2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Geçmiş olsun. Siz de mi bronşit oldunuz? O tükürükler genelde balgam ve geniz akıntısı da olabiliyor hastayken @ankazmrt0
Evet canım bronsioilt ablamizdan geldi. Bugün 5. Gün artık hava vermiyoruz öksürük çok azaldı burun tıkanıklığı geçti gecede olsa sık sık emziriyorum gündüz saat başı gece 2 saate bir uyusa bile alıp emziriyorum ki boğazı kurumasın öyle olduğunda öksürügude farklı oluyor bence sende sık sık emzir iki fırt bile çekse yumuşatsa yeter

Biz 2 gün hastanede kaldık. Evde de 2.günümüz. pazartesi kontrol. Sizin de hemen düzelmiş maşallah. Balgam kalmadı mı sizde bizde balgam var öksürük yapıyor.

Günde kaç kere oksuruyordu.gecen hafta soyledim cigerlerinde sorun yok dediler.ama röntgen falan çekilmedi. Allah korusun bu da ciddi bı sorun sonra zatureye falan dönüyormuş;( emmesi falan nasıldı iştahı yerindemiydi

Kizlar benim bebekler erken dogdugu icin biz daha yeni 5. Hafta atagindayiz. Siz neler yasadiniz bu atakta? Kiz kusuyor yedigini, oglan olan da tek seferde yedigi mama miktarini azaltti. Bir de
Gunduzleri neredeyse sadece oglen uykulari var 3 saat kadar o kadar uyuyorlar. Ogleden sonra 4 gibi kalkip aksam 9 a kadar surekli aktifler. Gozlerinden uyku akiyor ama uyumamak icin direniyorlar. Sizin de boyle oldu mi?

Cigerleinde sorun olsa muayenede steteskopla dinlerken belli oluyor merak etmeyin ben ilk öksürük ve burun tikanikligindan gitrigimde doktor steteskopla dinledi bir sorun yok dedi ama ben ciger filmi istedim menlekete gelecegim icin film temiz cikti sonra memlekete geldikburnu arada tekrar tikanmaya basladi ozellikle geceleri burda doktora götürdüm steteskopla dinledi hicbirsey yok dedi ciger filmi ist3medi bu mevsimlerde alerjik rinitte olabiliyormus bize o teshisi koymuş öksürügümüz ögürmemiz yok buruntikanikligimiz sadece geceleri oluyo uyurken bazi aksamlar hirilti oluyo serum fizgolojikle temizleyip yine serumfizyolojikle hava yapiyorum

Biz 2 gün hastanede kaldık. Evde de 2.günümüz. pazartesi kontrol. Sizin de hemen düzelmiş maşallah. Balgam kalmadı mı sizde bizde balgam var öksürük yapıyor.
Var canım daha balgam ama çok az öksürüyor yani söktü sanırım bayağı ondan öksürük çok azaldı gün içerisinde 5 6 yi geçmiyor oksurmesi

Canım bence seninki tükürük salya kaynaklı biz maaile yaz gribi olduk. Kendimizi kumrudan uzak tuttuk ama ablası öpüp durdu hasta haliyle engel olamadık. O yüzden biraz erken teşhis oldu bizde

Kızlar Allah aşkına bana bi fikir verin. Bebeğim doğduğundan beri huysuz bi bebek sürekli ya kucakta durucak ya gezdiricem falan. Yani ne yaparsam yapayım en fazla 10dk duruyo o şekilde ve bende dayanamıyorum artık kollarım ayaklarım en çok da psikolojim pert durumda çünkü emmediği ve uyumadığı her an nerdeyse ağlıyor. Eğer gün içinde yanımda biri olup çocukla ilgilenmezse gerçekten ölü gibiyim. Ben mi anne olmayı beceremiyorum yoksa bebeğim zor bi bebek olduğu için mi böyle?

Siling mi deneseniz ? En azından kollarıniz dinlenmiş olur .Kilo alımı nasıl bu arada cisli bez vs oluyor mu ?

Siling mi deneseniz ? En azından kollarıniz dinlenmiş olur .Kilo alımı nasıl bu arada cisli bez vs oluyor mu ?
Her bezi çişli 3-4kere de kakalı oluyor ama kakasını çok ıkınarak yapıyor sab simplex kullanıyorum. Kilo alımı da çok fazla hatta doktor sadece anne sütüyle bu kadar kilo almasına şaşırdı yani görünürde bi sorunu yok ama koyduğum yerde 5dk durmuyor hemen ağlıyor

Yani etrafa ilgi duymaya başlayana kadar genelde hep anne kucağı isterler. Uyuyor dimi bahsettiğiz uyumadigi zamanlae

Bizim daha yeni yeni etrafa ilgisi başladı desenlere falan bakıyor inceliyor önceden hep kucak isterdi şimdi eskiye göre duruyor ana kycaginda tabi Max 10 dj

Emzik alıyor muydu,denebilecekler de sınırlı,siling,kanguru .dışarı çıkarabiliyor musun hiç? Biz dün arkadaslarda açık alanda oturmaya gittik o kadar rahat uyudu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…