2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar ben dun adet oldum. Bunun sute olan etkisi nedir biliyor musunuz? Bu arada her zamanki gibi degil yarim yamalak bir kanama var

1 haftadır aynı durumdayız. Memede ne uyursa. Kaçıncıya uyutup yerine yatırıyorum. Kollarıyla çırpınıp uyanıyor. Şimdi babasının kucağında uyumaya çalışıyor,yatırmaya korkuyoruz artık. Üstelik daha 2.ay aşılarını olmadı bir de onlar var
Psikoloji diye bir şey kalmadı bizde evde sürekli gerginlik var. Uykusuzluk yüzünden tahammülümüz de kalmadı

Valla ben de dun adet oldum ve beni etkiledi sanki ya da bebek buyudu daha mi cok tuketiyor ve bu şekilde gogusler onun ihtiyacıni simdilik karsilayamiyor mu acaba diye dusunuyorum cunku bazen cok huysuzlaniyor, cisli kakali bez sayimiz guzel su anda cok sukur
Iki gündur bend eoglusumda tükrük ve salya oldugunu gözlemledim arada tükmügü bogazina kacıyo öksürüyo
bu siralar benim minnosum da tukurugu cogaldi. Kucagimdayken surekli tukurugu oluyor akiyoe falan neden acaba

Aşıdandır canım biz de vurulduk 3 aşı birden, kucağımda uyuyor besige koyuyorum 5 dk ya uyanıyor aşırı huysuz,canı acıyor baya iki defa calpol verdim akşam 11 e kadar ağlamayla geçti sonra şükür ki rahatlayıp sızdı.

Evet bi iki gün süt baskılanabiliyor ama geçici bir durum bu. Bir de bebekler büyüdükçe hem içtikleri kadar süt üretilir hem de bebekler çok iy emer bu yüzden sağılan süt miktarı az olur doğal olarak.

Benzer şeyler yapıyor Benimkide 2 aylık
Talihsizlik geçmiş olsun canım. Genelde törpü önerirler neyse artık daha dikkatli olursunuz hepimiz dikkat ederiz bu duruma
Geçende bir annenin videosuna rastladım. Her bez değişiminden sonra popoyu silmek yerine lavaboda hızlıca suya tutun diyor. Her bezden sonra bunu cidden yapan var mı?
Ben günde 8 bez değişiyorsa 4 ünde popo yıkıyo Rum adana sıcak çocuk ferahlıyo adeta yıkadıktan snra
Dün tüm gün oğlumla dısardaydık. Öğlen babaya foto attım çok özledim diye cvp verdi sizi özledim demedi dikkatini çekerim. Akşam eve geldiğimde kucsgımdsn aldı çocuğu oğlum oğlum diye sarıldı öptü gitti ben kapıda öyle kaldım bir problemimiz de yoktu. Anlayacağın bunu çoğumuz yaşıyoruz ve artık kavgalarımıx daha şiddetli ufacık şeylere bile patlıyoruz. Umarımazalır veya geçer. Eskievliliğim yok
Kuzu doğru mu anladım akşam 9 da sonra sabah 6 ya kdr sadce emmek için uyanığ geri uyuyo maşallah bizim akşam /gece ilk uykumuz 12 1 arası sabaha kdr 3 saatte 1 saatte bir uyanır beslenme sonrası da hemen uyumaz. Zamanla değişiyor bebek bir rutin düzen istiyosa kendini belli ediyor inşallah düzene bineriz

Evet bu şekildeydi gece bi düzeni vardı ama gündüzleri zorla uyutmaya başladığımdan beri geceleri daha çok uyanmaya başladı e ama gündüz de uyumadan olmuyor yani Artık bi düzeni olsun ve uslu bi çocuk olsun her gün ettiğim tek duam bu

Bizim enfeksiyon degilmis öyle demisti doktor ilerlemedi
Burnu sürekli temizlemek hastalıkları bir nevi önlüyor. Mikrop barınmıyor. Biz yetişkinlerde de öyle. Hafif burun akmaya başladığı an sık sık burun temizliği yapın görün bakın hasta olmayacak ya da minik minik atlatacaksınız.

Selam kızlar,ben 12 mayısta doğum yaptım normalde çalışan biriyim ücretsiz +ücretli olmak üzere 9 ay izine çıktım doğum zamanı kayınvalidem geldi Osmaniye’den.Ben Bursa’da yaşıyorum aramızda 12 saat var neredeyse.lohusa döneminde 2 hafta kadar kaldı yanımda iyi bir insan kendisi sessiz sakin bir kadın.eve döndüğümüzde kızımızı yıkayacaktık bana tuz ve bal süreyim mi dedi çocuğa ben hayır dedim.Sonra yıkamanın sonunda kızımı ters çevirip bacaklarından tutup kafa üstü aşağıua sarkıttı ben şok oldum ne yapıyorsun anne dedim eşimde gördü bi daha yapma anne dedi,sonra bi ara bana dedi ki yeni doğmuş bir bebeğe çay kaşığıyla komposto vermiş bebek aç kalmasın diye sanırım kızın sütü gelmiyormuş bende bu hareketlere takıldım normalde ben şubatta işe başlayacaktım kayınvalidem gelecekti bakmaya şimdi fikrim değişti bir tane çocuğum var zaten hamilelikte üzücü şeyler yaşadım bebeğimle ilgili buradaki arkadaşların bir kısmı bilir,ben bakmak istiyorum 3yaşına kadar falan o da ben gelirim diyor işten çıkma geçinemezsiniz gibilerinden.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Geçinmek zor ama cahil birine de çocuk bırakılmaz.

Maşallah canım yine güzel uyuyor. Bir çocuk ya gündüz uyur ya gece Bnmde gece uyumaya başladı gündüz azz uyuyor
Merhaba canm seni çok merak ettik bebeğie de öyle öncelikle nasılsın bebiş iyi mi .
Csnım bende emânet etmem kimseye çocuğu hele böyle,yapıyosa asla boşver sen çocuğunu büyüt aklın kalmasın ev bi şekilde döner

Merhaba canım,bebeğim iyi Allah’a şükür,mozaik turner demişlerdi amniyosentezde.doğduğunda normal boy ve kiloda doğdu şu an içinde normal gidiyor her şey ilerde beni neler bekliyor olacak bilmiyorum.bir de süt tıkanıklığı yaşamıştım o zaman eşime şöyle demiş soğan ekmek yapayım ben Zeynep’e onu yesin yerken sen sırtına vur onun haberi olmadan tıkanıklık geçer tabi ki eşim kabul etmedi.ama bebeğime ben bakmak istiyorum eşim de şimdi çalışmadan olmaz gibi diyor

selam kızlar
kızlar sling kullanan var mı? benimki çok hareketli normalde durmuyor ama dışarıda uyuyor diye bi cesaret alıp çıktım sanki hep düşecekmiş gibi taşıdım yine kolum ağrıdı
yanlış mı bağlıyorum acaba
sen kullanıyorsun biliyorum bi el atar mısın bana S Sentinus17

Bendede kanguru var ama bur türlu bebege gore ayarlayamadim becetemedim bilen varsa anlatabilirmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…