- 27 Temmuz 2013
- 185
- 143
- 303
- 26
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #18.541
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir atlatırsınızEki Görüntüle 3267790
Kızlar bize yatış verildi ciğerlerine inmiş. Çok ağlıyorum. Dua edin kizima. Yavrumun delinmedik yeri kalmadi. Korkacan oldu uyuyor şimdi surekli korkarak uyaniyor. Gördükçe kizimi boyle durduramiyorum kendimi. Rabbim tüm cocuklari korusun. Dikkat edin arkadaslar.
canım kuzummm çok geçmiş olsun ben de çok üzüldüm. inşallah hemen yarına kadar iyileşmiş olur melek kızınEki Görüntüle 3267790
Kızlar bize yatış verildi ciğerlerine inmiş. Çok ağlıyorum. Dua edin kizima. Yavrumun delinmedik yeri kalmadi. Korkacan oldu uyuyor şimdi surekli korkarak uyaniyor. Gördükçe kizimi boyle durduramiyorum kendimi. Rabbim tüm cocuklari korusun. Dikkat edin arkadaslar.
çok teşekkür ederim bugün biraz denedim daha iyi sanki kuzucum. belki de aşı etkisidir genel olarak huysuzdu ama akşam nöbet gibi geçirmedi çok şükürEmzir ,gazını çıkar bi on beş dk sonra yapabilirsin
ben de törpüden çok memnunum sanırım 1 hafta eldiven taktım hem bebiş bırakmıyordu hem de sıcak diye takmak istemedimBen kullanıyorum çok memnunum açıkçası 1 ay falan eldiven kullandık, çok hızlı uzuyor iki günde bir törpü yapıyorum
Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah, senin kızın çok güçlü bunu da atlatıcaksınız annesiEki Görüntüle 3267790
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlanır yavrumEki Görüntüle 3267790
Ne dedi doktorunuzBizde birazdan doktlra girecegiz bakalim ne diyecrk gece biraz burnu tikandi korktum sabah getirfim
Mevsimsel alerjik rinit.reflü birde bogazda kıjirdak oluyormus o daha gelisimini tamamlamamis onrmli birey degil hirilti ses ordan geliyo dedi kendiliginden gecer dedi ciger filmi istemedi gelisimi gayet iyi dediNe dedi doktorunuz
Eşim indirimli diye almış ama genel olarak dışarı kaçıyor .Allahtan bir paketkızlar sleepy kullanan var mı 3 seferdir çiş dışarı kaçıyor
Bana da annem almış bitsin die bekliorm hem tasiriyor hem de kizarior sanki bacak kısımlarıkızlar sleepy kullanan var mı 3 seferdir çiş dışarı kaçıyor
neye geçeceksiniz benimkinde de popo kısmında kızarıklık oldu bezden mi bilmiyorum ama. sızdırmaya kadar memnundumBana da annem almış bitsin die bekliorm hem tasiriyor hem de kizarior sanki bacak kısımları
ay ondan alıcam ben de yorumları çok iyi. bebiş 4.5 kilo olmuş sence 2 beden mi alayım 3 müEşim indirimli diye almış ama genel olarak dışarı kaçıyor .Allahtan bir paketmolfix pure softtan şasmam daha .O çok iyi onun kaka sizdirmaz bariyeri var özel.
Ya Molfix kullanmıştım memnun da kaldim ona dönerim herhalde. 2 numaradan devam acaba diorm dar mi gelior elimde bir paket prima var ama 3 numara olmadi onu denicem ama sürekli primayla gidemeyiz ya sanmiorm. Molfix iyi geldineye geçeceksiniz benimkinde de popo kısmında kızarıklık oldu bezden mi bilmiyorum ama. sızdırmaya kadar memnundum
prima çok pahalı ya ben de uygun diye sleepy almıştım ama sızdırması da hiç iyi olmuyorYa Molfix kullanmıştım memnun da kaldim ona dönerim herhalde. 2 numaradan devam acaba diorm dar mi gelior elimde bir paket prima var ama 3 numara olmadi onu denicem ama sürekli primayla gidemeyiz ya sanmiorm. Molfix iyi geldi
ben 40 ında kalça çıkıklığı için doktora gittiğimde sünnet için de göstereceğim bir an önce yaptırıp kurtulmak istiyorumBu arada erkek bebek annelerim sünneti naptiniz? Biz şimdi görüşmeye gidiyoruz. Erken sünneti öneriyor hep doktorlar ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?