• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar bide bebeğimin uykusu çok ağır burun çene kulak yanak hepsini sıkıyorum oynuyorum ayaklarını gıdıklıyorum yok. Geçen elimle ılık su sürdüm yüzüne. Yine yok. Hala da aynı. Kalkınca da uyukluyor memede napıcam bilemiyorum 😔😔
Ben mama verdiğim zaman uyanmıyordu sürekli uyandırmaya çalışıyorduk. Şimdi mamayı kestik acıkınca uyanıyor siz de de böyle bir durum olabilir mama yiyorsa

Aaay çok mutlu oldum çok inşallah şaş Salim aldırdı öz kucağınıza bence bu ay sonra daha böyle şeyler yapmıcam kafama takmışsam inanın herkes bambaşka konuşuyor pik gördüğümde ilişki oldu sonra oldu tamamen silikleşliğindr olmadı bana yazmışlar en önemlisi o gün neden olmadı olsa yapardım herhalde olmamış yani artık sinirim o kadar bozuk ki sayfalara bakmıyorum ister istemez arastırıyprum yazmışlar 8 gündür birlikte oldum bekliyorum damızlık hayvan gibi neyse herkese saygım var ama artık sinirlerim bozuldu 8 10 gün nirlikte nasıl devam ediyor inşallah banada öyle bir cinsel güç verirler de öyle olurum yataktan çıkmam hahahhaha
Çok teşekkür ederim😘8 gün ard arda mı birlikte olmuşlar?Her gün birlikte olmak erkek sperminin kalitesini düşürür.Çok insan piki gördüğünde değerlendiriyor,ama embriolog İdil hanım(instagram ve youtubeda bula bilirsiniz) var,o diyor ki, yumurtlamadan önce birlikte olunca hamilelik şansı daha çoktur.Erkek spermleri 3-4 gün yaşıyor.O yüzden ben adet bitiminden sonra düzenli ilişki olmasını daha uygun buluyorum.Bu ovulasyon testleri de bazen stres yapa bilir,sizde de öyleyse yapmayın,benim dediğim gibi 2 günden bir ilişki yaşayın ve akışına bırakın.İlişki sonrası ayağa kalkıp yıkanmayın,10-15 dk ayaklarınızı karnınıza çekip uzanın.Dr mfk yöntemi var,onu da deneye bilirsiniz,internetden araştırın.Ben hamile kaldığım ay akıntım her zamankinden daha az olmuştu,o da ihtimal vermeme sebeplerimden biriydi.

Kizlar ben de dogum yaptim 18 mayista. Önce suyum geldi sonra sancilarim ve normal dogurdum. 2. cocugum oldugu icin sürec cok hizli oldu. Bebegi henüz dogmamis annelere Allahtan kolaylik ve bir nefeste kavusmalarini diliyorum
Massallah Size Allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.kaç haftalıkken doğdu benimde 2. Hala bekliyorum

İlk günler bnde süt yok sanıyodum ama çişli bez önemliymiş. Malt içecek var e bebekte süt yapyor dene bence

Sarılık yok dimi bnm ki altını değişirken uyanıyo bide öyle dene
Altını değişirken bile uyanmıyo o kadar derin uyurken. Sarılık yok sürekli yediriyorum.
Ben mama verdiğim zaman uyanmıyordu sürekli uyandırmaya çalışıyorduk. Şimdi mamayı kestik acıkınca uyanıyor siz de de böyle bir durum olabilir mama yiyorsa
Arada takviye yapıyorum ama onu vermediğim öğünde de yapıyor bunu sarılığı da yeni geçti halbuki bişe yok

Kızlar yazamadım kusura bakmayın Çarşamba günü sabah 5bucuk gibi suyum geldi hastaneye 7,lbucuk gibi gittik evde biraz sancılarımi bekledim. Hast. Gittiğimizde 3cm açıklık vardı nst de 100u geçen sancılar vardı suyum gelmeye devam etti ama bebek malesef asagi inmedi .kilosunun 3.5uzeri olmasi suyumun çok azalmasi ve üzerine tekrar Cati muayenesi ile basiklik konuşulunca alttan çok kesi dikiş yersin dedi sezeryan olarak karar verdik.

Sezeryan da eşim ve teyzem de olduğu için rahat geçti diyebilirim ama dikişler beni yordu iki gündür .iki saatte bir emzirme olayına yeni adapte olabildim çok fazla Uykusuzluk yaşadım 2gunde 2saat uyumuşumdur. Süt sorunu yaşamadım masajlar ise yariyor gerckten.yine e bebekten malt içecekleri aldırdım bugün ilk 10gun ne kadar emzirsen o kadar güçlü bağışıklık dedi doktor..

