- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #18.601
Ben Tekrar kan verdirmek istemiyorumBen de kullandım 15 günlükken istemişti bizden sorun çıkmadı çok şükür. Benim kızımda ağlayınca toparlayamıyoe nefesini baya kızarıyor inşallah bir sorun yoktur
Ben bugün mahvoldum daha yeni uyudu o ağladı ben ağladımKızım 5 saattir uyumuyor uykudan kendini alamıyor ama uyuyamıyor. Memeden ayrılmıyor gözlerinden yaş geliyor yatağa koyunca. Onunla bende ağlıyorum gözünde yaş görmeye dayanamıyorum. Normal mi gözünden böyle yaş akması anlamadım. Atak dönemindeyiz 5. Hafta atak döneminde de aynısıydı. Siz de nasıl atak dönemleri?
Rota yi kaçıncı ay onerdiler sizeSünnet görüşmesinden çıktık kızlar. Bu ay üç aşımiz var çok yormasin bebeği die araya zaman koyduk 22 temmuzda olcaz inşallah. İçim bir tuhaf oldu ya ağlayasim geldi hiç bu kadar duygusal olacağım aklima gelmezdi
Canım eşin veya kayınvaliden yanında değil mi yardımcı olsunlar sana onlar bebeği tutarken sen yemek yaparsınBen Tekrar kan verdirmek istemiyorumyani TSH da sorun olsa topuk kanı aldılar belli olmaz mıydı.siz 15gunlukken iyi vermişsiniz bizden kan çıkmadi;( ağlayınca Bir sürü kızaran moraran çocuk gördüm niye böyle dediler anlamadım sırf içinde şüphe kalmasın diye bı kardiyolojiye gostericem ama gerçekten sürekli bişey denmesinden yoruldum;(
Ben bugün mahvoldum daha yeni uyudu o ağladı ben ağladımannem 9aydir bendeydi arife gününden beri yalnızım daha bir kere ev yemeği yemedim çok yorgunum. Tek başına çocuk bakamıyorum resmen ama zamanla oturcak inanıyorum bu arada
gözyaşıni sordum doktora gözyaşı kanalına masaj yapın dedi hiç ciddiye almadı
Ben bebek yağı kullanmıyorum benim bebe yıkandıktan sonra dokunulmayı sevmiyor sanki.. belki kullandığın şampuandandırKızlar bebek yağı kullanan varmı doktor bebeğin cildi kurumuş dedi mustela yağ öneririm duş sonrası kullan dedi. Eczaneye gittim zeytinyağı ısıtıp soğutun o şekilde daha sağlıklı dedi.siz yağ suruyormusunuz
Mustela şampuan kullanıyorum ama zeytinyağı sur dedi eczacı onu denicemBen bebek yağı kullanmıyorum benim bebe yıkandıktan sonra dokunulmayı sevmiyor sanki.. belki kullandığın şampuandandır
Eşim bugün akşam 10da geldi hep mesaiye kalıyor işi çok yoğun ;( Kayınvalidem 600,km uzakta bir şehirde gerçekten zorlanıyorum bugün bı tavuk pilav söyledim onunla duruyorum bebek yanından ayrılınca ağlıyor sonraki zamanda halim kalmıyor zaten şu bile içmeyeCanım eşin veya kayınvaliden yanında değil mi yardımcı olsunlar sana onlar bebeği tutarken sen yemek yaparsın
Allah kolaylık versin işin çok zor canım otomatik sallanan beşiklerden al düşünürsen bazı bebekler duruyormuş ondaMustela şampuan kullanıyorum ama zeytinyağı sur dedi eczacı onu denicem
Eşim bugün akşam 10da geldi hep mesaiye kalıyor işi çok yoğun ;( Kayınvalidem 600,km uzakta bir şehirde gerçekten zorlanıyorum bugün bı tavuk pilav söyledim onunla duruyorum bebek yanından ayrılınca ağlıyor sonraki zamanda halim kalmıyor zaten şu bile içmeye
48 günlük bebekten şakır şakır kan gelir şu anda. Bir tüpü doldurması 10 sn falan sürer. bebeğinizden kan gelmediği için kardiyolojiye yönlendirmişlerdir sizi. Ağlayıp morardığı için değil bence. Benim oğlum da kan verirken durmaksızın asla sakinleşmeksizin ağlıyor. O an kan akışı yavaşladığı için sakinleşmeleri lazım çünkü kan az geliyor damarları baskıladığı için. Sizde hiç gelmediği için önlem amaçlı göndermişlerdir.Ben Tekrar kan verdirmek istemiyorumyani TSH da sorun olsa topuk kanı aldılar belli olmaz mıydı.siz 15gunlukken iyi vermişsiniz bizden kan çıkmadi;( ağlayınca Bir sürü kızaran moraran çocuk gördüm niye böyle dediler anlamadım sırf içinde şüphe kalmasın diye bı kardiyolojiye gostericem ama gerçekten sürekli bişey denmesinden yoruldum;(
Ben bugün mahvoldum daha yeni uyudu o ağladı ben ağladımannem 9aydir bendeydi arife gününden beri yalnızım daha bir kere ev yemeği yemedim çok yorgunum. Tek başına çocuk bakamıyorum resmen ama zamanla oturcak inanıyorum bu arada
Evet ben her banyo sonrası zeytinyağı sürüyorum.Hem gaz masajı da yapmış oluyorum .Rahatlatiyor bayaKızlar bebek yağı kullanan varmı doktor bebeğin cildi kurumuş dedi mustela yağ öneririm duş sonrası kullan dedi. Eczaneye gittim zeytinyağı ısıtıp soğutun o şekilde daha sağlıklı dedi.siz yağ suruyormusunuz
bence de öyle ya hele 1 neydi saat başı değişmek gerekiyordu benimki hem çişi hem kakayı çok yapıyorSnırım bende öyle yapıcam 6 kilo olmuşuz nerdeyse. 2 numaryı da fazla kullanmamıştım yeni geçmiştim elimdeki bezler bitince 3 alırım uzın süre gider artık.
