Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Patikliler çok pratik oluyor, ben hep patikli tulum alırdım, çünkü tek çorap yetmiyor ayakları hep buz gibi oluyor, tulum patikli olunca üstüne bi de çorap giydiriyordum. Alt üst takımların da alt kısmı patikli olanları almıştım hep
Patiklileri hiç kullanmayın değil de 0-3 ay olarak az alınmasını tavsiye ediyorlar hani bebek hızla büyüyor bu seferde kasıyormuş vs deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim bu şekilde içimize sinen en doğru alış verişi yapabilicez.🌸🙏

selamlar kızlar 🌸 ya ben en erken kaçıncı haftada doktorunuz tahminde bulundu çok merak ediyorum hani kesin demiyorlar biliyorum ama 12. haftada fetal dna testi vericem o en az 10 gün sonra çıksa önümde 3 haftadan fazla bi zaman olucak. ben biraz sabırsızım 😅

Şu an 10+5teyim. Doktor 12. haftada gel demişti. Ben 11de gitsem bana da tahminen de olsa bi cinsiyet söyler mi sizce?

Selam kızlar bugün 12+3 doktor randevumuz vardı.fetal dna verdik genoksu önerdi dr umuz şimdi araştırınca şikayet çok var tedirgin oldum ankaradayım genoksta yaptıranlar var mı 😢 birde cinsiyet tahminim %80 kız dedi 12 haftada yanılma payı nedir acaba 🙂

Değeriniz kaç çıkmış?
Benim değerimde 116 ve doktorum değerlerimi kontrol ettiğinde herşeyin normal olduğunu söylemişti, bu değerin pozitif olması daha önce kızamıkçık virüsüne karşı bağışıklığınızın olduğunu gösteriyor. İnternette böyle şeylere hiç bakmamak lazım akıl almayacak şekilde kötü şeyler yazıyor.
Cmv igg değerim 250 çıkmış, yarın sabah kontrolüm vardı zaten. Bakalım ne diyecek. İnternette yazanlar korkunç. 37 yaşındayım, zaten seneler sonra oldu bebeğim, dilerim her şey yolundadır. Bebeğim de ben de iyiyimdir.

Selam kızlar bugün 12+3 doktor randevumuz vardı.fetal dna verdik genoksu önerdi dr umuz şimdi araştırınca şikayet çok var tedirgin oldum ankaradayım genoksta yaptıranlar var mı 😢 birde cinsiyet tahminim %80 kız dedi 12 haftada yanılma payı nedir acaba 🙂
Ben genoxda yaptıracaktım, ama hata ve test kapsamı sebebiyle doktorum başka bir laboratuvar önerdi, yarın laboratuvarın adını sorup size de yazarım.
Fetal DNA testlerinde de kapsamının değişimine göre fiyat değişiyormuş.

Ben genoxda yaptıracaktım, ama hata ve test kapsamı sebebiyle doktorum başka bir laboratuvar önerdi, yarın laboratuvarın adını sorup size de yazarım.
Fetal DNA testlerinde de kapsamının değişimine göre fiyat değişiyormuş.
Ya kanı verdim zaten doktoruma güvenip hiç sormadım bile öncesindede araştırmamıştım fetal dna labaratuarlarını şimdi içime kurt düştü doktorumada güvenmiyomuş gibi bişeyde diyemem değiştirmekte olmaz bu saatten sonra inşaAllah sıkıntı yaşamam çok stresli bi bekleyiş

Cmv igg değerim 250 çıkmış, yarın sabah kontrolüm vardı zaten. Bakalım ne diyecek. İnternette yazanlar korkunç. 37 yaşındayım, zaten seneler sonra oldu bebeğim, dilerim her şey yolundadır. Bebeğim de ben de iyiyimdir.
Korkmayın bebeğiniz sağlıklıdır herşey yolundadır inşallah🙏🏻 Siz hiç nette araştırma yapmayın, yazanlara takılmayın.
Sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim❤️🙏🏻

İkili test yaptıracak mısınız anneler ?
11+2 deyim fetal dna testi de var kararsız kaldım?
Araştırdıkça aklım karışıyor
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz artısı eksisi ne ise yazar mısınız ?

