2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    244
Hayır hayır sorun değil zaten ben başkalarının da tecrubelerini duymak için yazıyorum. Teşekkür ederim ama kese gorunuyor zaten embriyoyu tam olarak göremedi. Başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. aslında doktorum iyi hakkında yapılan yorumlar da çok güzel ama ben de suphelenmedim değil.
 
Pardon ben kese gozukmedi sandim. Kusura bakmayin
 
Karnım mi çıkmış bana mı öyle geliyor anlamadm gitti bildiğin hamile karnı bu yusyuvarlak yanlarım da dolu dolu böyle
Hahaha benim de davul gibi oldu. Şişkinlik o bence. Ben bir kilo verdim bile bir haftada. Sanki tuvalete çıksam da rahatlasam gibi bir his. Sizde nasıl durumlar?
 
Selam kızlar benim de bugün arastirma hastahanesinde kontrolum vardi sata göre 5+5 im ama dr 5+2 dedi bu kadar oynayabilir normal dedi. Keseyi gördü ama kalp atışını duyamadi haftaya tekrar çağırdı bebeği görmeden herhangi bir teste gerek yok dedi. Haftaya persembe kendi doktoruma randevu aldim umarim hepimiz bekledigimiz haberleri alırız
 
Kitabım biraz önce geldi arkadaşlar, biraz okudum detay detay her şeyi anlatıyor. Şimdilik hoşuma gitti bakalım okudukça neler öğreneceğim ,en son kısmında ultrason fotoğraflarını yapıştırabileceğim yerler yapılmış ve her fotoğraf yapıştırabileceğim sayfanın karşısında bebeğime mektup yazabileceğim yer var.
 
ikili tarama tam ne zaman yapılıyordu?
ben de cinsiyeti merak etmeye başladım yüzük falından başka bişey bilmiyorum
 
Kızlar bulantı basladi mi. Bende 2 3 gündür başladı. Ara ara gidip geliyor. İlk hamileligimde de 7.haftadan sonra başlamıştı. Gene aynisi olacak sanıyorum
Bulantı değil de böyle midem kaynıyor gibi. Nasıl anlatıcam bilemedim. Normal olmadığı kesin. Ama tuvalete gidip çıkarmadım, öğürmedim. Ama normal değil bir takım faaliyetler var içeride. Bahsettiğiniz bulantılar bu şekilde mi? Yoksa bayaa çıkarma şeklinde mi?
 
kızlarr merhaba ben yeniyim :)) 10 temmuzda hamile olduğumu öğrendim :)))) 2 kere kan tahlili yaptırdım ilki 10 temmuz akşamı 193 çıktı 12 temmuz sabah yaptırdığımda 360 çıktı sonrada yaptırmadım bir daha. yarın doktora gidicem ilk kez ve çok heyecanlıyım. hem korkuyorum hem şaşkınım hem heyecanlı..
 
Selam kizlar,
Ben de tup bebek macerasindan 2023 Nisan ayina transfer oldum cok sukur.
30 Temmuz'da transferim gerceklesti.
8 agustos Beta 186
10 Agustos Beta 481
27 Agustos kese ve kalp randevusu verdi doktorum.
Beta vermene gerek yok dedi bir daha.
Bu asamada beklemek de cok zormus,bu sureci atlatan arkadaslar tekrar test vermem gerekir mi sizce?Herhangi bir terslik olsa vucut sinyalini verir diye dusunuyorum.
Goguslerimde sislik vardi o biraz indi ona kafayi takiyorum bugun
 
ikili tarama tam ne zaman yapılıyordu?
ben de cinsiyeti merak etmeye başladım yüzük falından başka bişey bilmiyorum
Aa yüzük testini ben de biliyodum ve şimdi sen söyleyince aklıma geldi hemen yaptım, yüzük daire çizerek dönüyo göbeğimde, hem de nasıl dönmek kız demek oluyo. Bakalım sağlıkla gelsinler de
 
kasıklarımda ağrı var vee göğüslerimin uçları o kadar acıyor ki sporcu sütyeninden başka birşey takamıyorum bu normal mi ?
 
Merhaba canım hayırlı olsun hoş geldin sağlıkla alalım inşallah hepimiz kucağımıza
Yarın güzel haberlerle gel inşallah
 
Hoş geldin canım sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah ay ikiz olma ihtimali var mı acaba değere göre :)
 
kasıklarımda ağrı var vee göğüslerimin uçları o kadar acıyor ki sporcu sütyeninden başka birşey takamıyorum bu normal mi ?
Normal canım. Adet belirtileri gibi zaten hamilelik belirtileri de ama göğüsler bazılarında ekstra fazla acıyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…