Kızımdan fırsat bulup yazamadım merak eden arkadaşlar olmuş özelden bir süru yazan arkadaşlar çok sağolun burada aile gibi olduk .bundan sonrada bebek ile ilgili yazdıklarınizdan faydalanirim inşallah🥲♥️

Sezeryandan sonra antibiyotik kullandınız mı bana kan sulandırıcı iğne vs de yazdı doktor

Kızlar yazamadım kusura bakmayın Çarşamba günü sabah 5bucuk gibi suyum geldi hastaneye 7,lbucuk gibi gittik evde biraz sancılarımi bekledim. Hast. Gittiğimizde 3cm açıklık vardı nst de 100u geçen sancılar vardı suyum gelmeye devam etti ama bebek malesef asagi inmedi .kilosunun 3.5uzeri olmasi suyumun çok azalmasi ve üzerine tekrar Cati muayenesi ile basiklik konuşulunca alttan çok kesi dikiş yersin dedi sezeryan olarak karar verdik.

Sezeryan da eşim ve teyzem de olduğu için rahat geçti diyebilirim ama dikişler beni yordu iki gündür .iki saatte bir emzirme olayına yeni adapte olabildim çok fazla Uykusuzluk yaşadım 2gunde 2saat uyumuşumdur. Süt sorunu yaşamadım masajlar ise yariyor gerckten.yine e bebekten malt içecekleri aldırdım bugün ilk 10gun ne kadar emzirsen o kadar güçlü bağışıklık dedi doktor..

Kızımdan fırsat bulup yazamadım merak eden arkadaşlar olmuş özelden bir süru yazan arkadaşlar çok sağolun burada aile gibi olduk .bundan sonrada bebek ile ilgili yazdıklarınizdan faydalanirim inşallah🥲♥️

Sezeryandan sonra antibiyotik kullandınız mı bana kan sulandırıcı iğne vs de yazdı doktor
Gözün aydın hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Antibiyotik ve kan sulandırıcı standart. Bana kan ilacı da yazılmıştı. Ağrı kesici de alabilirsin. Kendini üşütme ve o klasik omuz ağrısını yaşamazsan çok şanlısın. Bebek heyecanı doğum ağrısı derken uykun gelmeyebilir hatta kendini mental olarak çok dinç hissedebilirsin ama uyumalısın. Uyku ve sıvı alımı olmazsa sütün devamı kesintiye uğruyor. Uyumazsan ummadığın an sütün azalır. Azalırsa sen de strese girersin kısır döngüye dönüşür.

Altını değişirken bile uyanmıyo o kadar derin uyurken. Sarılık yok sürekli yediriyorum.

Arada takviye yapıyorum ama onu vermediğim öğünde de yapıyor bunu sarılığı da yeni geçti halbuki bişe yok
Kizimda hastanede ebeler islak mendille vücudunu yada ayak altlarini sildirmislerdj bende evde oyle yaptım ilk bir hafta 10 gün sarılik icin cok onemliymiş

Maşallah annesi uyumak istiyo demek sarılıgı yoksa bı sorun yoktur 3 saat açlığı geçirme yinede elbet normal düzene binecek. Bana doğum yaptığım gece hemşire dedi ki iki saatte uyanmadıysa bir saat daha uyuyabilir Sonuçta bu çocuk gözlerini yeni açtı gece 3 saat uyumasında bir problem yok demişti

Kızımdan fırsat bulup yazamadım merak eden arkadaşlar olmuş özelden bir süru yazan arkadaşlar çok sağolun burada aile gibi olduk .bundan sonrada b ile ilgili yazdıklarınizdan faydalanirim inşallah🥲♥️

Maşallah canım gözün aydın kurtuldun sende ben antibiyotik kullanıyorum hala ve,aktif emziriyorum ilk iki gün bende hiç uyımadım ama heyacandan uyku tutmadı hep bebeğim deydi gözüm sonradan uyumaya basladım az,da olsa artık alıstık zaten uykusuzlıga hamileliğin son iki ayı hiç uyumsmıştık hatırlasana☺

MaşaAllah canım. Geçmiş olsun hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin. Sağlıkla sıhhatle ikinizdr çıkmışsınız hastaneden daha güzeli ne olanilir. 😍 bende benim kızı bekliyom bir gelmedi. İlk kızım 39+0 da doğmuştu. Buda o vakitmi doğacak bilemedim. 2 günüm kaldı 39+0 a.

Merhaba kızlar doğumu gerçekleşenleri tebrik ederim, bekleyenler de sağlıkla kavuşsunlar inş 🥰 ben de doğum çantası hazırlıyorum. depend kaç paket gerekli acaba? 1 paket olsa yeter mi?

Merhaba kızlar doğumu gerçekleşenleri tebrik ederim, bekleyenler de sağlıkla kavuşsunlar inş 🥰 ben de doğum çantası hazırlıyorum. depend kaç paket gerekli acaba? 1 paket olsa yeter mi?

