- 17 Ekim 2021
- 448
- 633
- 33
- 36
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #18.621
Belli bir ay söylenmedi bize bir aşı takvimi verdiler ona göre hareket ediyoruz açıkçası.Rota yi kaçıncı ay onerdiler size
Rota aşısı 2.ve 4. Aylarda vuruluyor rotariks adı bize dedikleriRota yi kaçıncı ay onerdiler size
Ah güzelim benim. Çok geçmiş olsun iyileşir annesi üzme kendini güçlü bir kız o çok yol katetti. En kısa sürede çıkarsınız inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahBunu da atlatirsiniz
Rabbim safi ismiyle sifasini versin minigin nefesmi alamiyordu valla benim oglusunda burnu arada tikaniyo hirilti bazende öksüruk oluyo korktum bendemi doktora gotürsem acaba
Ay çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şafi ismiyle şifa versin inşallah...
çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, en kısa zamanda sağlıkla taburcu olsun inşallh. neyi vardı kızınızın?
canım kuzummm çok geçmiş olsun ben de çok üzüldüm. inşallah hemen yarına kadar iyileşmiş olur melek kızınlütfen sıkma canını doktorlar hemen iyileştirirler
Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah, senin kızın çok güçlü bunu da atlatıcaksınız annesi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bronşiyolit olmuş. Ateş yoktu ama oksuruk tikaniklik hirilti hepsi vardi. Bayramda acile goturmustuk ama uzman yatis verdi. Hala yatiyoruz. Biraz daha iyi.Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlanır yavrum
Ücret olarak evet uçuk fiyat ama rotavirus gerçeği de var malesef.Yakalandiklari zaman çok zor atlatılıyor.Asisini olan da geçiriyor ama o kadar ağır olmuyor.Ben ilk kızıma yaptırdim buna da yaptıracağım ki bu sene kreşe başlayacak salgın vs küçüğü de bir şekilde korumak lazımBen rota aşısini vurdurup vurdurmamaktq kararsizim kizima vurdurmustum ama busefer kararsızım cevremde vurdurmayan hatta doktorunun bahsetmedigi bile var bir akrabam benden 2 ay once dogum yapti ankarada doktoru hičsoylememis bile bir arkadasımada aynidoktoru bahsetmemis aşilari bile ticarete dökmüsler bir ası 1000 tl olurmu 2 doz vuruluyor 2.000 tl
Play storeda babystar uygulaması var gerekli bilgileri girerseniz aşı takvimini detaylı bir şekilde gösteriyor.Rota yi kaçıncı ay onerdiler size
Yüzüne hiç sürmedim krem sürüyorum yüzüne. Çıkmayacak inşallah hiç bir şey kalbinizi karartmayınHiç düşünmedim bunu;( gelmedi kan evet dediğiniz gibi ondan kalp ten şüphelenmis olabilirler içim bı tuhaf oldu inşallah birşeyi yoktur yavrumunAllah'ım bı gaz sancısı oluyor nefesim kesiliyor kalbinde bir şey çıkarsa kaldıramam heralde
Yüzüne de yağ sürdunuz mu peki mustelanin yağını alicam bugün yüzüne de surebilirmiyim acaba
Siz de dua edin inşallah kalbinde bir sorun çıkmasın;( birazdan mustela yağ almaya cikicam zeytinyağı asitli falan olur kaş yaparken göz çıkarmayım mustelanin ürünleri iyi oluyor zaten cildi kurutmak egzamaya davetiye çıkarıyor. yüzüne de sürdunuz mu mustelayi
Yüzüne hangi kremi kullaniyorsunuz? Benim oglumun yüzü isilik oldu sicaklardan pütür pütürYüzüne hiç sürmedim krem sürüyorum yüzüne. Çıkmayacak inşallah hiç bir şey kalbinizi karartmayın
Kızımın da isilik olmuştu, boynunun altı da kızarmıştı havasız kaldığı için. Her gün yüzünü sildim ılık sulu pamukla doktorun tavsiyesiyle de sebamed bebek kremi aldım isilik gitti boynunun altı da çok iyi durumda tavsiye ederimYüzüne hangi kremi kullaniyorsunuz? Benim oglumun yüzü isilik oldu sicaklardan pütür pütür
ay ben de alayım boynu gittikçe kötü oluyorKızımın da isilik olmuştu, boynunun altı da kızarmıştı havasız kaldığı için. Her gün yüzünü sildim ılık sulu pamukla doktorun tavsiyesiyle de sebamed bebek kremi aldım isilik gitti boynunun altı da çok iyi durumda tavsiye ederim
nasıl yaptırılıyor bu aşıÜcret olarak evet uçuk fiyat ama rotavirus gerçeği de var malesef.Yakalandiklari zaman çok zor atlatılıyor.Asisini olan da geçiriyor ama o kadar ağır olmuyor.Ben ilk kızıma yaptırdim buna da yaptıracağım ki bu sene kreşe başlayacak salgın vs küçüğü de bir şekilde korumak lazım
Her gün duş aldırın aldırmıyorsanız.ay ben de alayım boynu gittikçe kötü oluyorbugün zeytinyağı kızartıp sürdüm biraz
bugün akşamüstü aldıracağım ilk defaHer gün duş aldırın aldırmıyorsanız.
Ağızdan damla şeklinde.emzirip yarım saat kadar sonrası yapılması en iyisi.kusmamasi gerekiyornasıl yaptırılıyor bu aşı
Asiti azalsın diye ısıtıp soğutun dediNeden isitin dedi acaba yag asidi mi azaliyor oyle? Ben poposuna kantaron yagi suruyorum pisik olmasin diye eger bulamazsam onu dogal zeytinyagi surmuslugum de var. Surmemek mi lazim acaba
Bana 2.ay dediler arkadaşım doktoru ikinci ay olmaz 3.ay uygun demiş herkes bişey diyorBelli bir ay söylenmedi bize bir aşı takvimi verdiler ona göre hareket ediyoruz açıkçası.
inşallah bugün de dikkat ettim ağlayınca çok emince falan ağiz çevresi yani duaklarinin çevresi rengi biraz değişiyor gibi Allah evladınla sinamasin ne diyim inşallah bişey cikmazYüzüne hiç sürmedim krem sürüyorum yüzüne. Çıkmayacak inşallah hiç bir şey kalbinizi karartmayın
Her gün yıkıyoruz biz artık çok rahatlıyor, havalar da çok sıcak sizde yıkamaya çalışın her günbugün akşamüstü aldıracağım ilk defa3 günde 1 yıkıyorduk
63 günlügüz bizdede hemen hemen ayni atak haftasimidir ne bilemedim doyuyorda eminim ama yinede meme istiyi50 günlük ve üzeri olanlar bebeklerinizin gündüz emme ve uykusu nasıliki gündür uyku azaldi sürekli emmek istiyor
Bizde de memede kalmak isteme olayı aynı ama uykularımız yoktu çok çok azdı biraz düzene giriyor gibi sanki daha iyi uyumaya başladı.50 günlük ve üzeri olanlar bebeklerinizin gündüz emme ve uykusu nasıliki gündür uyku azaldi sürekli emmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?