- 20 Temmuz 2022
- 7
- 13
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.621
evet bugün gittik doktora miniminnacık bir kese göründü kalp atışını 2 hafta sonra falan duyabiliriz dedi :)Aa benimde 6 Temmuz kese gördünüz mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bugün gittik doktora miniminnacık bir kese göründü kalp atışını 2 hafta sonra falan duyabiliriz dedi :)Aa benimde 6 Temmuz kese gördünüz mü
Bende astım ve panik atak var nefesimi kontrol edemem sanırım benAslında normal isterim de ben daha bekarken bile normal doğum yapan kadınlara hep hayran kalırdm o kadar korkuyorum ki anlatamam gerçi sezaryen de o kadar kolay değil
Aradan uzun zaman geçtiyse normal yapabilirsiniz diye biliyorum
Ssvd ne kızBen ssvd deneyeceğim canım
İşte konu ne olursa olsun iyi bir doktora denk gelmek çok önemli inşallah kolay olanı olurDoğucağı zaman tam 3.5 yıl olmuş olcak diğer sezaryenden sonra. Ama bi çok doktor ssvd yapmıyo, doktor değiştirmem herhalde. Tabi henüz konuşmadım da bu konuyu doktorumla, bakalım zaman ne göstericek :)
Evet hepsi yapmıyor amann bu da sezeryan olsunAy yok yok riske atamam zaten her doktorda yapmıyor
H Hemsiree2e canm eklersin arkadaşıyaş 27
kilo 68
ilk çocuk
sat 6 temmuz :)
Hep evde olduğum için tişört şort iyi oluyor kotla bu sıcakta durulmaz ki elbisede iyi amaBende ole ya kotlar da sıkıyo artık onuda cok sık sıkmak istemşyorum en güzeli elbise artık
Ben folidoce içiyprm canımKızlar selam ben de geçen perşembe öğrendim gebe olduğumu beta 40 çıktı regle bir gün vardı yumurtlamanın 12. Günüydu öğrendiğimde.
Size sorum hangi folik asit markası kullanıyorsunuz önerdiğiniz var mı?
Yaaa sezeryan mi olacaksınBende astım ve panik atak var nefesimi kontrol edemem sanırım ben
Bana da doktorum onu verdi ama hâlen almadm yaBen folidoce içiyprm canım
Folik asiti ihmal etmeeBana da doktorum onu verdi ama hâlen almadm ya
Evde folibol diye farklı bir marka var diğerini alana Kadar kullansam sıkıntı olur mu acabaFolik asiti ihmal etmee
Onun kesin olmazO üşenenin değil miydi ya
Sezaryen sonrası vajinal doğum kusumSsvd ne kız
Olmaz daha önce ben de folbiol kullanıyodum. Diğerini alana kadar kullan bence canımEvde folibol diye farklı bir marka var diğerini alana Kadar kullansam sıkıntı olur mu acaba
Tamam öyle yaparım teşekkür ederim daha önce günde 1 tane tok karna alırdm yine öyle olur dimiOlmaz daha önce ben de folbiol kullanıyodum. Diğerini alana kadar kullan bence canım
Evet evet günde 1 tokTamam öyle yaparım teşekkür ederim daha önce günde 1 tane tok karna alırdm yine öyle olur dimi
Canım korkma bi sıkıntı yoktur kahverengi olduğu için ama bi doktor görüşü almanda fayda var. İlerlememesi için progestan başlatır hemenArkadaslar ben 5+3 hamileyim daha önce yerlesme kanamam yada benzen durum olmadı bugun uyandıgımdan beri karın ve kasık agrım var bikaç dk once kahverengi kan geldi bir iki saattir ayaktaydım ev işi yapıyordum çok kortum bir sorun yoktur değilmi ?
Canim ben tecrübeli değilim ilk gebeligim ,İnternetten okuduğum kadarıyla, kanama lekeleme cok sık görülüyor gebeliklerde ama mutlaka doktora başvurulması gerekiyor diyor.Her kanama düşük belirtisi değil ancak önlem alınmalı diyor.Arkadaslar ben 5+3 hamileyim daha önce yerlesme kanamam yada benzen durum olmadı bugun uyandıgımdan beri karın ve kasık agrım var bikaç dk once kahverengi kan geldi bir iki saattir ayaktaydım ev işi yapıyordum çok kortum bir sorun yoktur değilmi ?
Bende 5+3'üm benden de cok az kahve leke gelmişti doktor önlem amaçlı progestan verdi kullanıyorum onu. Siz içinizi ferah tutun ama pazartesi bi doktora gidip söyleyin gerek görürse progestan verir hem de içinizde rahat eder yatın dinlenin, bol su içinArkadaslar ben 5+3 hamileyim daha önce yerlesme kanamam yada benzen durum olmadı bugun uyandıgımdan beri karın ve kasık agrım var bikaç dk once kahverengi kan geldi bir iki saattir ayaktaydım ev işi yapıyordum çok kortum bir sorun yoktur değilmi ?
Doktora gitmeniz lazım burdan yönlendirmek cok yanlış progestan verir doktorunuz belki gerekli görüpArkadaslar ben 5+3 hamileyim daha önce yerlesme kanamam yada benzen durum olmadı bugun uyandıgımdan beri karın ve kasık agrım var bikaç dk once kahverengi kan geldi bir iki saattir ayaktaydım ev işi yapıyordum çok kortum bir sorun yoktur değilmi ?