- 9 Ağustos 2016
- 6.333
- 20.768
- Konu Sahibi elektroforez
- #12.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benim asla yapamayacağım bir şey yapanları takdir ediyorum ben meraktan catlardım bunu da 11. Haftada öğrendim de rahatladımAslında doğuma kadar öğrenmesem mi ben sabrederim de millet meraktan çatlayacak çoğu da bilerek söylemediğimi sanıyor
Çok tatlış sağlıcakla giydirmek nasip olsun canım
Çok tatlış sağlıcakla giydirmek nasip olsun canım
Amiin canımm inşallahÇok tatlış sağlıcakla giydirmek nasip olsun canım
Benim eşim 2 paket sleepy 1 no almış. Bi baktım minnacık ayy dedim bu kadarcık mı olcakKızlarr Molfix yeni bebek bezi çıkarmış premium. İçi yumuşacıkmış. Hassas ve alerjiye meyilli bebekler için uygun falan yazıyor yorumlarda. İndirimde şuan. Sizce 1 beden 2 bedenden kaç tane gider tecrübe li anneler #reklam yazayım da başım belaya girmesin
İlaydamert fenomen storysinde bezi göstermiş dokunuyor falan içime sindi gibi sanki ben dokundumAmiin canımm inşallah
Benim eşim 2 paket sleepy 1 no almış. Bi baktım minnacık ayy dedim bu kadarcık mı olcak
Bakiyim şu kıza ya merak ettimİlaydamert fenomen storysinde bezi göstermiş dokunuyor falan içime sindi gibi sanki ben dokundum
Yaa çok tatlıymış içini doldursun küçük totosuyla sağlıkla
Amiin amiİn canımm inşallahhYaa çok tatlıymış içini doldursun küçük totosuyla sağlıkla
Canım tam hatırlamıyorum ama prematüre olursa değişir tabi ama 3 kilo vs doğacağını varsayarsak 1 numara bir tane yeterli diye düşünüyorum ben 1 adet 1 numara 2 adet 2 numara alırım diye düşünüyorum daha küçük bebişi olan taze tecrübeli annelerden tavsiye alalım benim 5.5 yıl olduKızlarr Molfix yeni bebek bezi çıkarmış premium. İçi yumuşacıkmış. Hassas ve alerjiye meyilli bebekler için uygun falan yazıyor yorumlarda. İndirimde şuan. Sizce 1 beden 2 bedenden kaç tane gider tecrübe li anneler #reklam yazayım da başım belaya girmesin
Doğru çabuk büyüyorlarCanım tam hatırlamıyorum ama prematüre olursa değişir tabi ama 3 kilo vs doğacağını varsayarsak 1 numara bir tane yeterli diye düşünüyorum ben 1 adet 1 numara 2 adet 2 numara alırım diye düşünüyorum daha küçük bebişi olan taze tecrübeli annelerden tavsiye alalım benim 5.5 yıl oldu
Ay reklam falan mı yazmak gerekiyor ben yazmadım bir şey şimdi diyim bari #reklam değilAy kızlar bir hamileye bu yapılır mı, gıcık oluyorum bu makinalara kaldı orda canım çekmişti o kadar
Hayattaki şansımAy kızlar bir hamileye bu yapılır mı, gıcık oluyorum bu makinalara kaldı orda canım çekmişti o kadar
Aynen canım en az kullanılan numara 1 numara :)Doğru çabuk büyüyorlar
Vallahi ya makineyi falanda salladım baya ama gelmediHayattaki şansım
Ben tiny lamb dan aldım. Ama meva baby çok karşıma çıkıyor aşırı güzel şeyler varrr dün bi tanıdığıma sordum hatta bişey aldın mı diye. Güvenemedim çünküKızlarr tüm yorumları okuyamadım ama hastane çıkışı konuşuyorsunuz sanırım. Mertbaby nin hastane çıkışları çok güzel. Sade ve şık bir şeyler istiyorsanız. Daha tatlış istiyorsanız. Hüma ve Meva baby hesaplarına bakabilirsiniz. Güvenilirler ben aldım
canım 1 adet 1 numara yetmiyor ya. valla ben 1 numarayı 3-4 paket kullandım en az. çünkü çok fazla kaka yapıyorlar yetişmiyor. ben de eşime 1 paket 1 numara alsan yeter demiştim o zaman üstüne kaç paket daha aldık tam sayamadımCanım tam hatırlamıyorum ama prematüre olursa değişir tabi ama 3 kilo vs doğacağını varsayarsak 1 numara bir tane yeterli diye düşünüyorum ben 1 adet 1 numara 2 adet 2 numara alırım diye düşünüyorum daha küçük bebişi olan taze tecrübeli annelerden tavsiye alalım benim 5.5 yıl oldu
Bi iki tane stoklayıp popişin büyüme durumuna göre dikkatli ilerlemek lazım bazıları bi paket bile 1 no kullanmıyormuş ama bence sizin gibi üst üste pislenir 2 paket gider en az yacanım 1 adet 1 numara yetmiyor ya. valla ben 1 numarayı 3-4 paket kullandım en az. çünkü çok fazla kaka yapıyorlar yetişmiyor. ben de eşime 1 paket 1 numara alsan yeter demiştim o zaman üstüne kaç paket daha aldık tam sayamadım