- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #3.661
Hayır hayır hap gibi ama içinde iyot da varZaten düşündük taşındık illa ki alıcaz orayı da
Ekstra çıkar mı diye düşünceliyiz işte
Dediğin gibi kontroller falan inşallah yetişir paket
Bunu duyduğuma çok sevindim
Hem omega3 hem folik asit hem de ilaç foröunda daha ne olsun
İyot formu dediğin ne canım?
Tuz gibi mi
Hayır hayır hap gibi ama içinde iyot da var
Ben son adet 29 Haziran ona göre 7+0 ım. 8+0 da kalp atışı iÇin çağırdı. doktora göre 6 haftalık dahacaBuna bakmıştım ama trendyolda çıkmadı
Anlamadım şu an sen 7+0’sın dimi?
sata göre mi Doktorun ölçümüne göre mi 7+0’sın?
Eğer doktora göreysen kap atışını 8+0’da mı duyacak olacaksın haftaya?
İşte bi öyle bi böyle deniyor kafa çorbaBen hamile kalmadan önce omega 3 kullanıyordum. Doktoruma söyledim. Bırak omega 3ü herhangi bir başka vitamin de kullanma sadece folik asit kullan erken dönemde bunları kullanmak sorun oluşturabiliyor dedi
Bana aynısını dedi. Sadece folik asit al omega 3’ü bırak dedi. Bıraktım hemen.Ben hamile kalmadan önce omega 3 kullanıyordum. Doktoruma söyledim. Bırak omega 3ü herhangi bir başka vitamin de kullanma sadece folik asit kullan erken dönemde bunları kullanmak sorun oluşturabiliyor dedi
işte ben de öyleyim aslında 8+0 olmalıyımBen son adet 29 Haziran ona göre 7+0 ım. 8+0 da kalp atışı iÇin çağırdı. doktora göre 6 haftalık dahaca
Bunun testi var mı bilmiyorum ama iyot eksikliği zeka geriliği ile bağdaştırılıyorİyota ihtiyacımı nasıl belirlicem?
Bunun testi var mı bilmiyorum ama iyot eksikliği zeka geriliği ile bağdaştırılıyor
Bir de ben folik asit kullanırken metil formda olmasına dikkat ermiştim doktorum bunu önermişti
Hayır görünmüyorMerhabalar grupta yeniyim imzam görünüyor mu acaba ?
Ben görüyorum ama çok ilginç neyse çözerim yakında :)Hayır görünmüyor
Ben görüyorum ama çok ilginç neyse çözerim yakında :)
Internetten takviye almanı tavsiye etmem cnm ama yine de sen bilirsinBuna bakmıştım ama trendyolda çıkmadı
Anlamadım şu an sen 7+0’sın dimi?
sata göre mi Doktorun ölçümüne göre mi 7+0’sın?
Eğer doktora göreysen kap atışını 8+0’da mı duyacak olacaksın haftaya?
Sevgili anne adayla 5. Haftam bitti . 6.başladım ama henüz bir belirtim yok. Mide bulantım baş dönmem yorgunluk aşerme hiçbirşey yok sizce normal mi ?
İğneni değiştirmesini iste doktordan . Sonuçta tek kan sulandırıcı değil yAKızlar bişey sorucam ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum devam ediceksin dedi doktor ama malum çok pahalı. Rapor falan çıkaramaz mıyız? Devlette karşılamıyor bu iğneyi
Internetten takviye almanı tavsiye etmem cnm ama yine de sen bilirsin
Hiç birini devlet karşılamıyor sanırımİğneni değiştirmesini iste doktordan . Sonuçta tek kan sulandırıcı değil yA
Cidden maşallah bizeÇok normal bu grupta çoğu kişi taş gibi sapasağlam geçiriyor günleri
Sadece bir kereye mahsus mu1 hafta geriden gidiyor dedi doktor sata göre 5+0 da bile karından görünmedi kesem vajinal daha yeni görünüyordu .keseyi karından geçen hafta gördüm. Bu hafta yolksac bebeği gördüm. Kalp atışı haftaya dedi. Bende kalp atışını duyana kadar stresliyim hep niye geride diye ama bazen oluyormuş böyle.
Çok üzüldüm canım. Umarım en kısa sürede toparlanıp tekrar sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın.
. ben de erkek hissediyorum. Sperm x , y kromozomu var yumurtayı x döllerse kız, y döllerse erkek oluyor zaten. Sadece organ oluşumuyla netleşiyor cinsiyet bizim için.
Bende kan sulandırıcı kullanıyorum oksapar 0.4 verdi devlet 1 kutu karşılıyormuş. 74 lira verdim bugün muayene ücreti de çıktı onunla beraber.
Bence vajinalde tehlike yok çoğu doktorda öneriyor sonuçta uterus ve vajina farklı yerde ve net görüntü. Devlette ilk öğrendiğimde gitmiştim vajinal baktı kanamam olmasına rağmen daha net göründüğü iÇin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?