• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben de'sleepy natural 1 nunara kullandım. Hep sızdırdı taşırdı çişi kakayı. Cırtları da hiç güzel tutmuyordu. Sonra molfix pure & soft 2 numaraya geçtik. Hiç taşırmadı çok memnunum.
mini mi kullanıyorsun midi mi 🙈 farklı serileri varmış🙈

Sünnet görüşmesinden çıktık kızlar. Bu ay üç aşımiz var çok yormasin bebeği die araya zaman koyduk 22 temmuzda olcaz inşallah. İçim bir tuhaf oldu ya ağlayasim geldi hiç bu kadar duygusal olacağım aklima gelmezdi

Sünnet görüşmesinden çıktık kızlar. Bu ay üç aşımiz var çok yormasin bebeği die araya zaman koyduk 22 temmuzda olcaz inşallah. İçim bir tuhaf oldu ya ağlayasim geldi hiç bu kadar duygusal olacağım aklima gelmezdi
kaç aylık bebişiniz 🥹 kolaylıkla atlatırsınız inşallah hepsini ♥️

Kızlar hamileyken TSH yüksek çıkıp tiroid hapı kullanan varmı aranizda? Ben bugn doktora gittiğimde tiroid hapı kullanan annelerin bebekleri den 1ay sonra rutin kan istiyoruz tiroid durumu nasıl diye dedi
Biz kızımla kan vermeye gittik ama kızım o kadar çok ağladı ki Kan verirken morarmaya nefesi kesilmeye başladı;( hemşire bu durumu doktorunuzla konuşmam gerekiyor dedi. Doktor yanımıza geldi ve kalp için efor testi yaptirmaniİ istiyorum bu kadar morarması normal değil dedi;( çok uzgunum

Kızlar hamileyken TSH yüksek çıkıp tiroid hapı kullanan varmı aranizda? Ben bugn doktora gittiğimde tiroid hapı kullanan annelerin bebekleri den 1ay sonra rutin kan istiyoruz tiroid durumu nasıl diye dedi
Biz kızımla kan vermeye gittik ama kızım o kadar çok ağladı ki Kan verirken morarmaya nefesi kesilmeye başladı;( hemşire bu durumu doktorunuzla konuşmam gerekiyor dedi. Doktor yanımıza geldi ve kalp için efor testi yaptirmaniİ istiyorum bu kadar morarması normal değil dedi;( çok uzgunum
Ben tiroid hastasiyim ve baya yüksek doz kullandim hamileyken 125 mg levotiron ama 1. Ayda böyle birşey istenmedi bizden çok şaşırdım hatta. Bebekler aşırı agladiklarinda morarirlar ya. Benim kız kardeşim bebekken ölüyor sanardik oyle morarirdi ama çok şükür sağlıkli bir kadin oldu. Siz de rahat olun bence ya normaldir die düşünüyorum

Ben tiroid hastasiyim ve baya yüksek doz kullandim hamileyken 125 mg levotiron ama 1. Ayda böyle birşey istenmedi bizden çok şaşırdım hatta. Bebekler aşırı agladiklarinda morarirlar ya. Benim kız kardeşim bebekken ölüyor sanardik oyle morarirdi ama çok şükür sağlıkli bir kadin oldu. Siz de rahat olun bence ya normaldir die düşünüyorum
Bende kan vermek istemiyorum yada bir ay sonra verelim dedim 48gunluk bugün. Geç kalmayalım troid onemli dedi.hamileliktr ilaç kullanan annelerin bebeklerine 1. Ay dan sonra bakıyoruz dedi. Bu arada ordan çıkınca başka doktora danistim o da baktırın dedi;( çocuk çok ağlayıp morarinca nefesi falan kesildi ağlamaktan kan da veremedik boşuna ağladı o kadar;( üzerine bide kardiyolojiye yonlendirilince eve nasıl geldiğini bilemedim;( ya bencede normaldir ben çok gördüm ağlarken nefesi kesilen moraran bebekler;(

Kızlar okuduğum kadarıyla hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz. Hırıltı mesela geceleri nöbet tutuorm nefesi kesilir mi die iyice evhamlı oldum. Biz günde bir kere şırıngayla yikama yapip aspiratörle çekiyoruz ama iyi cekemior muyum bilmiyorum rahatlior ama gecmior tam olarak. Ankaranin kuru havasi da etkilior çok çabuk tikanior. İkinci sorunum dildeki beyaz süt lekesi pamukçuk mu denior ona? Karbonatli suyla temizle dedi doktor ama beceremiorm var mi tavsiyeniz? Son olarak iki gündür dikkatimi çekiyor oğlum sürekli kendi sağına eğik duruyor yamuk gibi Allah korusun. Bugün tam 2 aylik olduk ama doktorumuz tatilde cumartesi gidicez umarim ciddi bir durum değildir. Annelik dünyanın en güzel ama mental olarak en zor şeyi bakip bakip aglayasim gelior. Allah'ım evlatlarımızla sinamasin onlar hep gülsün inşallah
Bugün hırıltı yi konuştuk ciğerlerini dinledi sorun yok dedi. Çocuk da deli gibi hırıltı var burnunu temizle dedi. Sanırım bir çok bebekte bu hırıltı var.size katılıyorum anne olmak çok güzel ama bacağı mi yamuk hırıltı var nefes mi alamıyor kakasi nasıl uykusunu alabildimi sütüm yetiyor mu.. zaten sezeryandan sonra benim sütüm ilk hafta gelmedi beni herkes deli etti sütu yok diye ordan bı süt meselesi takıntı kaldı simdi cok şükür iyi geliyor ama hep bı zihnim meşgul ;( tecrübesizlik ilk bebek sorunsalı sanirim

Bende kan vermek istemiyorum yada bir ay sonra verelim dedim 48gunluk bugün. Geç kalmayalım troid onemli dedi.hamileliktr ilaç kullanan annelerin bebeklerine 1. Ay dan sonra bakıyoruz dedi. Bu arada ordan çıkınca başka doktora danistim o da baktırın dedi;( çocuk çok ağlayıp morarinca nefesi falan kesildi ağlamaktan kan da veremedik boşuna ağladı o kadar;( üzerine bide kardiyolojiye yonlendirilince eve nasıl geldiğini bilemedim;( ya bencede normaldir ben çok gördüm ağlarken nefesi kesilen moraran bebekler;(
Kan gelmediği için mi veremediniz?

çok geçmiş olsun. ben bir şey çıkmayacağına eminim inşallah 🙏♥️

Geçmiş olsun sıkıntı olmaz inşallah 🤲 çoğu bebekte oluyor diye biliyorum bir süre sonra kendiliğinden geçiyor.
Annelik o kadar zor ki çoğu zaman bir yeri acısa vicdan yaptırıyor insana.İlk kızım olunca anneme dedim hatta sen 5 çocuğu nasil büyüttün biz daha İlkte böyleyiz 🙈hoş ikincide daha rahatız ama hasta olsa yine de o telaş oluyor

Allahin izniyle birsey olmaz cektirin siz aklıniz kalmasin

Back