- 30 Mayıs 2015
- 4.806
- 11.229
- 208
- 33
- Konu Sahibi NurseCelline
- #18.481
galiba masajı gün içinde ağlamıyorken de yapmalıyız. gaz çıkarmayı öğrenebilsin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben sana arkadaşın bebeğini anlatayım onunki kolikti. Ağlamaktan halsiz düşüp uyuyormuş. Gazını atsa da durmuyormuş hiç. Hep ağlıyormuş. Artık kıpkırmızı kesiliyordu derdi hep. Katılacak diye çok korkardım derdi. 5. Aydan sonra falan rahatlamış. Çünkü hareketler artıyor ya. Bebek kurtarmış kendini. Seninki normal duruyor. Sadece gazını kolay atamıyor. O da çok normal.şöyle oluyor 3 saat kesintisiz değil de aralarda susup aralarda yine nöbet gibi ağlıyor. böyle daha çok bağırma şeklinde ayaklarını karnına çekiyor sustuğu zamanda da biz masaj yapıyoruz
Sen söyleyince hemen baktım. Böyle bir uygulama buldum.ben de yeni bir uygulama buldum. yatak odasında evin interneti çekmiyor telefonunki de yetmez diye çok youtube açamıyorum bir de youtube açarken telefonu kullanamıyorum diye bu uygulama kurtarıcım oldu. adı: bebek uyutucu
Çok fena kuduruk oluyorlar haaaa demedi deme oturakla yıkamaya başladım bende dönmeye başlayınca onu da tavsiye ederimdönünce de bağlar yıkarım
Gazı deli tavan yaptığı anda masaj hareketlerini yapmak nerdeyse imkansız oluyor zaten sakin olduğu zamanlarda yapabilirsin.Karnina zeytinyağı ile yapıyorum ben ayak altına ,youtubeda epey var masaj videolari.galiba masajı gün içinde ağlamıyorken de yapmalıyız. gaz çıkarmayı öğrenebilsin diye
Enzim testleri normal kan tahlilinden farklı sanırım. Iki kez kan bir kez idrar tahlili yapıldı bizde.Look Up enzim testleri yapıldı onlar normal çıktı. Normalse anne sütüdür denildi. Zaten düşük seyrediyor azalarak bitti. Benim çocuk doktorum bebeği muayeneye götürme sağlık ocağı izlemleri yapar bir sorun olursa o zaman gel dedi. Hastaneler bebekler için doğru yerler değil dediği için ben de gitmedim.
Ben bi hevesle aynisini aldim canim benim kizim hic sevmedi :) asla durmuyor icinde. Joienin elektirikliside var onda da durmuyor. Anne yani beşiginin otomatik sallamasi var onu acincada sevmiyo. Benim kizim sallanmayi sevmiyor galiba gerci bu grubun en bastan beri aykiri bebegi. Kendi kafasina gore yasiyorBunu almayı düşünüyorum. Alan var mı? Arkadaşımda babybjörn marka var. Çok memnun. Her yere onunla gidiyor. Çocuğu ona koyup bütün işlerini yapıyor. Bende ablamın joie marka elektrikli ana kucağı var. Çocuğun boynu kısılıyor resmen. Ayaklarını da sallayamıyor. Hiç beğenmedim onu. Bu bayaa iyi duruyor.
Bnde basta mamayi siringayla vermeye usendim biberon verdim. Memeyi sonradan alamadi. Bende her zaman duzenli sagim yapamadim. Sutum iyice kesildi. Artik damla geliyor. Mamayla besleniyor kizim. Degisken bende bu durum kiminde oluyor kiminde olmuyorSelamlar herkese. Ben aslında haziran annelerindeyim ama önden fikir olsun diye bu topiği de takip ediyorum. Hepimizin bebeği sağlıklı, mutlu olsun hep dilerim ki.
Aranizda hem biberonla mama verip hem emziren var mı? Benim bebegim emmeyle doymuyor. Mamayi şırınga ile vermek de baya yoruyor bazen, özellikle gece. Meme reddi yaşamadan ikisini bir götürebilir miyim merak ediyorum
çok üzüldüm canım arkadaş için gerçekten çok zor insan kendini aşırı çaresiz hissediyor. demek ki benimki gazdan o zaman birazcık içim rahatladı çok sağolYa ben sana arkadaşın bebeğini anlatayım onunki kolikti. Ağlamaktan halsiz düşüp uyuyormuş. Gazını atsa da durmuyormuş hiç. Hep ağlıyormuş. Artık kıpkırmızı kesiliyordu derdi hep. Katılacak diye çok korkardım derdi. 5. Aydan sonra falan rahatlamış. Çünkü hareketler artıyor ya. Bebek kurtarmış kendini. Seninki normal duruyor. Sadece gazını kolay atamıyor. O da çok normal.
gerçekten tam dediğin gibi ellerim su topladı masaj yapmaktanGazı deli tavan yaptığı anda masaj hareketlerini yapmak nerdeyse imkansız oluyor zaten sakin olduğu zamanlarda yapabilirsin.Karnina zeytinyağı ile yapıyorum ben ayak altına ,youtubeda epey var masaj videolari.
yaaa tahmin edebiliyorum benimki şimdiden çok hareketli evett onu görmüştüm çok tatlı duruyorÇok fena kuduruk oluyorlar haaaa demedi deme oturakla yıkamaya başladım bende dönmeye başlayınca onu da tavsiye ederim
Happykids i kullanıyorum.Atak haftaları yok bunda ama atak haftası için ücretli uygulama var harika haftalar en detaylisi orda zatenHanımlar bebeğinizin gelişimini takip etmek için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Ben bebek+ ve elika indirdim ama onlarda da aşılar ve atak haftaları vs gibi gün gün hatırlatma yok sanirim
Google dan uygulamasını ücretsiz indirebilirsinizHappykids i kullanıyorum.Atak haftaları yok bunda ama atak haftası için ücretli uygulama var harika haftalar en detaylisi orda zaten
Baktım şimdi de bulamadımGoogle dan uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz
Regl ise sütü etkiler. 1-2 güne kendiliğinden düzelir. Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.Arkadaşlar selam, size bir şey danışmak istiyorum. Sütüm gayet geliyordu ve yetiyordu. Ama dün bir anda kesildi. Stres, Üzüntü, diyet vs bir durum yaşamadım. Bugün de öyle gelmiyor, iki göğsümden de max 40 cc süt çıkıyor. Dün biraz açık pembe lekelenmem oldu, bugün de ara ara oluyor. Acaba regli mi olucam da sütümü etkiledi diye düşündüm? Bilmiyorum ama nedenini anlamaya çalışıyorum. Ve sütümü geri getirmek için boş da olsa sağım yapmaya başladim, sizin de bir öneriniz var mı
Ah inşallah düzelir, teşekkür ederim.Regl ise sütü etkiler. 1-2 güne kendiliğinden düzelir. Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.