İkili test yaptıracak mısınız anneler ?
11+2 deyim fetal dna testi de var kararsız kaldım?
Araştırdıkça aklım karışıyor
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz artısı eksisi ne ise yazar mısınız ?
Ben 12.haftamda ikili test yaptirdim. Doktorum once ikili test yapalim, risk cikarsa fetal dna yaptirirsiniz dedi cok sukur ikili testimde bir risk cikmadi o nedenle fetal dna yaptirmayacagim

Ayrıca neden listeye eklenmedim acaba 2 kere yazdım diye hatırlıyorum ama listede yokum ben
Bilgilerinizle beraber konu sahibini etiketleyerek yorum yapın ya da mesaj olarak atın ekler büyük ihtimalle görmemiştir. Yarin doktor kontrolü var bir değeri yüksek çıktığı için endişeliydi o yüzden siz mesaj atın kontrol sonrası müsait olduğunda ekleyecektir

Merhabalar kızlar, bugünlerimi paylaşmak istiyorum.

Geçen hafta kendimi çok kötü hissettiğim için doktora gittim. Iş yerinde çalışmayı geçtim gözü açık ayakta durmak bile zulüm olmuştu. KDD, 37 yaş hamilelik, 20'lerdeki gibi olmaz, çok normal, dedi. Folik asiti decavit ve ferrum die folik asit li bir demir ilacına çevirdi. Tamam, dedim.

Cumartesi çok fena oldum, dayanamadım, kulak ağrım vardı. Acile gittim, KDD yi aradı bana parol ve Agumentin 1000 mgx2 yazdılar. Antibiyotikli damla vs gebelikte yasak mış, bebeğin kemik kıkırdak Gelişimine çok olumsuzmuş. Ağır antibiyotik hap yazabilio ama antibiyotik kulak damlası yazamıolar, ilginç dimi. Ben saati saatine içtim.

Kadın Doğum Doktoruma gittim pazartesi kan ve idrar testi istedi KDD, verdim. Sonuç çıktı, ilaçlarına devam et, dedi.

Öğretmenim ben, salı işe gittim ama çok kötüydüm. Dayanayım, çocukların dersi boş geçmesin diyerek, ama sürünüyorum. Bu kulak ağrısı sonra boğazı etkiledi..çarşamba yutkunamamaya başladım ve perşembe de konuşamamaya başlayınca tekrar doktora gittim.

Kulak Burun Boğaz a gittim bu kez perşembe, ultrasonla baktılar. Kulak enfeksiyonu boğaza yayılmış, boğazdan bademciğe yayılmış, oradan dilime kadar yaralar çıkmış.. Lenf bezlerine de yayılmış, lenf bezi enfeksiyonu da olmuşum. Antibiyotiği değiştirdi, Aksef 500mgx2 ve parol yazdılar bu kez.

Ağrı gözüme kadar geldi bugün. Ayağa kalkamıyorum, iğne yapmıolar acilde serum taksalar bir işe yaramıo. 5.5 yaşında oğlum var. Bir şey yiyemiyorum içemiyorum.

Bu bana olan bir kaç velimin de başına gelmiş bu arada bu günlerde. Zor geçen bir hastalık. Lütfen bence kalabalığa gidecekseniz maske takın, dikkat edin kendinize. Hayatımda ben böyle bir ağrı yahut hastalık yaşamadım, boğaz ağrısı faranjit falan hiç olmayan biriydim. Maske önemli 🙏 dikkat edin sizler de diye paylaşmak istedim.

Bu arada 11+4`üm. Iyi akşamlar
Hocam merhaba , ben de öğretmenim . Matematik öğretmeniyim. Dersleri boş gecmesin diye aynen sizin yaşadıklarınızı yaşadım. Okul hamilelik için hiç uygun birnyer değil, hijyen yok. Hastalık çok . Kendi sağlığımızı düşünmeliyiz . Bugün artık doktorun zoruyla 10 gün rapor aldım. İçim içimi yedi (bir de benimkiler bu sene sınava hazırlık). Ama başımıza bir şey gelse bize bizden başkası bakmayacak. Kendi sağlığımızı düşünelim 🥺

Merhaba kızlar, 10+2 den yazıyorum, bugün benim acayip kaşık bölgem kalçam ağrıdı,adet ağrısı gibi yoğun, ayağa kalktığımda direk su gibi akıntı iniyordu,aslında hergünki akıntı,otururken kalçamda hassasiyet hissediyordum o derece, şimdi gece yazıyorum size,çok minik parmak ucu kadar kahverengi leke gördüm, normal mi bu, doktorum olursa endişelenme diye son kontrolde söylemişti aslında.
Aynı şeyi yaşayan var mı?

Bilgilerinizle beraber konu sahibini etiketleyerek yorum yapın ya da mesaj olarak atın ekler büyük ihtimalle görmemiştir. Yarin doktor kontrolü var bir değeri yüksek çıktığı için endişeliydi o yüzden siz mesaj atın kontrol sonrası müsait olduğunda ekleyecektir
İnşallah bir şey çıkmaz gece sabah olmadı 😢

X