- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.641
Bende buna benzer görmüştüm ama doğru tutarmı deneyelim bakalımKızlar şöyle birşey buldum ultrasona giden hangisine benziyorsa yazsın sonra tutuyor mu bakarız :) bu annelik cidden delilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende buna benzer görmüştüm ama doğru tutarmı deneyelim bakalımKızlar şöyle birşey buldum ultrasona giden hangisine benziyorsa yazsın sonra tutuyor mu bakarız :) bu annelik cidden delilik
Acile gittim kan aldılar test sonucuna gore konusacagız dediCanım korkma bi sıkıntı yoktur kahverengi olduğu için ama bi doktor görüşü almanda fayda var. İlerlememesi için progestan başlatır hemen
Ya bunda bebeği görmeden yolk sac olan hali de geçerli mi ki :)Kızlar şöyle birşey buldum ultrasona giden hangisine benziyorsa yazsın sonra tutuyor mu bakarız :) bu annelik cidden delilik
Kahvengiden kırmızıya dönunce acile gittim kan aldılar sonucu bekliyorızBende 5+3'üm benden de cok az kahve leke gelmişti doktor önlem amaçlı progestan verdi kullanıyorum onu. Siz içinizi ferah tutun ama pazartesi bi doktora gidip söyleyin gerek görürse progestan verir hem de içinizde rahat eder yatın dinlenin, bol su için
Tesekkürler gittim acıle kan aldılar sonuca gore konusacakmış.Doktora gitmeniz lazım burdan yönlendirmek cok yanlış progestan verir doktorunuz belki gerekli görüp
Tesekkürler gittim acıle kan aldılar sonuca gore konusacakmış.
Cok geçmiş olsun hic bir sey yoktur insallah iyi haberlerini bekliyoruzTesekkürler gittim acıle kan aldılar sonuca gore konusacakmış.
Hem ona hemde hemogram ve bişi daha dedi tam duymadım kadın doğum uzmanı telefonda o testleri yapalım demiş ona göre istedi.Beta hcg mi baktilar
Merhaba canım hoş geldin. Öncelikle sakin ol, doktorlarına bağlı kal ilaçların konusunda zaten seni yönlendireceklerdir. Sigarayı da bebeğin iç olabildiğince kısa sürede bırakmaya çalış. Zamanla alışacaksın bence hamilelik düşüncesine ve yeni düzeneMerhaba kizlar ilk gebeligim plansiz oldu birsuru ilac kullaniyordum psikiyatrik ilaclarda dahil simdi doktor kontrolunde azaltarak birakmaya calisiyorum ama hamile oldugum aklima geldigi an panik atak geçiriyorum sanki nefes alamiyorum hamilelgin mutlulugunu yasayamiyorum kafamda binbir soru bu arada 32 yasindayim polikistik var dedi doktor normal yollarla hamile kalamazsin demisti bizde ona guvendik korunmasiz 1 yilin sonunda gebe kaldimayrica troit hastasiyim ilac kullaniyorum sigara iciyordum simdi elektronik sigara ya gectim birakamiyorum da off cok zor hersey napicam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah progestanla falan her şey yoluna girecektir. Keseyi görmüş müydünA
Acile gittim kan aldılar test sonucuna gore konusacagız dedi
Benimki sol alt köşeye benziyor kız diyorKızlar şöyle birşey buldum ultrasona giden hangisine benziyorsa yazsın sonra tutuyor mu bakarız :) bu annelik cidden delilik
Merhaba kizlar ilk gebeligim plansiz oldu birsuru ilac kullaniyordum psikiyatrik ilaclarda dahil simdi doktor kontrolunde azaltarak birakmaya calisiyorum ama hamile oldugum aklima geldigi an panik atak geçiriyorum sanki nefes alamiyorum hamilelgin mutlulugunu yasayamiyorum kafamda binbir soru bu arada 32 yasindayim polikistik var dedi doktor normal yollarla hamile kalamazsin demisti bizde ona guvendik korunmasiz 1 yilin sonunda gebe kaldimayrica troit hastasiyim ilac kullaniyorum sigara iciyordum simdi elektronik sigara ya gectim birakamiyorum da off cok zor hersey napicam bilmiyorum
Haber ver cnmHem ona hemde hemogram ve bişi daha dedi tam duymadım kadın doğum uzmanı telefonda o testleri yapalım demiş ona göre istedi.
Arkadaslar ben 5+3 hamileyim daha önce yerlesme kanamam yada benzen durum olmadı bugun uyandıgımdan beri karın ve kasık agrım var bikaç dk once kahverengi kan geldi bir iki saattir ayaktaydım ev işi yapıyordum çok kortum bir sorun yoktur değilmi ?
Hem ona hemde hemogram ve bişi daha dedi tam duymadım kadın doğum uzmanı telefonda o testleri yapalım demiş ona göre istedi.
Hayır doktor kontrolum 3 gun sonraydı.Çok geçmiş olsun canım. İnşallah progestanla falan her şey yoluna girecektir. Keseyi görmüş müydün
Tabiki veririm..Haber ver cnm
İnşallah öyledir en iyisini düşünmek istiyorum su 1 saat gecmek bilmedi sonuç çıksada rahatlasam hersey yolunda olsa.Doktora giderek en iyisini yapmışsın
Yorgunluğun ya da rahmin genişlemesinin verdiği bir tepkidir, bebeğin Allahın izniyle seninledir inşallah
Tüp bebek yolculuğunda gelen süpriz mi bu yoksa ah çok sevindim tebriklerKızlar selam ben de geçen perşembe öğrendim gebe olduğumu beta 40 çıktı regle bir gün vardı yumurtlamanın 12. Günüydu öğrendiğimde.
Size sorum hangi folik asit markası kullanıyorsunuz önerdiğiniz var mı?
Ben de nasipse 3 Eylül de gideceğim tekrarAy hele ben, 2 eylüle verdi doktor randevuyu. Ben tabi ki çatlarım bekleyemem. Haftaya cumaya 19 una aldım :)
İyi yaptınız birsey olmayacak Allah'ın izniyle haber verin lütfen merak ettim siziKahvengiden kırmızıya dönunce acile gittim kan aldılar sonucu bekliyorız
Benimki sanki 4. Kareye benziyo ne diyosun?Kızlar şöyle birşey buldum ultrasona giden hangisine benziyorsa yazsın sonra tutuyor mu bakarız :) bu annelik cidden delilik