• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Eki Görüntüle 3267790
Kızlar bize yatış verildi ciğerlerine inmiş. Çok ağlıyorum. Dua edin kizima. Yavrumun delinmedik yeri kalmadi. Korkacan oldu uyuyor şimdi surekli korkarak uyaniyor. Gördükçe kizimi boyle durduramiyorum kendimi. Rabbim tüm cocuklari korusun. Dikkat edin arkadaslar.
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir atlatırsınız

Eki Görüntüle 3267790
Kızlar bize yatış verildi ciğerlerine inmiş. Çok ağlıyorum. Dua edin kizima. Yavrumun delinmedik yeri kalmadi. Korkacan oldu uyuyor şimdi surekli korkarak uyaniyor. Gördükçe kizimi boyle durduramiyorum kendimi. Rabbim tüm cocuklari korusun. Dikkat edin arkadaslar.
canım kuzummm çok geçmiş olsun ben de çok üzüldüm. inşallah hemen yarına kadar iyileşmiş olur melek kızın🙏♥️ lütfen sıkma canını doktorlar hemen iyileştirirler ♥️

Ben kullanıyorum çok memnunum açıkçası 1 ay falan eldiven kullandık, çok hızlı uzuyor iki günde bir törpü yapıyorum
ben de törpüden çok memnunum sanırım 1 hafta eldiven taktım hem bebiş bırakmıyordu hem de sıcak diye takmak istemedim

kızlar oğlumun boynu isilik olmuştu pişik kreminden sürdüm geçti çoğu yeri ama hava almayan tam gıdı kısmı yara gibi olmuş çok kötü 😔 önerisi olan var mı napabilirim
F61C2B8E-DB85-466F-B865-D273FB63A561.jpeg

Eki Görüntüle 3267790
Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah, senin kızın çok güçlü bunu da atlatıcaksınız annesi

Eki Görüntüle 3267790
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlanır yavrum 🙏

Eşim indirimli diye almış ama genel olarak dışarı kaçıyor .Allahtan bir paket 🙈molfix pure softtan şasmam daha .O çok iyi onun kaka sizdirmaz bariyeri var özel.
ay ondan alıcam ben de yorumları çok iyi. bebiş 4.5 kilo olmuş sence 2 beden mi alayım 3 mü🙈

Kızlar okuduğum kadarıyla hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz. Hırıltı mesela geceleri nöbet tutuorm nefesi kesilir mi die iyice evhamlı oldum. Biz günde bir kere şırıngayla yikama yapip aspiratörle çekiyoruz ama iyi cekemior muyum bilmiyorum rahatlior ama gecmior tam olarak. Ankaranin kuru havasi da etkilior çok çabuk tikanior. İkinci sorunum dildeki beyaz süt lekesi pamukçuk mu denior ona? Karbonatli suyla temizle dedi doktor ama beceremiorm var mi tavsiyeniz? Son olarak iki gündür dikkatimi çekiyor oğlum sürekli kendi sağına eğik duruyor yamuk gibi Allah korusun. Bugün tam 2 aylik olduk ama doktorumuz tatilde cumartesi gidicez umarim ciddi bir durum değildir. Annelik dünyanın en güzel ama mental olarak en zor şeyi bakip bakip aglayasim gelior. Allah'ım evlatlarımızla sinamasin onlar hep gülsün inşallah

neye geçeceksiniz benimkinde de popo kısmında kızarıklık oldu bezden mi bilmiyorum ama. sızdırmaya kadar memnundum🤷🏻‍♀️
Ya Molfix kullanmıştım memnun da kaldim ona dönerim herhalde. 2 numaradan devam acaba diorm dar mi gelior elimde bir paket prima var ama 3 numara olmadi onu denicem ama sürekli primayla gidemeyiz ya sanmiorm. Molfix iyi geldi

Bu arada erkek bebek annelerim sünneti naptiniz? Biz şimdi görüşmeye gidiyoruz. Erken sünneti öneriyor hep doktorlar ne düşünüyorsunuz

Ya Molfix kullanmıştım memnun da kaldim ona dönerim herhalde. 2 numaradan devam acaba diorm dar mi gelior elimde bir paket prima var ama 3 numara olmadi onu denicem ama sürekli primayla gidemeyiz ya sanmiorm. Molfix iyi geldi
prima çok pahalı ya ben de uygun diye sleepy almıştım ama sızdırması da hiç iyi olmuyor 🤷🏻‍♀️ şimdi molfix e baktım 2 numara mini ve 3 numara midi var hangisini alacağıma karar verip bir an önce sipariş etmeliyim benim bebişe bez yetiştiremiyorum🤣🤣

Bu arada erkek bebek annelerim sünneti naptiniz? Biz şimdi görüşmeye gidiyoruz. Erken sünneti öneriyor hep doktorlar ne düşünüyorsunuz
ben 40 ında kalça çıkıklığı için doktora gittiğimde sünnet için de göstereceğim bir an önce yaptırıp kurtulmak istiyorum

Back