- Konu Sahibi elektroforez
- #12.581
Erken ama alınacak o kadar çok şey var ki bazen panik oluyorum ben yetişecek mi diye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kontrole gidebiliyor musun ay nasıl dayancan nasıl dayancazAy doktor dedi bebek yan duruyor dedi gostermedi renkli ultrasona kaldı artık yine göremedim. Çok şükür sağlıklı herşeyi iyi haftasıyla uyumlu.
Yaaa bizede gosterrrraynen ben de krem rengi aldım :) tiny lamb da indirim vardı :) orasının ürünlerini seviyoruum
Ay kefiri ben hamile değilken bile içemem midemi bulandırır iyi içiyorsunuzKızlar dünden beri kefir içtiğim zaman mide bulantısı yaşıyorum. Midem garip oluyor tarihleri de geçmemiş ama kefirden tiksindim
İçimden öyle olacak gibi geliyor benimde sanki bizi yormayacak gibiler. Oy ben onları yerim balık bebişlerimizi inşallah sağlıklı hayırlı olsun evlatlarımızSakindir düzenlidir ben eşimin huylarını çok sevdiğim için balık burcu olsun istemiştim hep inşallah rabbim vaktinde sağlıkla verir evlatlarımızı
Çevremdeki bütün balık bebekleri sakin ve annelerini yormuyor
Batma bu haftalarda olabiliyor ama sertleşme 30. Haftadan sonra başlamıştı ben de dikkat edin ihmal etmeyin magnezyumuKızlar bugün doktora gittim. Doktorum kasılma var rahminde hafif dedi ve magnezyum verdi. Böyle batmalar ve sertleşmeler oluyordu sanırım bu yüzden. İnternetten bakınca kötü şeyler çıkıyor. Doktorum önemli değil sadece çok su iç ve magnezyumu ihmal etme o kadar dedi. Hiç böyle olan var mı. Bebiş iyi şükür. 14+4 üz.
Aman dikkat et kendine, magnezyumu ihmal etme Hafif hafif batmalar bende de var ama sertleşme dediğin nasıl oluyor, karnın mı kasılıyordu? Bir de NST yapmadan kasılmayı nasıl gördüKızlar bugün doktora gittim. Doktorum kasılma var rahminde hafif dedi ve magnezyum verdi. Böyle batmalar ve sertleşmeler oluyordu sanırım bu yüzden. İnternetten bakınca kötü şeyler çıkıyor. Doktorum önemli değil sadece çok su iç ve magnezyumu ihmal etme o kadar dedi. Hiç böyle olan var mı. Bebiş iyi şükür. 14+4 üz.
Ultrasonds gördü bebeğim üst tarafında geniş siyah bir alan vardı. Susuzluktan olabilir dedi ya da çok ayakta durmaktan ama zaten raporluyum yatıyorum tüm gün yorulmuyorum. Tedirgin oldumAman dikkat et kendine, magnezyumu ihmal etme Hafif hafif batmalar bende de var ama sertleşme dediğin nasıl oluyor, karnın mı kasılıyordu? Bir de NST yapmadan kasılmayı nasıl gördü
Gönlünü ferah tut, magnezyum eminim iyi gelecektir sen güzelce dinlenmeye çalışUltrasonds gördü bebeğim üst tarafında geniş siyah bir alan vardı. Susuzluktan olabilir dedi ya da çok ayakta durmaktan ama zaten raporluyum yatıyorum tüm gün yorulmuyorum. Tedirgin oldum
Benim de iki gündür kasıklarımda ağrı var ve göğüs ucu çok ağrıdı bugün ağrıda değil acıdı resmen. Bel boşluğumda da ağrı var.Bugun soru günübende soruyorum,kasıklarım agrıyor bugun lavaboya falan gıttıgımde kasıklarımda rahatsızlık var,ayrıca gogus ucumdakı agrı gecmıs,ikinci trimesterde normal mi bunlar
Cybex easy 2 alıcam ben de pek anlamam arkadaşım kullanıyor iyi bu dedi mios a da bakimBenim arkadaşlarımın çoğu cybex mios ya da stokke kullanıyor çok memnunlar. Ben de ikisinden birini tercih edeceğim. Bütçe olarak yüksek ise instagramda bebek arabacınız tugce diye bir hesap var iyi markaların 2. El ama temiz arabalarını daha uyguna satıyor. Ben de oradan bakacağım muhtemelen, sıfırları gereksiz pahalı , çok güzel hizmet.
2 haftaya yine aldım randevuyu ama belki arada özele giderim benim eşimde özel hastanelere çok karsi yaCanım kontrole gidebiliyor musun ay nasıl dayancan nasıl dayancaz
Aslında doğuma kadar öğrenmesem mi ben sabrederim de millet meraktan çatlayacak çoğu da bilerek söylemediğimi sanıyorEvet işte ilk 2 li test için devlete gittim. Doktor uğraşmadı pozisyonu göreceğimiz gibi değil dedi. Sonra özele kendi doktoruma gittim baya uğraştı kadın asla göstermediii
geçmiş olsun canım umarım normale dönerUltrasonds gördü bebeğim üst tarafında geniş siyah bir alan vardı. Susuzluktan olabilir dedi ya da çok ayakta durmaktan ama zaten raporluyum yatıyorum tüm gün yorulmuyorum. Tedirgin oldum
öğrenme kız valla öğrenme. biz de heyecanla bekleyelim burda yapan nasıl yapıyor valla. aslında mubteşem bi süpriz olur çok heyecanlıAslında doğuma kadar öğrenmesem mi ben sabrederim de millet meraktan çatlayacak çoğu da bilerek söylemediğimi sanıyor
Doğrusu bunu anlayamadım. Özelde baba da giriyor o anlara canlı şahit oluyor. En özele gidilmesi gereken durum bu bence. Doktor uzun uzun gösteriyor kendisi yorum yapıyor. Devlette başka bir birimde başka bir personel eşliğinde olduğunu söylediniz ayda bir olan durum için çok yetersiz geldi bana. Cinsiyet öğrenmek için değil de o anları beraber ve uzun uzun paylaşmak için gidilmeli özele2 haftaya yine aldım randevuyu ama belki arada özele giderim benim eşimde özel hastanelere çok karsi ya
Benimki diyor ben biliyorum ki yüzde 50 yüzde 50 diyor he çok biliyon dedimöğrenme kız valla öğrenme. biz de heyecanla bekleyelim burda yapan nasıl yapıyor valla. aslında mubteşem bi süpriz olur çok heyecanlı