- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.721
Kızlar bgn bende hiçbişe yok bende evham yapmaya basladım bişe mi oldu diye ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış hatırlamıyosam 9-10 hafta civarı baya baya hareket ediyolar. Kendilerini kaldırıyolar kesenin içindeNe zaman hareket ediyor tam olarak
Kuzum öyle düşünme belirtiler sürekli olmuyo ki ya gidip geliyo. Benim de 3 gün midem bulandı, dün hiç bulanmadı ne biçim yedim. Bugün de çok açımKızlar bgn bende hiçbişe yok bende evham yapmaya basladım bişe mi oldu diye ya
Canım belirtiler her gün aynı devam etmiyo rahat ol keyfini çıkarKızlar bgn bende hiçbişe yok bende evham yapmaya basladım bişe mi oldu diye ya
Benimde hep sabahları olurdu iki gündür yok gidip geliyodur o zaman su riskli aylarımızı atlatalım artık yaKuzum öyle düşünme belirtiler sürekli olmuyo ki ya gidip geliyo. Benim de 3 gün midem bulandı, dün hiç bulanmadı ne biçim yedim. Bugün de çok açım
Oledir dimi tamam rahatladım birazCanım belirtiler her gün aynı devam etmiyo rahat ol keyfini çıkar
Bizim hissetmemiz bayagı buluyor ama dimiYanlış hatırlamıyosam 9-10 hafta civarı baya baya hareket ediyolar. Kendilerini kaldırıyolar kesenin içinde
Rahatlaa keyfine bak en güzel zamanlar ben igne vurmaktan her yerim mosmor olduOledir dimi tamam rahatladım biraz
Ne zaman bir sonraki görüşmegünaydın herkese
kalp atışını duyduktan sonra 3-4 hafta sonra diğer doktor muayenesi gelecek ya bu süre içerisinde biz napıcaz ya çok bi boşluk yok mu neye dikkat edicez? Bi daha ki kontrolde neyi görmeyi beklicez?
Yeni hedef tahtamız ne
Tecrübeli anneler süreci biraz anlatır mısınız
Dik acı ile vurmuyor musun o zaman morariyorRahatlaa keyfine bak en güzel zamanlar ben igne vurmaktan her yerim mosmor oldu
Yaaa seninde zor canım ya sende su dönemi atlat artık gerek kalmasın insallah dahaRahatlaa keyfine bak en güzel zamanlar ben igne vurmaktan her yerim mosmor oldu
Canım bunu doktoruna söyle lütfen muhtemelen ekstra hassasiyet göstereceklerdir.Ben de 2 gebeliğimde preeklampsiyle sezeryane alındım acilen . Eklemsi krizi geçirmiştim . Tekrarlar mı diye de ara sıra geliyor aklıma. Siz de geçirdiniz mi? Ya da riskli gebelik takibi için perinotoloji takipli mi devam ettiniz?
Süper inşallah gönlümüzdeki gibi sağlıkla kucağımiza alırızUhuuu… ben de
Hahah benim durumum su an işte böyle oturup deliricezgünaydın herkese
kalp atışını duyduktan sonra 3-4 hafta sonra diğer doktor muayenesi gelecek ya bu süre içerisinde biz napıcaz ya çok bi boşluk yok mu neye dikkat edicez? Bi daha ki kontrolde neyi görmeyi beklicez?
Yeni hedef tahtamız ne
Tecrübeli anneler süreci biraz anlatır mısınız
Yaaa hadi inşallah az kaldı deseneYanlış hatırlamıyosam 9-10 hafta civarı baya baya hareket ediyolar. Kendilerini kaldırıyolar kesenin içinde
Tabi genelde 16-20 hafta arasında hissediyo anneler. Ben 17.haftada hissetmiştim ilkBizim hissetmemiz bayagı buluyor ama dimi
Dik acı ile vurmuyor musun o zaman morariyVuru
Evet evet artık her gittiğimizde kıpır kıpır olcaklar ultrasondaYaaa hadi inşallah az kaldı desene
Belkide doğuma kadar kullandiracak bilmiyorum ki inşallah devam etmem iğneyeYaaa seninde zor canım ya sende su dönemi atlat artık gerek kalmasın insallah daha
Ben öncelikle hayırlı sağlıklı akilli olmasını istiyorum seçme şansım olsa kız isterim; ama söylediğim insanlar hemen "erkek olacak yaaa kesinnn görürsünnnnn" diyorBu ay kız bebeleri ayı arkdaslar çoğunluk kız cıkcaz
Kuzum kullandirmaz muhtemelen 3. Aydan sonra iyi düşün bebisin seninle karnında sağlıkla büyüsün diye çekiyorsun bu çileyi.Belkide doğuma kadar kullandiracak bilmiyorum ki inşallah devam etmem iğneye