- Konu Sahibi Papatya0593
- #3.261
Kızlar kese görmeye giderken idrara sıkışık mı olmak lazım alttan bakılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu arada 22 eylulde tam 12 hafta oluyor ve doktor 2li tarama için ona da şimdiden randevu verdi bugün.
12.hafta detaylı tarama için bazı doktorlar cinsiyet konusunda fikir beyan edebiliyormus. İlk hamileligimde cinsiyeti 17.haftada öğrenmiştik
Acaba 12.haftalarda hepimizin gireceği detaylı ultrasonda cinsiyeti öğrenir miyiz. Çünkü öğrenenler oluyor. Sağa sola yerleşme hikayesi de bana inandırıcı gelmiyor ama. Nub teorisi var ve arastirdigimda bilimsel verileri var bu teorinin. 11.haftalardan sonra Cinsiyet konusunda uzman biri baktığında yuzde 90a kadar doğruluk payı ile yorum yapabiliyor. Sizin başka bildiğiniz yöntemler var mi Cinsiyet konusunda
aminn inşallah çok teşekkür ederimMerhaba canım hayırlı olsun hoş geldin sağlıkla alalım inşallah hepimiz kucağımıza
Yarın güzel haberlerle gel inşallah
Ben yaptıracağım, açıkçası teknolojinin el verdiği pek çok şeyi yaptırmak istiyorum imkan dahilinde2’li tarama yaptıracak mısınız? Buna gerek olmadığını söyleyenler oldu ama benim bilgim yok. Yapılmalı mı kesin?
Bende tekirdagdayim hangi doktora gidiyosunuzSon adet tarihim: 10.07.2022
Yaşım : 28
Yaşadığım şehir : TEKİRDAĞ
Hamile kaldığındaki kilom: 56 KG
ilk çocuk :)
12 ile 14 haftaydı galibaikili tarama tam ne zaman yapılıyordu?
ben de cinsiyeti merak etmeye başladım yüzük falından başka bişey bilmiyorum
Evet. Birçok hastalık tespit edilebiliyor. Yaptiracagim2’li tarama yaptıracak mısınız? Buna gerek olmadığını söyleyenler oldu ama benim bilgim yok. Yapılmalı mı kesin?
Suan 5+5 gözüküyor sat a göre ama gec dollenme olmuş olabilir cumartesiden beri kanaman var çok yogun degilBugun doktor kontrolume gittim degerimin beklenilen degerin altında oldugunu haftamla uyumlu olmadıgını dış gebelik olabilecegini istedi ve yarın için detaylı ultrasyon ve pek çok kan testi vermemi istedi.Dış gebelik tecrubesi yasayanlar bana yardımcı olabilir mı.degerlerim -9 agustos sabah ölçüm 50.5 -13 agustos akşam ölçüm 270.5 -15 agustos sabah ölçüm 442.7 sat 7 temmuz
Bende tup bebekle gebryim cnm bende 2 kere kan verdim değerlerimiz hemen hemen aynı bende 25inde randevu aldım transfer tarihim 24 temmuzSelam kizlar,
Ben de tup bebek macerasindan 2023 Nisan ayina transfer oldum cok sukur.
30 Temmuz'da transferim gerceklesti.
8 agustos Beta 186
10 Agustos Beta 481
27 Agustos kese ve kalp randevusu verdi doktorum.
Beta vermene gerek yok dedi bir daha.
Bu asamada beklemek de cok zormus,bu sureci atlatan arkadaslar tekrar test vermem gerekir mi sizce?Herhangi bir terslik olsa vucut sinyalini verir diye dusunuyorum.
Goguslerimde sislik vardi o biraz indi ona kafayi takiyorum bugun
çerkezköydeyim ben. irmet hastanesinde Salih Dural a gidiyorum. sen kime gidiyorsunBende tekirdagdayim hangi doktora gidiyosunuz
Bende çorludayım ama Tekirdağ da Özgür Bige'ye gidiyorumçerkezköydeyim ben. irmet hastanesinde Salih Dural a gidiyorum. sen kime gidiyorsun
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için peki kese göründü mü sende kalp atışı falan ? ben yarın kese için gidicem ilk kez çok heyecanlıyımmBende çorludayım ama Tekirdağ da Özgür Bige'ye gidiyorum
Merhaba ben de yasam hastahanesi atilla beye gitmeyi düşünüyorum henüz kontrole gitmedim ama özgür beyi arastirdim yorumlari cok güzeldi muayene ucreti nedir memnun musunuz?Bende çorludayım ama Tekirdağ da Özgür Bige'ye gidiyorum
Beni de 6+0da çağırdı doktorum direk kese görmedim henüz yarın gidicem inşallahhayırlısı olsun inşallah hepimiz için peki kese göründü mü sende kalp atışı falan ? ben yarın kese için gidicem ilk kez çok heyecanlıyımm
Özgür beyden çok memnunum ilgisi alakası çok güzel geçiştirmiyor sizi. Klinik olarak da tertemiz, cihazlar son sistem, iki tane hemşire var çok güleryüzlüler. Muayene ücreti 350 TL.Merhaba ben de yasam hastahanesi atilla beye gitmeyi düşünüyorum henüz kontrole gitmedim ama özgür beyi arastirdim yorumlari cok güzeldi muayene ucreti nedir memnun musunuz?
Tesekkur ederim bilgilendirme için alternatif olarak aklımda bulunsun. Yasamda da muayene ücreti o civarda diye biliyorum hastahane diye orayi tercih etmistim ben de.Özgür beyden çok memnunum ilgisi alakası çok güzel geçiştirmiyor sizi. Klinik olarak da tertemiz, cihazlar son sistem, iki tane hemşire var çok güleryüzlüler. Muayene ücreti 350 TL.