2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244

Bizimki de aynı ben de nedenini çözemedi. Sabah beş, beş buçuk diyince de açıyor gözleri

Bunu ben yazdım sandım 8-12 bazen 2 ye kadar deliksiz uyuyup sonra sürekli dönerek kendini kaldırıyor sabaha kadar uyku uyuyamıyoruz ikimizde. Bir hafta olacak sanırım bu şekilde durumumuz…

Çok fazla kişi aynı şeyi yaşıyormuş şaşırdım mesajları görünce. Harika haftalara göre 5. Sıçrama başlamış gibi görünüyor bizde belki de bununla ilgilidir çünkü uykuya geçmede zorluk ve aniden ağlayarak uyanma gibi durumlar da var. 5. ayda kontrole gitmediğimizden doktora da soramadım. Kontrole gidip bu durumu danışabilen olursa buraya da yazarsa çok faydalı olur hepimize.. Bugün sağına soluna örtüleri yuvarlayıp koydum sanki faydası olacak gibi.. İşe yarar da rahat uyku uyuyabilirse sabah buraya yazarım tekrar…

Evet işe yaradığını söyleyen çok var. Ben aldım kolye ama henüz takmadım diş süreci daha başlamadı bizde. Takip ettiğim bir instagram hesabı oğlunda kullanıyor kehribar ama ilk taktığında kafasının buz gibi olduğunu söylemişti. Taşı aldıkları yere danışmışlar normal bir durum olduğunu endişelenmeye gerek olmadığını söylemişler ama benim biraz kafamı karıştırdı o yorum. Diş belirtileri başlayınca bi deneyip duruma bakacağım..

Batikent subesindemi yaptirmistiniz?
Evet canim batikent subesi
Bende koruda yaptım doğumu ama kardeşim orada yapacak inşallah canım fiyat ne kadardıı
Valla caniim o zaman dogum paketiydi az farkli kaçırdım zamlabmis haliyle 16 bindi onces8nde 8 bin odeyende vardi en son yeni zamlarla ben dogum yaptigimda 22 bindi simdi ne kadar olmus
Sünnete ne kadar verdin canım
Sunnet oranin hastasi oldugumuz icin o ara o kampaanyadan yararlandığımiz icin 3,500 e yaptirdik biz ama fiyatlar 6 bine cekilmisti ve genelde medicalle piyasa ayni gibi kime sorsam benkm yaptirdigim donem ayni ücretlerden bahsediyorlardi

Gelisimleriyle alakali o zaman donmeyi ogrendigi icin gecedd bunu tekrar ediyor ve kendibl i uyariyor rahatsiz edioyor

Kardeşim 28 e aldı paket canım

Aynı durumdayız, 4 ay atağı bitti derken uykuya geçerken ağlama başladı bizde, özellikle gece uykusunda ne yapacağını şaşırıyor uğunduğu oldu yani korktum bişe oldu diye, meme emiyor uykuya geçecek diyelim yanımda tak sağına dönüyor şok oluyorum sebepsiz yapıyor sonra tekrar dönüyor memeye sonra tekrar sağınahızlı hızlı bide düşecek diye korkuyorum

Ay evet bi anda memeyi bırakıp dönme bizde de var bazen peşpeşe defalarca yapıyor alem bu bebişler ya aksiyon arıyolar bence

Bir yatak kıpırdağı da benden, beşikten gelen hangır hungur seslere uyanıyorum, çat sağa çat sola. Uykular hiç uzamadı bizim, maksimum 3 saat. Büyüdükçe uzayacak mı acaba, yoksa hep böyle mi gidecek Bir tanıdığımın 1,5 yaşındaki bebesi geceleri hala çok sık kalkıyormış

Etrafımda çok tavsiye eden oldu ama hakiki olması lazım. Güvenilir bir satıcı bulmalıyım

Ay deme öyle deme

Bana şey tuhaf geldi bide gülenay zaten perinatolog detaylı ultrasonada para aldılar normal gelenden azmış ama bide fetale zaten para verdi, neredeyse 35 i buldu, bence de çok çok pahalı
Himmm onlar cok odemis canim ben gulenayi sonradan kesfettim ona gitmedigime biraz pisman oldum baska doktora gittim oradaki ben onun yönlendirdiği ayrıntıliya disarda girdim 1000 civariydi ve ayrica fetal yaptirmadim risklimiydi neden yaptirdi 35 cok ya

Yok canım bi riskide hamdolsun içi rahat etsin istedi, herşey çok pahalandı şimdi bunun da üstüdür, 2. Lerde devlete gidek

Aynısını biberonda yaşıyorum. Ağzındayken aniden öyle bi dönüyo ki. Hatta az önce yatağa geçtim kucağıma emzirme yastığını alıp öyle mamasını verdim. Birden döndü yastıktan diğer tarafa düştü. Neyse ki uyanmadı. Yumuşak yere temas etti çünkü. Hemen kaldırdım. Çok dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…