2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    244
Hahhahahahah
Canım ya ne de kibar açıklamışsın durumu
Akşam akşam güldürdün beni
Ama çok şükür gayet iyiyim mental olarak

Bir de senin folik asite bakacağım o zaman teşekkür ederim
Sen de değil yahu bebekte

Valla ben de bir kısmına inanıp bir kısmına kulak kapatıyorum bu teknoloji bu süreçler için pek iyi değil
 
Birde beni çok korkutuyorlar herkes ilk bebeğini düşürür genelde çok normal ilk 3 ay riskli şöyle böyle falan diyorlar . O kadar stres oluyorum ki hep panik içindeyim inanın daha 6 haftalık hamileyim hareket bile etmeye korkuyorum birşey olacak diye . Vajinal ultrason düşüğe sebep olur dediler hala ultrasonda göremedim 8. Haftaya kadar beklemem gerekiyor karından görmek için . Umarım şu stresim gider 3 ay çabuk geçer
 
Valla yorumunuzda benim 3 -4 tane sorumun cevabı vardı çook teşekkürler Allah razı olsun bebiş hayırla bereketle gelsin
 
Hiç korkma . İlk düşecek diye bir şey yok. Kafanı temiz tut. Bana doktorum her gün yarım saat yürüyüş yapmamı söyledi mesela 2 yaşındakı kızımı sürekli kucağımda taşıyorum . .
 
Kızlar selam. Grubu yeni takip etmeye başladım. Nasipse ben de sizdenim. 11 Ağustosta adetime 5 gün kala kan testinde 73 çıkınca öğrendim. Şu an 4+3’üm. Cuma doktora kontrole gidicem inşallah. O zaman da 4+5 oluyorum. Karından bi şey gözükmeyecektir. Haftaya görünür değil mi? Ben de vajinal ultrason istemiyorum. Bir de İstanbul Avrupa yakasından önerebileceğiniz doktor var mıdır bundan sonra düzenli gidebileceğim? Doğum paketleri hakkında bilgi sahibi olanlar var mı? Birkaç sayfa geriden bakabildim ancak epey birikmiş. Çok geri gidemedim. Beni de aydınlatabilirseniz sevinirim. Hepinize sağlıklı gebelikler. Sağlıklı doğsun inşallah bebitolarımız
 
Sen de değil yahu bebekte

Valla ben de bir kısmına inanıp bir kısmına kulak kapatıyorum bu teknoloji bu süreçler için pek iyi değil
Hahahaha ben hala kendimin derdindeyim ya benim iyota ihtiyacım yoksa kafasındaydım o yüzden öyle yanlış anlaşılma oldu aramızda


Yaş kaç acaba?
 
Merhaba hayırlı olsun
5+5 de de karından net keseyi göremeyebilir
Vajinal ultrasonla ilgili sıkıntı yokmuş tercih edebilirsin
 
Hahhahahahah
Canım ya ne de kibar açıklamışsın durumu
Akşam akşam güldürdün beni
Ama çok şükür gayet iyiyim mental olarak

Bir de senin folik asite bakacağım o zaman teşekkür ederim
Bayır sizde değil bebekteki mental gelişim için önemli
Sevgili anne adayla 5. Haftam bitti . 6.başladım ama henüz bir belirtim yok. Mide bulantım baş dönmem yorgunluk aşerme hiçbirşey yok sizce normal mi ?
evet görünüyor
 
Onlar nasıl insanlar öyle. Hamile kadına denir mi böyle şeyler. Sağlıkla kucağına al, Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun de geç. Sinir olurum böyle tiplere. Hiç kulak asma.
Youtube’da videolar çeken bir dr var. Kaan Kocatepe diye. Jinekolog kendisi. Bir bebek anneye tutunduysa hoplasanız da zıplasanız da o bebek düşmez diyor mesela.
Ki kendi tanıdığım biri çok ani hamile kaldı çocuğu düşsün diye neler yaptı. Psikolojisi iyi değildi ama düşmedi.Sağ sağlim doğdu çocuk. O zaman bu dr.a hak verdim.
tabii ki bu uç bir örnek ama biz dikkat edip gerisini akışa bıraksak ruh halimiz için en güzeli olacak. Bu da bebeğimizi etkileyecek olumlu şekilde zaten.
 
Son düzenleme:

O kadar korkunç bir şekilde durumu özetlemişsiniz ki ben ileri yaş gebeliği paniği zannettim

Lütfen sakin olun, gerçekten size bir felaket senaryosu çizmişler ürkütmüşler bunlara hiç gerek yok
Gencecik pırıl pırıl bir yaşta doktorunuzun direktifleriyle harika bir ilk 3 ay geçirebilirsin
 
Teşekkür ederim şimdi içim daha da rahatladı iyi ki üye olmuşum buraya :)
 
Aynen öyle korkuttular beni . Ama sayenizde daha sakin hissediyorum şu an sağolun :)
 
Kızlar bende bulantı yok. Uyku hali öğlen oluyor biraz kestiriyorum . Sabahları deli gibi aç uyanıyorum. Çok acıkıp duruyorum ama bazı günler de iştahsız oluyorum. Rahim .

.sancılarım oluyor normal diye düşünüyorum. Tansiyon normal bu yüzden şimdilik tansiyon ilacımı kullanmıyorum . ( değerlerim normal çıkıyor). limonlu suya başladım . Kalsiyum iyot b12 folik asit dvit alıyorum .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…