2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim bebeğim yüzünde çizikle doğdu. Çizip duruyor gördükçe elini indiriyorum. Özellikle uyanmaya çalışırken elleri yüzünde. Eldiven hiç kullanmadım. Nereye kadar eldiven kullanacağız ki büyüyorlar. bebeğimin ayağında çorap bile durmuyor çıkıyor. Ayaklı tulum giydiriyorum mecburen. Emzik kullandığı için elini çok emmiyor ama emzik yoksa elini emiyor. Emmesi de normal refleks, ilerde el emmek yerini her bulduğunu ağzına götürmeye dönüşecek. Öyle böyle öğrenecekler.

Ben sadece emzirirken çıkarıyordum onda da kaşla göz arasında jilet gibi çiziyordu heryerini gerçi çok hızlı iyileşiyor çizikler ya cizsin o sorun değilde doktor gözüne dikkat et deyince korktum çocuğa çok eldiven taktım simdi vicdan yapıyorum;( başında olduğum sürece eldivensiz birakicam zaten nasıl ters bı gunse yavrum kendini çizmesin diye dikkat ederken kedim ayagini tirmaladi çocuğun valla ne kadar dikkat edersem edeyim oluyor biseyler

Burun tıkanıklığı diye gittim üst solunum yolları enfeksiyonu geçirmişiz 2 3 güne tamamen geçer dedi doktor

Ben hiç takmadım bir kere derin çiziği var kesiyorum ve törpülüyorum şu makineli törpülerden sipariş ettim

kızlar bu masajı açken yapmams izin vermiyor çok ağlıyor başka bir zaman yapabilir miyim

8.hafta atağını yaşayanlar ne gibi belirtiler oldu? Nasıl anladınız?
Sanırım bugün başladı bizim. Uykusu çok hafif uyanıyor ve sürekli emmek istiyor, huzursuzluk var üstünde ve ağlıyor sadece memede sakin. Gazlı bir bebek değil normalde 8. Hafta atağı olduğunu düşünüyorum. Banyo yaptırdım masaj yaptım biraz daha rahatladı şuan uyuyor bakalım. Siz de nasıl?

Ah güzelim benim. Çok geçmiş olsun iyileşir annesi üzme kendini güçlü bir kız o çok yol katetti. En kısa sürede çıkarsınız inşallah

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah Bunu da atlatirsiniz

Rabbim safi ismiyle sifasini versin minigin nefesmi alamiyordu valla benim oglusunda burnu arada tikaniyo hirilti bazende öksüruk oluyo korktum bendemi doktora gotürsem acaba

Ay çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şafi ismiyle şifa versin inşallah...

Rabbim safi ismiyle sifasini versin minigin nefesmi alamiyordu valla benim oglusunda burnu arada tikaniyo hirilti bazende öksüruk oluyo korktum bendemi doktora gotürsem acaba
Mutlaka. Bizimki de üst solunum yolları enfeksiyonu geçirmiş bizden alıp, farkında olduk ama emin olamadık bayram da olunca anca bugün götürdük. Öksürük günde 10 seferi geçerse ve ateş de varsa tehlikeli.

Bizimkinin de çok hafif. Emme isteği çok yüksek ellerini yumruk yapıp emiyor. Ama bu atakta eller keşfediliyomuş henüz farkında değil ama acayip hareketliyiz eller kollar bacaklar durmuyor keyfi yerindeyken bile.

çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, en kısa zamanda sağlıkla taburcu olsun inşallh. neyi vardı kızınızın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…