benimkinin doğduğu zamanki kontrolünde doktor yağ ya da krem kullan cildi çok kuru demişti o ara e bebekten baby me nin yağını aldım bir iki sürmemle o kuruluğu atması bir oldu şimdi aklıma geldikçe banyo sonrası sürüyorumKızlar bebek yağı kullanan varmı doktor bebeğin cildi kurumuş dedi mustela yağ öneririm duş sonrası kullan dedi. Eczaneye gittim zeytinyağı ısıtıp soğutun o şekilde daha sağlıklı dedi.siz yağ suruyormusunuz
benimkinin bacağı çok sıkmıyordu ama sızdırdığı için yeni bir marka aldım bu arada yanlış söylemişim 2 mini almışım daha o kadar kilo almadığı için inş tam gelir. aslında biraz büyük alıp sıkı bağlamak daha mantıklıBu arada bacak kısmı dar oluyor yukarıdan bol bize fikir olsun diye söyledim 3 numara alın sizin afacan bacaktan kalınlasmaya basladıysa.
Morardığı için değil de kan çıkmadığı için göndermiştir normalde çok gelmesi lazım kanları yeni doğan bebeklerin fazla pompalanır. Ama korkmayın yine götürün dedikleri yere. Ben sürekli böyle olsa kızım hiç bir şey yapamam kolay değilBen Tekrar kan verdirmek istemiyorumyani TSH da sorun olsa topuk kanı aldılar belli olmaz mıydı.siz 15gunlukken iyi vermişsiniz bizden kan çıkmadi;( ağlayınca Bir sürü kızaran moraran çocuk gördüm niye böyle dediler anlamadım sırf içinde şüphe kalmasın diye bı kardiyolojiye gostericem ama gerçekten sürekli bişey denmesinden yoruldum;(
Mustela kullanıyorum çok memnunum benim kızım da çok seviyor masajı her gün duş aldırıyorum artık her gün masaj yapıyorum rahatlıyor, cildi de kuru değil şuan için. Ama zeytinyağ da iyidir. Onu da ocakta ısıtın kokusu gitsin iyice asiti çıkması lazım bebeklere asit zararlı. Ben konak için kullanıcam malesef konak olduKızlar bebek yağı kullanan varmı doktor bebeğin cildi kurumuş dedi mustela yağ öneririm duş sonrası kullan dedi. Eczaneye gittim zeytinyağı ısıtıp soğutun o şekilde daha sağlıklı dedi.siz yağ suruyormusunuz
Hiç düşünmedim bunu;( gelmedi kan evet dediğiniz gibi ondan kalp ten şüphelenmis olabilirler içim bı tuhaf oldu inşallah birşeyi yoktur yavrumun48 günlük bebekten şakır şakır kan gelir şu anda. Bir tüpü doldurması 10 sn falan sürer. bebeğinizden kan gelmediği için kardiyolojiye yönlendirmişlerdir sizi. Ağlayıp morardığı için değil bence. Benim oğlum da kan verirken durmaksızın asla sakinleşmeksizin ağlıyor. O an kan akışı yavaşladığı için sakinleşmeleri lazım çünkü kan az geliyor damarları baskıladığı için. Sizde hiç gelmediği için önlem amaçlı göndermişlerdir.
Yüzüne de yağ sürdunuz mu peki mustelanin yağını alicam bugün yüzüne de surebilirmiyim acababenimkinin doğduğu zamanki kontrolünde doktor yağ ya da krem kullan cildi çok kuru demişti o ara e bebekten baby me nin yağını aldım bir iki sürmemle o kuruluğu atması bir oldu şimdi aklıma geldikçe banyo sonrası sürüyorum
ben gaz için acı elma yağı diye bir
yağ duymuştum onu kullanıyorum iki üç gündür
Siz de dua edin inşallah kalbinde bir sorun çıkmasın;( birazdan mustela yağ almaya cikicam zeytinyağı asitli falan olur kaş yaparken göz çıkarmayım mustelanin ürünleri iyi oluyor zaten cildi kurutmak egzamaya davetiye çıkarıyor. yüzüne de sürdunuz mu mustelayiMustela kullanıyorum çok memnunum benim kızım da çok seviyor masajı her gün duş aldırıyorum artık her gün masaj yapıyorum rahatlıyor, cildi de kuru değil şuan için. Ama zeytinyağ da iyidir. Onu da ocakta ısıtın kokusu gitsin iyice asiti çıkması lazım bebeklere asit zararlı. Ben konak için kullanıcam malesef konak oldu
Evet çabuk büyüyorlar gerçektenbenimkinin bacağı çok sıkmıyordu ama sızdırdığı için yeni bir marka aldım bu arada yanlış söylemişim 2 mini almışım daha o kadar kilo almadığı için inş tam gelir. aslında biraz büyük alıp sıkı bağlamak daha mantıklı
Neden isitin dedi acaba yag asidi mi azaliyor oyle? Ben poposuna kantaron yagi suruyorum pisik olmasin diye eger bulamazsam onu dogal zeytinyagi surmuslugum de var. Surmemek mi lazim acabaKızlar bebek yağı kullanan varmı doktor bebeğin cildi kurumuş dedi mustela yağ öneririm duş sonrası kullan dedi. Eczaneye gittim zeytinyağı ısıtıp soğutun o şekilde daha sağlıklı dedi.siz yağ suruyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?