Ben 1 paket koydum sonrasında mesane pedi ya da normal gece pedi genelde yeterli oluyor dediler

Merhabalar gözünüz aydın güle güle büyütün inşallah. Bende sizinle aynı durumdayım şuan 36 haftalığız tansiyon var 4 kez alfamet kullanıyorum hastane de daha da çok artıyor inşallah bende sağlıkla kucağıma alabilirim 🎀
Merhaba telaşemden mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın ben 36+4 de doğum yaptım Allahın izniyle sağlıcakla sizde yavrunuza kavuşun inşallah belkide kavuşmuşsunuzdur bilmiyorum ama Rabbim yardımcınız olsun🌸🐣🤲🏻

Bir paket yeterli canim ben iki paket almıştım biri fazla oldu doğumu yaklaşan arkadasima verdim

Çok teşekkür ederim😘8 gün ard arda mı birlikte olmuşlar?Her gün birlikte olmak erkek sperminin kalitesini düşürür.Çok insan piki gördüğünde değerlendiriyor,ama embriolog İdil hanım(instagram ve youtubeda bula bilirsiniz) var,o diyor ki, yumurtlamadan önce birlikte olunca hamilelik şansı daha çoktur.Erkek spermleri 3-4 gün yaşıyor.O yüzden ben adet bitiminden sonra düzenli ilişki olmasını daha uygun buluyorum.Bu ovulasyon testleri de bazen stres yapa bilir,sizde de öyleyse yapmayın,benim dediğim gibi 2 günden bir ilişki yaşayın ve akışına bırakın.İlişki sonrası ayağa kalkıp yıkanmayın,10-15 dk ayaklarınızı karnınıza çekip uzanın.Dr mfk yöntemi var,onu da deneye bilirsiniz,internetden araştırın.Ben hamile kaldığım ay akıntım her zamankinden daha az olmuştu,o da ihtimal vermeme sebeplerimden biriydi.
Bu ay pik görmeden önceki gün piki değerlendirdim çatlama olmadı o yüzden stres oldum ama bı sefer ovu testi yapmayacağım 2 günde bir ilişki olarak devam edeceğim bende bu 3. Ovu testi ovu testleri daha da stres yapıyor beni dediğiniz gibi onu fark ettim çok teşekkür ederim sizlere yardımınıza da benim geçen ay regl kanamam çok tuhaftı hamile kalan arkadaşlarım bizimde öyleydi som regl demişti ama bakalım bi ❤️🥹🙏

Merhaba telaşemden mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın ben 36+4 de doğum yaptım Allahın izniyle sağlıcakla sizde yavrunuza kavuşun inşallah belkide kavuşmuşsunuzdur bilmiyorum ama Rabbim yardımcınız olsun🌸🐣🤲🏻
Daha kavuşamadık canım dr 38 görmek istiyor tansiyonum evde genelde normal hastane de sıkıntı 🥴

Ben eve geldiğimde 4 kg gitmişti ayaklarım ellerim davul gibiydi gerçekten ve ağrıyordu artık ödemden ağlayacak gibi oluyordum. Şuan ayakkabılarıma girebiliyorum ödemim yok denecek kadar az verdiğim kg 9 😍
Ya sorma benim de öyle ayaklarım ellerim o kadar şiş ki ayak bileğim yok resmen şişlik hep
Bnde 3.gün tartıldığımda 4 kiloya yakın vermiştim bebek de 3500 küsür doğdu 😅 2 gün sonra baktım 3 kilo daha gitmiş... onun üstüne bacak şişliğim indi bilmiyorum kim bilir ne kadar gitti 😄

Dün burdaki mesajımı beğenmişti bu gece saat 3 buçukta. Ama cevap yok vakti olmadı sanırım
kaç gün oldu doğum yapalı benim daha inmedi şişliklerim bir daha tartılmadım 1 hafta olsun öyle tartılayım dedim yeniden ☺️

Veriliyor mu bari sonrasında😅
İlkinde aldığım kilonun 17 kilosunu 2 ay da vermiştim daha da veriyordum bebeğim 2 aylıkken 2.ye hamile kaldım o yüzden ilkinden yarısı kaldı eğer tekrar hamile kalmasaydım 6-7 ayda verirdim o kalanı da 2 yılda 2 gebelik ile toplamda 40 kilo fazladayım şuan bakalım iyileşince başlıcaz ☺️😃 verilir tabiki dikkat etmek lazım sadece 😃 sonuçta hep bu kiloda değildim 60 kiloydum uzun yıllardır o yüzden çabuk gideceğine inanıyorum 😎

Kızlar benim psikoloji hiç iyi değil depresyon a Mı girdim ne sürekli aglıyorum herşeye aglıyorum kmseye kendimi ifade edemiyorum bilmiyorum napcam
Herkes bu duruma geliyor bence maalesef bende öyleyim bu aralar kızıma bakamıyorum oğlumu kucağıma alamıyorum sezeryan sonrası zorluğu işte bende çocuklar da bakıma muhtaç gibiyiz hemen ayağa kalkıp herşeyi ben yapmak çocuklara bakmak istiyorum ama daha 3 gün oldu doğum yapalı imkanı yok öyle olunca da ağlıyorum sinirlerim bozuluyor ama geçecek inşallah 40.çıkınca herşey çok güzel oluyor cidden şu 40 ının çıkması önemli bişi zamanla düzeliyor

Back