gaz problemimiz başladı en son ise kakada kan oldu onunla zaten teşhis koyuldu kan görünene kadar diyet önermiyorlar yada alerji bu kesin diyemiyorlar. Bizimkide her gün kakasını yapar bu arada süt ürünleri ve dana etini kesince hepsi geçti ama eser miktarda dahi birşeyde olursa ve yersem sil baştan herşey tekrar ediyor aklınızda bulunsun makarna paketli gıdalar kesinlikle içeriğine bakın
Benim 3 aylık kızım var kabızlık sorunu yaşıyorduk . Ağlıyor sürekli . Ben hem zeytinyağı icirdim hem de popsunu uyardık zeytinyağlı kulak çöpü ile bayağı kaka yaptı. Ama tam olarak gelmedi . Sonra akşamına çeyrek fitil kullandım. Kakasını yaptı yine . Sonra biraz zamna sonra yine kaka yapti. Ama değişik bir kaka . Hem fitiller geldi geri hemde yeşil renk bir bakın bir sorun mu varBenim bebe düzenli yapıyor kakayı ama patates yediği 2. Gün yapmadı annesi direk kabız etmiş
İlk başlarda benimde yara olmuştu kantaron vs. Denedim ama ayva çekirdeği jeli ağrıyı azaltıp iyileştirdi.Kızlar göğüs ucumda sanırım çatlak oluşmuş emzirirken öyle bir acıyor ki lansinoh sürüp gümüş kapak kapattım ama sanki onunla geçecek gibi değil.. Başına gelen ya da hızlıca iyileşmeyi sağlayacak bir yol bilen var mı? Memeyi bi süre vermeyeyim diyorum ama mastit olacam diye korkuyorum. Sağım da yapamıyorum çok acıyor..
Canım emzir ama daha çok diğer göğsünü ver. Ben lansinoh ile toparlamıştım bir de emdikten sonra süt sürüyordum oraya. Çok geçmiş olsun.Kızlar göğüs ucumda sanırım çatlak oluşmuş emzirirken öyle bir acıyor ki lansinoh sürüp gümüş kapak kapattım ama sanki onunla geçecek gibi değil.. Başına gelen ya da hızlıca iyileşmeyi sağlayacak bir yol bilen var mı? Memeyi bi süre vermeyeyim diyorum ama mastit olacam diye korkuyorum. Sağım da yapamıyorum çok acıyor..
Yarın alıp onu da deneyeyim o zaman teşekkür ederim..İlk başlarda benimde yara olmuştu kantaron vs. Denedim ama ayva çekirdeği jeli ağrıyı azaltıp iyileştirdi.
Sağol canım lansinohu sürüyorum inşallah hızlı toparlanır sütü de deneyeyim..Canım emzir ama daha çok diğer göğsünü ver. Ben lansinoh ile toparlamıştım bir de emdikten sonra süt sürüyordum oraya. Çok geçmiş olsun.