- 1 Şubat 2022
- 539
- 750
- Konu Sahibi Papatya0593
- #39.481
Bizimki de aynı ama malesef gazdan dolayı böyle benim oğlan en az 6-7 kez üstten çıkartıyor gece hepsini çıkartamadığı için yüzüstü sağ sol dönüyor kendi çıkartmaya çalışıyor belki sizde de tam bitmiyodur gazları
Bizimki de aynı ben de nedenini çözemedi. Sabah beş, beş buçuk diyince de açıyor gözleri
Bunu ben yazdım sandım 8-12 bazen 2 ye kadar deliksiz uyuyup sonra sürekli dönerek kendini kaldırıyor sabaha kadar uyku uyuyamıyoruz ikimizde. Bir hafta olacak sanırım bu şekilde durumumuz…
Çok fazla kişi aynı şeyi yaşıyormuş şaşırdım mesajları görünce. Harika haftalara göre 5. Sıçrama başlamış gibi görünüyor bizde belki de bununla ilgilidir çünkü uykuya geçmede zorluk ve aniden ağlayarak uyanma gibi durumlar da var. 5. ayda kontrole gitmediğimizden doktora da soramadım. Kontrole gidip bu durumu danışabilen olursa buraya da yazarsa çok faydalı olur hepimize.. Bugün sağına soluna örtüleri yuvarlayıp koydum sanki faydası olacak gibi.. İşe yarar da rahat uyku uyuyabilirse sabah buraya yazarım tekrar…Benim bebeğim de aynı. Uyurken sürekli bi sağa bi sola dönüyor. 2 haftadır bu şekilde. Sabaha karşı özellikle çok yapıyor. Anlam veremiyorum. İzliyorum sadece. Ben de gazı mı var diye düşündüm ama bilmiyorum. Karnına masaj yapıyorum. Genelde karnı mide kısmı sert oluyor gaz varsa. Sert olmadığı zamanda da dönüp duruyor. Demek ki onunla alakalı değil.