2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar selam, bugün 5+3 haftalık keseyi gördük. Önce karından baktı pek emin olamadı, sonra vajinal bakıldı gördü. 7 mm :) 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah yeni gidenler durumlarınız nedir :)
Beş haftalık iken Sadece kese gordunz demi. İçinde bebek yoktu

Evet geçiyor yaşandığın kötü şeyleri unutuyorsun , diğer hamilelikten farklı cinsiyeti ne bebişinizin sağlıcakla kucağınıza alın 🥰
Kesinlikle diper hamilelikten farklı oluyor hepsi aynı olmuyor kızımda çok rahattım 10 gün hafifi bulantım oldu geçti daha da hiç bişeyim olmadı sadece karnım büyüyordu. Yine kızım olacak çok şükür ki🙏 O kadar çektim ama rabbim gönlüme göre olanı verdi yine. Zor olan güzelliğiyle gelir derler. Çok şükür canım. Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah 🙏

Ben de mayıs gebelik gözüküyorum sağlıkla inşallah haftam 7 gözüküyor ama bebek 6 haftalık pkos olduğum için geç döllenme olabilir okuduğum kadarıyla sıkıntısı yok ama her gün ufak ufak ağrıyan karnım kasigim iki gün önce fena ağrıdı simdi hiçbir ağrı kramp yok o günden beri doktora gitmeli miyim hanımlar normal mi :/

Kızlar adet tarihime göre bu gün 6+6 yım. Ama doktora gittim ilk muayenem. Doktor şuan beş buçuk haftalık görünüyor dedi ve sadece keseyi gordu bebeği görmedi. On gün sonra tekrar gel dedi.bu durumu yaşayan var mı aranizda

İlk gittiğimde bende de görünmedi çok küçük dedi ama sonra gittiğimde gördük 5 hafta daha çok küçük oluyor gorunmeyebiliyor endişelenme canım iki hafta sonra netleşir iyice

Kızlar adet tarihime göre bu gün 6+6 yım. Ama doktora gittim ilk muayenem. Doktor şuan beş buçuk haftalık görünüyor dedi ve sadece keseyi gordu bebeği görmedi. On gün sonra tekrar gel dedi.bu durumu yaşayan var mı aranizda
Benimde 8 olmam gerekirken 6+3 um şuanda gec dollenme dedi biraz tedirgin oldum ama burada bayanlar normal gec dollenme bizlerinde basina geldi yazanlar olmus

Ben dış gebelik gecirdim canim maalesef bu sureci reyap hastanesi Feride hanimla geçirdim. Memnunum devam edecegim kendisiyle
Aa yeniden hatırlatmak istemezdim.. ben yeni girdim gruba çok sayfa olunca hepsini okuyamadım tabi.. çok teşekkür ediyorum ben de bir bakayım..

Aa yeniden hatırlatmak istemezdim.. ben yeni girdim gruba çok sayfa olunca hepsini okuyamadım tabi.. çok teşekkür ediyorum ben de bir bakayım..
Yok canim önemli degil daha yeni tedavim bitti zaten. Zorlu bir süreçti. Dış gebelik oldugu icin ilac tedavisi oldum ilac vücutta depolaniyormus o yuzden 6 ay kadar korunma surem var. Ama Feride hanim iyi ilgilendi surekli takip etti. Onun sayesinde erken tani kondu ve ameliyatsiz bir sekilde atlattim bu sereci. Reyapta Duygu hanimada iyi diyorlar devlet hastanesinden gelmis. Birde Toygun Başaran varmış araştırabilirsin canim

6. haftamdayım uyku dışında bir belirtim yok benim. Bende endişeleniyorum ama annem ve ablam rahatlatıyor. Onların da hiç olmamış.
Evet bi de uyku diye bişey var zaten 7/24 uyurum nerdeyse😁 doktorum da belirti olmamasının kötü bir şey olmadığını söyledi ama yine de düşünüyoruz işte

Kesinlikle diper hamilelikten farklı oluyor hepsi aynı olmuyor kızımda çok rahattım 10 gün hafifi bulantım oldu geçti daha da hiç bişeyim olmadı sadece karnım büyüyordu. Yine kızım olacak çok şükür ki🙏 O kadar çektim ama rabbim gönlüme göre olanı verdi yine. Zor olan güzelliğiyle gelir derler. Çok şükür canım. Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah 🙏
Benımde bir kızım var ne yalan söylim gönlümden geçen yine kız Ama oncelık tabiki sağlıklı olması Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin 🥰

X